Cernobyl, Pripjat..
no jak tak vidím tak sa asi naozaj nevrátily.
no poslal som mail tomu orfimu 09.12.09 čo ho tu dal a nejak sa neozíva
ale tu sú nejáké dalšie tohtoročné postrehy z tade:
http://borik.blog.sme.sk/c/199473/Cerno ... okoch.html
ak by niekto plánoval vílet v roku 2010 tak by som sa rád pripojil.
no poslal som mail tomu orfimu 09.12.09 čo ho tu dal a nejak sa neozíva
ale tu sú nejáké dalšie tohtoročné postrehy z tade:
http://borik.blog.sme.sk/c/199473/Cerno ... okoch.html
ak by niekto plánoval vílet v roku 2010 tak by som sa rád pripojil.
ja som tomu matejovi napísal mail ci neplánuje trip aj na rok 2010 tak uvidíme či sa ozve a či niečo plánuje.
//autoeditácia príspevku ( 27 Dec 2009, 11:07 )
no matej borik my odpísal na mail že v roku 2010 sa pojde určite a dal aj svoj web s touto tématikou a kde budú aj všetky informácie www.cernobyl.ru (stránka bude spustená po novom roku)
//autoeditácia príspevku ( 27 Dec 2009, 11:07 )
no matej borik my odpísal na mail že v roku 2010 sa pojde určite a dal aj svoj web s touto tématikou a kde budú aj všetky informácie www.cernobyl.ru (stránka bude spustená po novom roku)
cesta do chernobylu
Čaute, jeden môj kamoš bol v černobyle a vravel mi, že je to úplne perfektné... že sa tam určite bude chcieť vrátiť. Zájazdy sú vraj pomerne drahé, ale našiel jednu stránku www.chernobylwel.com kde našiel dobré ceny... odporúčal ju aj mne, tak možno, že niekedy pôjdem... je to pecka... vraj zážitok na celý život.
no dnes my prišiel mail od orfiho že ten ich trip vtedy padol ale že planujú ísť tento rok 13-14.2.neviem žiadne detajli ak mi odpovie dám vedieť ja alebo on.
a ta stránka mateja borika by mala biť za chvílu hotová(http://www.cernobyl.ru)
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2010, 16:21)
no tak orfi my odpísal citacia z mailu:
dúfam že mu nebude vadiť že som to sem dal
a ta stránka mateja borika by mala biť za chvílu hotová(http://www.cernobyl.ru)
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2010, 16:21)
no tak orfi my odpísal citacia z mailu:
myslím že je tam všetko povedané ja som mu už poslal údaje ešte sa neozval tak hadam odpíšeTen tipek, ktory to na Ukrajine vybavuje doplni podla poctu autobus Rusmi - takze bude co pit
Ideme do Kijeva asi kombinovane - autom do Uzhorodu, z tadial nocnym spacim vlakom. Vlak
je mega lacny. Auto - zalezi, kolki v nom budememyslim, ze minuly rok nas to tam
a naspat vyslo na jedneho maximalne 50 eur. A mobcas sa mi zdalo, ze po ceste bola vacsia
sranda ako v samotnom Cernobyle
Z Kijeva nas tam na dva dni berie autobus - uz teraz upozornujem, ze dva dni su malo a
budes skucat, aby sme tam este dnes mohli byt. Spime v ubytovni - uroven tak 2 hviezdicky
hotel. Z Kijeva tie dva dni vyjdu na 170-200 eur - zalezi aku cenu mi posle ten Ukrajinec.
To je so vsetkym - jednom, ubytkom, priepustkami, sprievodcom atd atd. Kompletka.
Tak ak chces, daj mi vediet do 14.1. - bo mesiac dopredu potrebuju mat udaje kvoli priepustke
do zakazanej zony.
Treba: meno, adresu, cislo pasu, miesto a datum vydania pasu, miesto narodenia, datum narodenia.
