Pyrotechnika aj cez rok/ Pyrotechnicky "kruzok"

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

pinco napísal:profi pyro odpaľuješ takým istým spôsobom ako 2. triedu, len to obsahuje viac pyrotechnickej zlože. Samozrejme, že to vie ublížiť trochu viac, ale zabiť ťa dokáže aj obyčajná 2-ková guľovka.
mam tu 4 mensie kompakty 10x10x10cm (cca) . Ja som dnes zohnal trojkove gule, tak uvidim :), kompakty su imho onicom :€
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

matej-ko, aj keby tam bolo 35°C, tak nebuchne. Musel by si ju buď škrtnúť alebo by musela prísť do kontaktu s predmetom teplejším ako 200°C, bod vzplanutia síryje 232°C, hlavička petardy nie je čistá síra, ale v každom prípade v miestnosti s teplotou 25°C nie je šanca aby voľne petarda bucla, veď toľko máš normálne v byte... Na kotolňu mi to príde navyše sakra málo :D
matej-ko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa matej-ko »

Kibo napísal:matej-ko, aj keby tam bolo 35°C, tak nebuchne. Musel by si ju buď škrtnúť alebo by musela prísť do kontaktu s predmetom teplejším ako 200°C, bod vzplanutia síryje 232°C, hlavička petardy nie je čistá síra, ale v každom prípade v miestnosti s teplotou 25°C nie je šanca aby voľne petarda bucla, veď toľko máš normálne v byte... Na kotolňu mi to príde navyše sakra málo :D
dakujem za vysvetlenie
kiwinr
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kiwinr »

Zdravim ...
K tym LA BOMBAm... su dva druhy...klasicke s nazvom LA BOMBA a dajake vacsie s nazvom La Bomba COLOR SALUTE...

Nema niekto s nimi skusenost? aky je medzi nimi rozdiel? neni su tie color salute viac zamerane na svetelny efekt?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mne to hodil kamos pod nohy, prvy krat v zivote videl la bombu a ja taktiez no a idem si a hodil mi to pod nohy, ja som si to samozrejme nevsimol a nasledujuci den som mal este zalahnute v usiach fakt to je nenormalna sila, nikdy v zivote :wink:
Napísať odpoveď