ZOH Vancouver 2010

O športe...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tá zostava vyzerá celkom dobre, máme tam skoro všetkých našich súčasných najlepších hokejistov, takže by sa mohlo podariť aj štvrťfinále. Oproti tým výberom, čo boli posledné roky na MS, je toto o 200% lepšie mužstvo.
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Chýba mi tam Svatoš ale vraj je prvým nahradnikom tak uvidíme
Inač som spokojny
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Preco Ti chyba Svatos? Ved ten ma tak mizernu sezonu az to je smutne. Jedna jedina vec, v ktorej ako tak vynika, teda strielanie golov, mu vobec nejde a mimo toho by nebol nicim prinosom, ci uz kreativitou ci schopnostou branit...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Teraz som si všimol, že je tam aj Lintner. On má ešte ako bokovku hranie hokeja? Už som si myslel, že sa venuje iba profesionálnemu komentovaniu :D

Ale nie, myslím, že tam oprávnene do reprezentácie patrí. Na turnajoch patril k najlepším hráčom. Ale nevedel som, že hráva dokonca v KHL.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mna skor zaujima taky Satan, ved ten nikde nehrava, nebude mu to trochu chybat??? Mozno chodi individualne na lad, ale lad a zapasova prax z celej sezony mu bude urcite chybat. Aj Demitra, je po zraneni, nepochybne je to velmi kvalitny utocnik, ale aka bude jeho forma, tak to je otazne.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No som veľmi zvedavý, čo tam "vykúzlime", ale som akýsi skeptický.
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

nominácia je celkom slušná, len čo tam robí Šatan?není to choré?ved čo zahral za posledné 3 roky?akože beriem to, že mal dobré roky ale teraz?teraz nehrá nič, to radšej by som tam poslal P. Bondru a ten by lepšie zahral než M. Šatan...A namiesto Cibáka by som radšej dal Nagyho...a hlavne ma nasralo, že tam zobral Staňu... akože no má lepšie výsledky než Lašák no Staňa nikdy skoro nič dobrého nevychytal,možno tam v tej svojej lige no na MS nikdy nič neuhral...Radšej mal zobrať Jana má viac skúseností a určite by tam nahodil dobrú náladu...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Nagy, to je predcasny novorocny vtip? Chlap co nic nehra uz viac nez 5 rokov?
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

Vigor napísal:Nagy, to je predcasny novorocny vtip? Chlap co nic nehra uz viac nez 5 rokov?
no vždy lepšie než Cibák alebo Šatan...radšej Nagy alebo Svatoš alebo aj Ružička :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Bavime sa o Cibakovi nie Satanovi. A miesto Cibaka Nagya, ktory ako vravim uz 5 rokov nic nehra, alebo Svatosa, ktoreho som vysvetloval vyssie, ci dokonca Ruzicku, ktory uz niekolko rokov nie je schopny vyuzit svoj talent? Cibak je aspon zohraty s Radivojevicom. Plus mi este povedz, ktory z tychto troch je center.

Plus Nagy, Svatos aj Ruzicka su hraci do prvych dvoch formacii, kedze nevedia branit...a koho by z tych nasich prvych formacii mali akoze vyhodit tito traja?
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

ja by som tam dal sancu tatarovi a panikovi nech si zvyknu a taku uroven hokeja :wink:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

All-star výber! :happyrespect:
Bohužiaľ z roku 2004.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

neo250 napísal:nominácia je celkom slušná, len čo tam robí Šatan?není to choré?ved čo zahral za posledné 3 roky?akože beriem to, že mal dobré roky ale teraz?teraz nehrá nič, to radšej by som tam poslal P. Bondru a ten by lepšie zahral než M. Šatan...A namiesto Cibáka by som radšej dal Nagyho...a hlavne ma nasralo, že tam zobral Staňu... akože no má lepšie výsledky než Lašák no Staňa nikdy skoro nič dobrého nevychytal,možno tam v tej svojej lige no na MS nikdy nič neuhral...Radšej mal zobrať Jana má viac skúseností a určite by tam nahodil dobrú náladu...
Čo sa týka Šatana, tak Filc ho zobral pretože Šatan dal záruku že najneskôr prvý januárovi týžden bude mať klub, v ktorom bude pravidelne hrať :wink: (uvidíme)...Píš prosim ťa reálne príspevky a nie typu, že by si tam rad videl Bondru - on skončil, zavesil korčule na klinec :!: (to je akoby, ty pošleš pozvánku na svoju svadbu tri roky zosnulému kamaratovi....)

