Lady Sonia
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Hmm...zvláštne dievča. Ale tak in my humble opinion to má v hlave viac v poriadku ako tie p*če čo jej píšu do albumov na azete, tie sa mi vyslovene hnusia a sú pre mňa na úrovni nižších pliesni. Ona je proste len trošku iná a povedzme nie zrovna najobdarenejšia fyzickou krásou, ale tým to pre mňa hasne. Keď ju to baví a napĺňa, prečo nie? Je to imho lepšie ako sa ku*viť, chlastať, drogovať, hrať sa na dospelú v 13tich, striedať partnerov, alebo vymýšľať iné peachoviny. Nech si robí čo chce pokiaľ tým neubližuje druhým a cíti sa štastnejšia.
-
axxis
Addict
uplink: vyborne si to vystihol, aj by som Ti dal karmu, ale mam to zatrhnute
inu by som este dodal, ze rozhodne nema 17 rokov, neverte vsetkemu co citate na internete. a dalsia vec, ze to nie je az take nezvycajne, teda s Larou Croft aj hej, ale neviem kolki z Vas uz poculi o cosplay, ktory je napr. v Japonsku uplne normalna vec a v mnohych pripadoch (najma v Europe) to vie dopadnut este daleko katastrofalnejsie aku n lady Soni. Ona ma len smolu, ze je okolo nej taky velky hype.
P.S. IMO to ani vemi neplanovala, ale kusa predbehla svoju dobu
inu by som este dodal, ze rozhodne nema 17 rokov, neverte vsetkemu co citate na internete. a dalsia vec, ze to nie je az take nezvycajne, teda s Larou Croft aj hej, ale neviem kolki z Vas uz poculi o cosplay, ktory je napr. v Japonsku uplne normalna vec a v mnohych pripadoch (najma v Europe) to vie dopadnut este daleko katastrofalnejsie aku n lady Soni. Ona ma len smolu, ze je okolo nej taky velky hype.
P.S. IMO to ani vemi neplanovala, ale kusa predbehla svoju dobu
-
Old Dirty Bastard
Guru
ten cosplay je uz aj na slovensku, vid comics salon ... a su to uplne normalni ludia akurat sa zabavaju takto, nevidim na tom nic zleOld Dirty Bastard napísal:tak v Japonsku je vela nenormalnych veci uplne normalnychto asi nie je najlepši priklad
Presne tak. Ja som kdesi na facebooku zahliadol odkaz na jej blog, tak som si pozrel vianocne fotky...hovorim si - ma proste iba trochu divny konicek, ale stale v pohode. Potom mi niekto poslal link na jej profil na azete, kde este mala odomknute albumy a tam mi uz niektore montaze pripadali zvlastne, ale stale to nebolo nic vynimocne. Jedinu chybu urobila v tom, ze tie fotky vycapila na azet. Ale ja ako rodic by som bol spokojnejsi keby moja dcera robila toto ako keby sa mala kazdy piatok zmachlit a ist sa vykurvit na diskoteku. Ludia maju rozne konicky a mali by ste sa zmierit s tym, ze vam nemusia byt vzdy po chuti. To len v dnesnej dobe anonymity na internete ma kazdy potrebu vynadat ostatnym za to, ze nezapadaju do ich sablony normalnosti.uplink napísal:Hmm...zvláštne dievča. Ale tak in my humble opinion to má v hlave viac v poriadku ako tie p*če čo jej píšu do albumov na azete, tie sa mi vyslovene hnusia a sú pre mňa na úrovni nižších pliesni. Ona je proste len trošku iná a povedzme nie zrovna najobdarenejšia fyzickou krásou, ale tým to pre mňa hasne. Keď ju to baví a napĺňa, prečo nie? Je to imho lepšie ako sa ku*viť, chlastať, drogovať, hrať sa na dospelú v 13tich, striedať partnerov, alebo vymýšľať iné peachoviny. Nech si robí čo chce pokiaľ tým neubližuje druhým a cíti sa štastnejšia.
//uplink: amen
A co je na tomto uchylne? Akurat pozuje ako hrdinka z PC hry. Ked sa ostatne pipinky fotia v obchodoch s oblecenim oblecene ako Paris Hilton, tak im nikto nic nehovori. Mne sa obidva taketo konicky zdaju divne, ale je to ich vec a nemusim im posielat spravy o tom ake su blbe. Mna najviac stve prave toto. To iste bolo aj na 4chan s Boxxy.
