ZOH Vancouver 2010
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
nominácia je celkom slušná, len čo tam robí Šatan?není to choré?ved čo zahral za posledné 3 roky?akože beriem to, že mal dobré roky ale teraz?teraz nehrá nič, to radšej by som tam poslal P. Bondru a ten by lepšie zahral než M. Šatan...A namiesto Cibáka by som radšej dal Nagyho...a hlavne ma nasralo, že tam zobral Staňu... akože no má lepšie výsledky než Lašák no Staňa nikdy skoro nič dobrého nevychytal,možno tam v tej svojej lige no na MS nikdy nič neuhral...Radšej mal zobrať Jana má viac skúseností a určite by tam nahodil dobrú náladu...
-
Vigor
King
Bavime sa o Cibakovi nie Satanovi. A miesto Cibaka Nagya, ktory ako vravim uz 5 rokov nic nehra, alebo Svatosa, ktoreho som vysvetloval vyssie, ci dokonca Ruzicku, ktory uz niekolko rokov nie je schopny vyuzit svoj talent? Cibak je aspon zohraty s Radivojevicom. Plus mi este povedz, ktory z tychto troch je center.
Plus Nagy, Svatos aj Ruzicka su hraci do prvych dvoch formacii, kedze nevedia branit...a koho by z tych nasich prvych formacii mali akoze vyhodit tito traja?
Plus Nagy, Svatos aj Ruzicka su hraci do prvych dvoch formacii, kedze nevedia branit...a koho by z tych nasich prvych formacii mali akoze vyhodit tito traja?
Čo sa týka Šatana, tak Filc ho zobral pretože Šatan dal záruku že najneskôr prvý januárovi týžden bude mať klub, v ktorom bude pravidelne hraťneo250 napísal:nominácia je celkom slušná, len čo tam robí Šatan?není to choré?ved čo zahral za posledné 3 roky?akože beriem to, že mal dobré roky ale teraz?teraz nehrá nič, to radšej by som tam poslal P. Bondru a ten by lepšie zahral než M. Šatan...A namiesto Cibáka by som radšej dal Nagyho...a hlavne ma nasralo, že tam zobral Staňu... akože no má lepšie výsledky než Lašák no Staňa nikdy skoro nič dobrého nevychytal,možno tam v tej svojej lige no na MS nikdy nič neuhral...Radšej mal zobrať Jana má viac skúseností a určite by tam nahodil dobrú náladu...
To že Filc zobral Staňu kua neznamená, že tam bude normálne chytať...ved jednotkou je Halák a dvojkou Budaj...ani Stana a ani Lašák (kebyže ho zoberie) sa do brány s najväčšou pravdepodobnosťou nepostavia
čo sa Nagya týka, súhlasim s Vigorom, tento chlapík mal predpovedanú super kariéru, v čase ked hral pod Gretzkym vo Phoenixe také dva prvé roky - vtedy bol super nahrávač, ale potom prišli zranenia, pokles formy, výmeny a jeho kariera začala byť fraškou....
pokiaľ ide o Svatoša a jeho miesto v nominácii, tak platí asi to čo o Nagyovi, Svatoš zažiaril v sezone kedy nastrieľal 32 golov a čo sa mi najviac páči, je že hned bol pasovaný do role kanoniera, čo je milné tvrdenie, pretože to bol ročník kedy sa mu zadarilo, odvtedy ide dole vodou, nevie sa presadiť hraje cca. 10 - 12 minút na zápas, postavou je maly, v hre do tela nevyníka a ked mu už nejake tri, štyri roky neslúži pušný prach tak aký je to hráč
btw. v nominácii mi chýba Tatár a Pánik - súčasne talenty, na ktorých treba staviať, nedá sa predpokladať, že na olympiade budeme takí úspešní ako minulé hry (ak berieme v úvahu základnu skupinu), takže nech si chlapci naberú skúsenosti a budú užitoční do budúcna, ale mentalita našich trénerov je taká, že sa nazdávajú, že dnes už stará garnitúra hokejistov môže namútiť v rybníku OH nejakú medailu - no ale Rusi a Česi nas v základnej skupine raz dva prefackajú
-
profik
Light Professional
Co sa tyka Satana, vzdy patril k nasim najlepsim hracom. Ano posledne roky nema formu a pol roka nehral, ale trener asi vie co robi a urcite trenujee individualne a to co vedel za ten polrok urcite nezabudol a ziadny hrac popredny z slovenskej alebo ceskej extraligy, alebo priemerny z KHL ho podla mna nenahradi. A co by tam robili Tatar a Panik? Neviem ci sledujete MS do 20rokov a tam nezmohli nic proti takych chlapcom ako su oni a co by robili proti hviezdam NHL? A neviem preco vsetci tak tlacia Tatara, ano minule MS mu to padalo, ale nebol by nic bez Panika a Viedenskeho, ktory podla mna hraju ovela lepsie a Tatar sa len prizivuje na ich bojovnosti a prihravkach...
