Psychotesty k PZ

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
NumBer_One
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

fyzicke testy

Príspevok od používateľa NumBer_One »

bol som na fyzicke previerky aj SJ...neviete kde su na nete vysledky?
Enemy22
Expert
Expert

Re: fyzicke testy

Príspevok od používateľa Enemy22 »

NumBer_One napísal:bol som na fyzicke previerky aj SJ...neviete kde su na nete vysledky?
nazdar amo, keďže si bol v KE tak tu: http://www.minv.sk/?vysledky-prijimacieho-konania-1

// ale posledné aktuálne sú 20. 08. 2009, novšie ešte nenahodili :roll:
riccci
Novice
Novice

Re: Primacky

Príspevok od používateľa riccci »

Daxisko napísal::D K tomu co pisete .... vobec netreba mat nijake znamosti. Sam nemam žiadne a spravil som to. Najprv treba ist na krajske riad. pz a podat si ziadost s kopiou mat vysv. potom si ta zavolaju na pohovor , tam ti oznamia kedy ta cakaju fyzicke testy. Tie spravis a o tyzden sa dozvies ci si urobil alebo nie. Potom ti dojde predvolanie na psych. testy a tie robis cca 6 -7 hodin. takisto po tyzdni si zistis ci si spravil , no a na zaver lekarska prehliadka .... Psychicke - k tomu neni co ... to si musi kazdy vytrpet , je to narocne ale nie moc. Ziadne tahaky ani nic podobne na to neexistuju. Fyzicke , je tam beh na 100 , 12 minutovka minimum tusim 1950m , brusaky , zdvihy na hrazde aplavanie na 100 m. plus skok do dialky .... cele sa to robi na skole v pezinku.

Hovorim, ziadne znamosti nepotrebujes na to aby si sa tam dostal, staci mat iq aspon 90 a neslintat si na gate a myslim ze by nemal byt ziaden problem. :P

Vela stastia
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Vies co je na tom najlepsie? Ze mna ako vysokoskolaka tam zavolal personalista, kysol som tam cely den, boli sme po piatich na tom prvom pohovore, mimochodom dobre nas odradzali, ze budu ludia po nas pluvat a kopat a pod. do nas ... A najlepsie na celom dni bolo, ze nam povedali, ze beru iba stredoskolakov a ci mi to nevadi, ze som tu a tak. tak naco ma potom personalista a aj ostatnu polku vysokoskolakov volali?? A ceresnicka na torte je to, ze ked hovorili, ze kto moze ist dalej (iba piati), tak tych co vybrali tam ani neboli cely den, zrazu prisli a ani sme ich nevideli a boli vybrani ... Je TOTO NORMALNE??? Mi nehovor, ze tam nikoho nemaju, ked zrazu su vybrani.
riccci
Novice
Novice

Príspevok od používateľa riccci »

ja som bol na testoch, a neprijali ma kvoli pokutam za rychlost a pasy.... chcem sa spytat, ci sa daju tie priestupky vymazat...................dakujem
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

kto ti povedal, ze ta neprijali za priestupky? po prve.. vymazat ich je uplna blbost.. a to, ze ta neprijali kvoli nim je tiez blbost..aspon ja si myslim.. na psychotesty sa podla mna neda pripravit.. ejdnoducho odpovedas na tie otazky .. potom je tam pohovor s psychologom.. keca s tebou o zivotopise.. da sa to .. ja som s acitil prijemne.. fyzicke sa okrem plavania robia na skole v pezinku.. v telocvicni.. beh vonku na zeminovom okruhu.. plavanie sa robi na skole v raci (akademia ma vlastny bazen) .. na minv.sk mas tabulku ake musis mat minimalne vysledky .. od toho si vies vypocitat ci by si presiel alenbo nie... ak su otazky pytaj sa
Enemy22
Expert
Expert

riccci napísal:ja som bol na testoch, a neprijali ma kvoli pokutam za rychlost a pasy.... chcem sa spytat, ci sa daju tie priestupky vymazat...................dakujem
mne sa nezda to, že si na tých testoch bol, pretože si musel najprv absolvovať inf. pohovor a práve na ňom si zisťujú veci typu: register trestov, karta vodiča atď... z vlastnej skúsenosti viem, že ak boli na pohovore chlapci čo mali v určitom období nejaké pokuty, tak sa s nimi automaticky rušilo prijímacie konanie, aj v prípade žeby takáto "udalosť" bola na pohovore zatajená, oni si to preveria (resp. mali by) a vyvedú dôsledky.
k tým priestupkom len toľko že väčšinou ide o čerstvé prešľapy, ak je ten zápis starý napríklad 5 rokov tak je to v pohode (resp. malo by byť, tu rozhoduje aj závažnosť priestupku, počet atď)...

