Predam U600 velmi zachovaly,komplet v krabici s prislusenstvom,neblokovany,kupeny v SR, nejdu na nom vrchne dotykove tlacidla a kruhovy stred v servise povedali pokazeny flex.... cenu ponuknite. V pripade zajmu poslem na dobierku.
Ak ti mozem odporucit, kup si rozmlatenu u600-ku (nejaku s prasknutym displejom najlepsie) a vymen si ten flex sam, je to robota na pol hodiny. Sam som riesil presne toto iste minuly tyzden a za 10 Euro sa to da opravit (ked zozenies uz spominany rozbity kusok s O.K. flexom).
Momentalne to nema velku hodnotu, po oprave flexu ale bude ten telefon uplne v poriadku
S pokazenym flexom to akurat predas na nahradne diely za 20-30 percent ceny opraveneho, takze som ti odporucal iba v dobrom opravit si ho a nasledne ho predat.
Nemusis mi radit a staraj sa o seba uz som raz povedal co chcem s nim spravit a menit to nebudem ! A ked si taky mudry tak si ho kup a zozen si flex a mozes ho predat...
se4ever napísal:Dieg0 ty sa sem neplet Ja mobil mam preto ho chcem predat doma mi len zavadza nech si niekto kupi a opravi a nech mu sluzi to je moj ciel
Ja som chcel len povedat ze ked ti ucitelka v skole alebo kolega v robote povie ze "nemal by si lepsie keby si toto vyriesil takto, je to efektivnejsie a lepsie" tak mu povies "staraj sa o seba" ?