Satan mal byt v prvej formaci s crosbym a malkinom minuly rok ale tusim sa tam zmenil nejaky manazer ci trener teraz neviem a hodil ho naschval na farmu nuz ale posledny polrok nehral to je fakt.
A este jedna zaujimavost kanadsky tim boze len nech nedostaneme 15:0 http://www.slovaknhl.sk/5943-kanadania- ... esami.html
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2009, 22:50 )
A este jedna zaujimavost kanadsky tim boze len nech nedostaneme 15:0 http://www.slovaknhl.sk/5943-kanadania- ... esami.html
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2009, 22:50 )
ja by som povedal ze ten chlapec ma velky talent a potencial ved ked si ho vsimol aj babcock tak musi mat nejaku kvalitu (rec bola o tatarovi)profik napísal:Co sa tyka Satana, vzdy patril k nasim najlepsim hracom. Ano posledne roky nema formu a pol roka nehral, ale trener asi vie co robi a urcite trenujee individualne a to co vedel za ten polrok urcite nezabudol a ziadny hrac popredny z slovenskej alebo ceskej extraligy, alebo priemerny z KHL ho podla mna nenahradi. A co by tam robili Tatar a Panik? Neviem ci sledujete MS do 20rokov a tam nezmohli nic proti takych chlapcom ako su oni a co by robili proti hviezdam NHL? A neviem preco vsetci tak tlacia Tatara, ano minule MS mu to padalo, ale nebol by nic bez Panika a Viedenskeho, ktory podla mna hraju ovela lepsie a Tatar sa len prizivuje na ich bojovnosti a prihravkach...
-
profik
Light Professional
jasne je talentovany patri k najlepsim slovenskym mladym hracom, ale v mediach ho vlemi precenuju a zabudaju aj napr. na Panika, ktory je minimalne rovnako dobry ako on alebo Viedenskeho, ktory je tiez talentovany a aj na minulych MS hral velmy dobre, ale nedaval tolko golov ako Tatar.playerSC napísal: ja by som povedal ze ten chlapec ma velky talent a potencial ved ked si ho vsimol aj babcock tak musi mat nejaku kvalitu (rec bola o tatarovi)
Šatan bol poslaný na farmu pretože sa v tom čase nedarilo Crosbymu a Šatanovi sa darilo a údajne sa práve Crosby prihovoril, aby ho poslali na farmu + do mužstva zavítal Bill Guerin......Šatan hral po boku iba s Crosbym a rotovali sa pri nich asi všetci útočnici v mužstve a kedže Sid nemal formu minulú sezonu a mužstvo ťahal iba Malkin tak si to zlízol práve Šatan, s Malkinom tak mohli hrať akurát počas presiloviekplayerSC napísal:Satan mal byt v prvej formaci s crosbym a malkinom minuly rok ale tusim sa tam zmenil nejaky manazer ci trener teraz neviem a hodil ho naschval na farmu nuz ale posledny polrok nehral to je fakt.
Neviem prečo ťa tak prekvapuje zostava Kanady...podľa mňa mená nikdy nič nevyhrali ale iba výkon na ľade a preto ja favorizujem skôr Rusov ako Kanadanov, ked ich už Rusi porazil na MS na ich vlastnom ľade tak verím, že sa tak stane aj na olympiáde, kde sa od Kanady nebude nič ine očakávať iba zlato....a tento tlak ich bude stať zlaté medaily ale očakávam práve finále týchto dvoch gigantov Rusko vs Kanada a zároveň najkrajší hokejovi zážitok desaťročia
Ja by som zobral Janusa nech zbiera skúsenosti. Veď je tam Halák, ktorý sa stal prvou hviezdou NHL za celý minulý týždeň plus Budaj, ktorému sa rovnako darí. Takže brankárska trojka sa nemá šancu dostať do brány. Ale keby tam bol Janus, tak by zbieral skúsenosti aspoň v kabíne, a možno by sa naskytol aj taký zápas, ktorý by už nemohol zmeniť našu pozíciu, tak by to bola skúsenosť na nezaplatenie. A navyše sa mu dosť darí teraz, ale to je len OHL