takže k veci, ak si bol na tých testoch, tak neexistuje aby si pohorel práve kvôli tým pokutám, to je blbosť, pretože ak ťa k ním pustili, tak im to nemá čo vadiť... :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

riccci: Neviem, ci sa berie do uvahy aj rychlost. Kamarat si daval ziadnost k policajtom a kedze jeho brat je policajt, tak sa ho snazil trochu pretlacit. Nakolko mi pred dvomi ci tromi rokmi vzali vodicak za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak mu hned povedal, ze ku policajtom sa nedostane. Myslim, ze alkohol a rychlost je dost velky rozdiel, takze som toho nazoru, ze ak bude nieco vadit, tak je len alkohol.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak mna sa pytali pri tom prvom pohovore, ze ci som mal nejake vazne priestupky na aute. A tak mi nedalo, radsej sa priznam ak by si to mali potom dodatocne zistovat ... A povedal som im, ze som cestny a ze raz sa mi stalo, ze ako som siel s autom cez prechod, tak v tom momente ako som prechadzal nabehla oranzova a nasledne cervena a v tom okamihu som presiel a zato mi dali 500 sk pokuty a ked som sa priznal boli milo prekvapeni, resp. sa im to acilo, ze som sa priznal. Ale boli zhrozeni, ze vobec o tom nieje ziadny zaznam :( Tak neviem, ci som si tym pokazil alebo co .. lebo nepovedali moje meno, ze idem dalej a dalsia vec, brali iba stredoskolakov a neviem naco volali vysokoskolakov. A zobrali ldi, co tam ani nesedeli cely den.
Enemy22
Expert
Expert

Adulko1 napísal:Tak mna sa pytali...
Adulko1 - počuj kamoš, kde si robil tie testy, lebo ja svojho času som sa tiež chcel dostať k "čungajlovom" (veľká chyba :D ) a ja som absolvoval všetky tie pi**viny, niekde v Košiciach, a vtedy (7 mesiace dozadu) boli veľmi uprednostňovaný vysokoškoláci a pokiaľ viem tak furt aj sú... takže tak...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ahoj, to fakt?? :) Ja som bol v Nitre. Na tom riaditelstve. To mi je čudné, že uprednostňujú, lebo nám hovorili, že majú stále len miesta pre stredoskolakov a pre vysokoškolákov nič. :( Samozrejme som hovoril, že čo už, zobral by som aj take miesto, ak by má zobrali a to že vôbec som tu cely deň. Veď preto som aj prišiel, aby som bol v policajnom zbore. Ale žiaľ ... Nič. Inak dal som si opatovnu žiadosť, lebo veď sme boli len na tom informaticnom prvom pohovore. A prišlo mi to iste s tým istým dátumom, i keď som bol v iný dátum na pohovore, že má neprijimaju. Myslel som, že až keď idem do dalších kôl, "nesmiem" posielať znovu žiadosť. Čo už skúsim nabuduce. Predsalen je to dobrá práca. Ale chvel by som vedieť, že ako to je, hovorila nám podplukovnicka, že ako stredoskolaci policajti by sme boli 24 hodín, každý deň v službe. A mám kampaku, vysokoskolacku a tá je tam iba 8 hodín a za cca. 2 roky je z nej porucicka. Nechápem, alebo tuším aj nadporucicka. A je niekde na kriminalke. Ani mi nič nepomohla a isto sa tam nedostala a to nehovorím o postupe sama ... Je to nespravodlive.
Enemy22
Expert
Expert