Thats it
aaaaa...aj ked pobyt v zone je 2 dni, cesta tam a spat do SR potrva dalsie dva - cize
na piatok a pondelok si zober dovcu
dúfam že mu nebude vadiť že som to sem dal
Re: Cernobyl, Pripjat..
Kua ludia nabuduce SS. By som sa bol pridal.. 
no mne orfi ešte neodpísal
tak neviem či vôbec pôjdem ale ak nie tak matej borik(http://www.cernobyl.ru) ma tento rok ísť tiež tak by som išiel hadam s ním na tej stránke uverejní presnejsie info kedy a ako pojde.
Cavte, ja som MATEJ
z cernobyl.ru
Ano viem ze dlho cakate na update stranky, ale uz asi mesiac cakam na cennik od sprievodcu. Je to tam teraz dost hard... pripjat sa ma udajne coskoro burat, takze kto chce chystajte sa tento rok, lebo buduci uz sa tam nemusime dostat nikto. To je neoverena info... ale tak clovek nikdy nevie. Pred dvoma rokmi ma pustili ku sarkofagu aj do elektrarne a minuly rok som len nakukol cez plot... udajne kvoli bezpecnosti, tak neviem.
V kazdom pripade update stranky mam nachystany (vsetko okrem cien a datumov)
takze hold on guys
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2010, 0:33)
People, who want make a trip to chernobyl, please write me an e mail ( [email protected] )
(name, how old are you, where do you live) The date of the trip is from may to august (we will choose termin) I´ll send you information through e mail.
Prosím každého, kto má záujem o expedíciu do Černobylu, nech mi pošle mail na vyššie uvedenú adresu, spolu s jeho údajmi - (menom, vekom a miestom bydliska)
Ano viem ze dlho cakate na update stranky, ale uz asi mesiac cakam na cennik od sprievodcu. Je to tam teraz dost hard... pripjat sa ma udajne coskoro burat, takze kto chce chystajte sa tento rok, lebo buduci uz sa tam nemusime dostat nikto. To je neoverena info... ale tak clovek nikdy nevie. Pred dvoma rokmi ma pustili ku sarkofagu aj do elektrarne a minuly rok som len nakukol cez plot... udajne kvoli bezpecnosti, tak neviem.
V kazdom pripade update stranky mam nachystany (vsetko okrem cien a datumov)
takze hold on guys
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2010, 0:33)
People, who want make a trip to chernobyl, please write me an e mail ( [email protected] )
(name, how old are you, where do you live) The date of the trip is from may to august (we will choose termin) I´ll send you information through e mail.
Prosím každého, kto má záujem o expedíciu do Černobylu, nech mi pošle mail na vyššie uvedenú adresu, spolu s jeho údajmi - (menom, vekom a miestom bydliska)
tento pekne dlhy clanok tu bol? http://www.boinc.sk/clanky/moja-navsteva-cernobylu
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ak by sa nieco planovalo, tak by som sa aj ja velmi rad pridal..Samozrejme by to chcelo hlavneho organizatora..
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
kolegovci boli,tak mozem zistit infosky
No my v praci tiez nieco planujeme tak zahanam nejake info popripade by sme sa pripojili viac ako 10 by nas nebolo
no ja zajtra odchádzam do tej chernobyľskej zony
prichádzam v pondelok potom sem hodím nejaké to info
prichádzam v pondelok potom sem hodím nejaké to info
Vy tam chodíte pomaly ako na týždňovky
Sakra, stále mi vŕta v hlave, čo tam stále obzeráte, keď tam niektorí idete už po x - tý krát?
Sakra, stále mi vŕta v hlave, čo tam stále obzeráte, keď tam niektorí idete už po x - tý krát?
-
twardykamen
Medium Professional
by ma velmi zaujimalo co vyjde nejaka taka exkurzia? a hlavne aku davku si tam clovek vychyta? vie niekto odpovedat alebo ma niekto aj ponatie o tom co je davka?