instalacia osx na mac
instalacia osx na mac
zdravim. cakam na mbw ktory mam objednany a chcem sa teda dopredu pripravit. mal by byt na nom osx 10.5. ja si tam hcem dat snow leopard 10.6 + win7. celkom som aj googli a vela som toho nenasiel tak by som potreboval poradit. ako napalim pod win7 iso osx ked ma taku divnu priponu. chcel by som si mac spravit podla seba tak aj rozdelenie disku atd s tim nebude problem? no a ten win cez bootcamp. toto sa spusta uz z nainstalovaneho osx? dakujem za odpovede. najlepsie by bolo keby mi linknete stranku kde je to aj s obrazkami atd. ja som nic take nenasiel.
Objednal si MBW s Leopardom? Je to novy kus? Lebo mi to pride divne, aby Apple daval do obehu notebooky so starym systemom. Boot Camp je sucastou systemu. Instalacia je jednoducha. Kdesi som mal aj video na YouTube, tak skusim pohladat a postnem ti to sem. Rozdelenie particii kolko pre ktoru je vsetko pekne zobrazene, nie je to nic zlozite.
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nový to nebude určite. Inak, keď to chceš legal, tak sa za to platí tuším 30€?
Na windows by som použil program parallels. http://www.parallels.com/eu/ . Kôli tomu, že ti na pozadí beží stále MAC OSX
Na windows by som použil program parallels. http://www.parallels.com/eu/ . Kôli tomu, že ti na pozadí beží stále MAC OSX
thx. a jukel z kadial si objednaval? ja z apcom.sk uz 14.12. napisali ze nemaju na sklade a do vianoc sa ozvu a zatial nic. 
to yazoo. je tam 10.5 urcite. 10.6 davaju iba do PRO rady
to gepid: ja by som to potreboval hlavne tak aby mi na pozadi nic nebezalo. proste pri spusteni macu mi da navyber os. takto to ten bootcamp roby?
to yazoo. je tam 10.5 urcite. 10.6 davaju iba do PRO rady
to gepid: ja by som to potreboval hlavne tak aby mi na pozadi nic nebezalo. proste pri spusteni macu mi da navyber os. takto to ten bootcamp roby?
je slovenska to bolo prve co som pozeral. ale teraz im nefunguje ani obchod. www.apcom.sk ked tam kliknem na obchod napise ze sa neda zobrazit. no ja neviem.
a je to ten novy mac ktory si objednaval aj ti
a je to ten novy mac ktory si objednaval aj ti