-
dair
Guru wannabe
neda sa mi nepodelit HAHAbegbeee napísal:Jééééj Linda![]()
Môj prvý sexuálny idol v živote...
Íííííííííííííííííííííííííííííjaaaaaaaaaaaaa!![]()
http://www.lacaceleb.hu/magyar/gorbe_nora/index4.html
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Mateq
Medium Professional
Len škoda že si nevinný protiklad tebou opisovaných dievčat zvolil nick starej k*rvy (stačí si Lady Sonia zadať do anglického Googlu)Ale ja ako rodic by som bol spokojnejsi keby moja dcera robila toto ako keby sa mala kazdy piatok zmachlit a ist sa vykurvit na diskoteku.
Pozri sa, ty s uplinkom ste použili prímer s 13r exemplármi a zároveň moralizuješ o tom, ako každý kope do tých čo sa vymykajú šablóne. Do normálnych nekope nikto, ale do 13 k*riev kopete aj vy, čo je samozrejme pochopiteľné. Rovnako je podľa mňa pochopiteľné zaťukať si na čelo aj pri Lady Sonia, pretože to čo robí nie len, že nie je štandartné, ale vyvoláva to vo mne pochybnosti že dokáže samostatne fungovať v spoločnosti, zamestnať sa či chodiť do práce. Áno, to už dám väčšie predpoklady dievčatám čo si zájdu v piatok na disco, aspoň budú ehm, socializovanejšie.
-
Thrash/Death
Star
boxxy spravila jedno video kde pozdravovala kamaratov z nejakej onlineovky, ale malo to ten jej svojsky stylRoyalflush napísal:GothaR: Na Boxxy som narazil na youtube, ale nepozrel som cele video lebo som tomu prd rozumel - co vlastne ona take urobila?:D
Mateq: mas pravdu, ale ja som narazal hlavne na tie komentare a cely ten boom okolo nej, to sa mi zda neopodstatnene. Je to proste jej konicek, ktory je divny, ale podla mna stale nie je hodny tohto humbuku.
//tak ta starsia Lady Sonia je zaujimava
nepride mi na tom nic zle, keby chodila ako lara do skoly a vyzadovala aby ju tak oslovovali pokrutil by som hlavou, ale ked sa par krat za mesiac cvakne "nahodena" vo "vystroji" nech si to robi, ked jej to robi radost, takysto sa cvakaju ludia co robia cos play a takysto sa cvakaju ludia co chodia na LARPy a takysto aj historicky sermiari a nikto si na nich neukazuje prstom stylom "to je ko*ot ma na sebe kruzkovu zbroj" ludia maju kopu konickov ktore nepoznaju p**e z pokecu a nevidim to ako dovod na ich hrube osocovanie, tiez som sa pri tych fotkach pousmial, ale tym to pre mna skoncilo...a do 13 rocnej k*rvy si aj ja rad kopnem dnes aj zajtra, lebo v jej pripade to nie je konicek ale zivotny styl spojeny prave s osocovanim vsetkeho co nezapada do jej sablony normalnosti piatkovej fajky na zachode, cim sa pre mna stava na rozdiel od pokecovej "Lady Croft" pre spolocnost nevyhovujucouMateq napísal:Len škoda že si nevinný protiklad tebou opisovaných dievčat zvolil nick starej k*rvy (stačí si Lady Sonia zadať do anglického Googlu)
Pozri sa, ty s uplinkom ste použili prímer s 13r exemplármi a zároveň moralizuješ o tom, ako každý kope do tých čo sa vymykajú šablóne. Do normálnych nekope nikto, ale do 13 k*riev kopete aj vy, čo je samozrejme pochopiteľné. Rovnako je podľa mňa pochopiteľné zaťukať si na čelo aj pri Lady Sonia, pretože to čo robí nie len, že nie je štandartné, ale vyvoláva to vo mne pochybnosti že dokáže samostatne fungovať v spoločnosti, zamestnať sa či chodiť do práce. Áno, to už dám väčšie predpoklady dievčatám čo si zájdu v piatok na disco, aspoň budú ehm, socializovanejšie.
-
tomasito13
Star