Adulko1 napísal:...
čo ja viem tak fízli majú normálne 8h, 12, 24 - denné, nočné (to závisí aj od zaradenia) a napríklad ak máš 2-a dni voľno a vyskytne sa nejaký naliehavý prípad tak ta pokojne môžu stiahnuť aj z dovolenky (takže ak si doma, nemôžeš ani chľastať napr., lebo ta náhodou zavolajú, no a do služby nachňapaný prísť predsa nemôžeš :lol: )

a jak je to s kariérnym postupom, tak to teda nevím...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

S tým chlastanim by nebol taký problém. :D ale ten postup je od počtu rokov, asi po dvoch rokoch až troch o hodnost vyssie myslím. Ale táto baba čo som spomínal, tak za dva roky asi o dve hodnosti hore a to je fakt divne.
Talky
Novice
Novice

Prijimacky na policajnu skolu

Príspevok od používateľa Talky »

Vie mi niekto poradit ohladom prijimaciek na policajnu skolu???
Na prijimackach sa chodi plavat do Ba, alebo nie? Aky tam maju bazen? 25m, 50m, alebo...? foto asi nenajdem nikde...?
Do kolkej to vsetko asi trva?
Dik
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Psychotesty k PZ

Príspevok od používateľa Point »

plavat sa chodi na akademiu v Raci.. bazen je 25m.. voda strasne studena :D.. fotky ti neviem povedat kde su.. ale je to bazen s bielymi kachlickami ked ti to bude stacit :D.. cele fyzicke trvaju do 2hej asi poobede.. potom ides pisat slovencinu
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

O tomto som sa raz rozprával s kamošom, ako sa dá dostať a dostal som peknú odpoveď: " buď na to máš a vezmú ťa, alebo na to nemáš a nevezmú ťa resp. ak máš dobrú známosť máš to isté". Súhlasím sú ľudia, ktorí sa tam dostali poctivo, ale dnes si každý vybaví známosť a ide pekne bez problémov.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

COTHW: Az na to, ze to nie je az take jednoduche. Co som sa pytal kamarata, tak ides na pohovor na ktorom mas riaditelov istych oddeleni v meste/okrese. Navyse tam pises diktat a sloh, robis fyzicke testy, zlozite psychotesty, na policajnej akademii sa potrebujes aj ucit a napokon samotna praca novacika nie je jednoducha - odseries si to s bezdomovcami, v dazdi a mraze v na ulici atd...

Takze aj ked mas nejaku znamost, tak na niektorych veciach ta potlacit moze, aspon pri tom, aby si presiel pohovorom, mozno sa dozvies temu slohu alebo ak nastupis k policajtom, tak si nebudes odsierat tie najhorsie veci. Ale take ako su fyzicke testy, gramatika v slohu a diktate, psychotesty alebo samotna akademia, tak to je uz len na tebe.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No ja co poznam jednu babu, co som spominl vyssie, tak ona si neodskakavala nic tazkeho, proste poznala jedneho kamosa tam a zrazu ma teraz za dva roky vyssiu hodnost, nez niekto normlany kto tam ide poctivo a sedi na kriminalke v kancli :( 8 hodin, jednosmenne a pobera pekny plat a ziadni bezdomovci.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Adulko1: Si si tym isty, ze ma inu hodnost??? Lebo raz som tusim niekde cital, ze hodnosti su dane zakonom o policajnom zbore alebo to ide len o hodnosti tykajuce sa dochodku??? S tym, ze ako novacik so strednou skolou ides na strazmajstra, s vysokou od podporucika (pri Bc.) a pri Ing./Mgr... este vyssie. A aby si mohol dosiahnut niektore hodnosti, tak musis splnat nie len X rokov v sluzbe, ale musis mat sa sebou aj potrebne vzdelanie. Ak je tu nejaky policajt (tusim bushido), tak by sa mohol k tomu vyjadrit.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Hojko, ta "kamaratka" (neviem ako ju nazvat, lebo ju poznam, ale nie az tak dobre - sesternicina kamoska) aona skoncila vysku titulom Ing. a po 2 rokoch ma zrazu hodnost nadporucik. Ma vela pak, vraj poznali niekoho, komu zaplatili a zrazu tam bola a mala uz aj takuto hodnost a na dost dobrom mieste.
Napísať odpoveď