To že Filc zobral Staňu kua neznamená, že tam bude normálne chytať...ved jednotkou je Halák a dvojkou Budaj...ani Stana a ani Lašák (kebyže ho zoberie) sa do brány s najväčšou pravdepodobnosťou nepostavia :D. Asi týchto našich brankárov dobre nesleduješ, lebo by si vedel, že Stana ma stabilnu formu, kdežto Lašák išiel výkonostne dole a podľa mna svoj vrchol dosiahol ziskom titulu majstra sveta odvtedy ide pomaly ale isto dole vodou :)

čo sa Nagya týka, súhlasim s Vigorom, tento chlapík mal predpovedanú super kariéru, v čase ked hral pod Gretzkym vo Phoenixe také dva prvé roky - vtedy bol super nahrávač, ale potom prišli zranenia, pokles formy, výmeny a jeho kariera začala byť fraškou....

pokiaľ ide o Svatoša a jeho miesto v nominácii, tak platí asi to čo o Nagyovi, Svatoš zažiaril v sezone kedy nastrieľal 32 golov a čo sa mi najviac páči, je že hned bol pasovaný do role kanoniera, čo je milné tvrdenie, pretože to bol ročník kedy sa mu zadarilo, odvtedy ide dole vodou, nevie sa presadiť hraje cca. 10 - 12 minút na zápas, postavou je maly, v hre do tela nevyníka a ked mu už nejake tri, štyri roky neslúži pušný prach tak aký je to hráč :?: na prd :!:

btw. v nominácii mi chýba Tatár a Pánik - súčasne talenty, na ktorých treba staviať, nedá sa predpokladať, že na olympiade budeme takí úspešní ako minulé hry (ak berieme v úvahu základnu skupinu), takže nech si chlapci naberú skúsenosti a budú užitoční do budúcna, ale mentalita našich trénerov je taká, že sa nazdávajú, že dnes už stará garnitúra hokejistov môže namútiť v rybníku OH nejakú medailu - no ale Rusi a Česi nas v základnej skupine raz dva prefackajú :!:
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

mnohi tu rozoberate cibaka, ale ak si pamatate na svetovy pohar kde bola podobna konkurencia tak bol asi jeden z najlepsich, hodi na do Kanady. Mne tam chyba Baranka a Kukumberg, aspon by nas uzasny vekovy priemer trocha klesol:)
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Aby ste sa ešte nečudovali , keď Lintner bude Náš najproduktívnejší hráč ! :lol: . On to smerom dopredu vždy vedel , akúrát dozadu to bolo horišie . :lol:
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Co sa tyka Satana, vzdy patril k nasim najlepsim hracom. Ano posledne roky nema formu a pol roka nehral, ale trener asi vie co robi a urcite trenujee individualne a to co vedel za ten polrok urcite nezabudol a ziadny hrac popredny z slovenskej alebo ceskej extraligy, alebo priemerny z KHL ho podla mna nenahradi. A co by tam robili Tatar a Panik? Neviem ci sledujete MS do 20rokov a tam nezmohli nic proti takych chlapcom ako su oni a co by robili proti hviezdam NHL? A neviem preco vsetci tak tlacia Tatara, ano minule MS mu to padalo, ale nebol by nic bez Panika a Viedenskeho, ktory podla mna hraju ovela lepsie a Tatar sa len prizivuje na ich bojovnosti a prihravkach...
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

Satan mal byt v prvej formaci s crosbym a malkinom minuly rok ale tusim sa tam zmenil nejaky manazer ci trener teraz neviem a hodil ho naschval na farmu nuz ale posledny polrok nehral to je fakt.

A este jedna zaujimavost kanadsky tim boze len nech nedostaneme 15:0 http://www.slovaknhl.sk/5943-kanadania- ... esami.html

//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2009, 22:50 )
profik napísal:Co sa tyka Satana, vzdy patril k nasim najlepsim hracom. Ano posledne roky nema formu a pol roka nehral, ale trener asi vie co robi a urcite trenujee individualne a to co vedel za ten polrok urcite nezabudol a ziadny hrac popredny z slovenskej alebo ceskej extraligy, alebo priemerny z KHL ho podla mna nenahradi. A co by tam robili Tatar a Panik? Neviem ci sledujete MS do 20rokov a tam nezmohli nic proti takych chlapcom ako su oni a co by robili proti hviezdam NHL? A neviem preco vsetci tak tlacia Tatara, ano minule MS mu to padalo, ale nebol by nic bez Panika a Viedenskeho, ktory podla mna hraju ovela lepsie a Tatar sa len prizivuje na ich bojovnosti a prihravkach...
ja by som povedal ze ten chlapec ma velky talent a potencial ved ked si ho vsimol aj babcock tak musi mat nejaku kvalitu (rec bola o tatarovi) :)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

playerSC napísal: ja by som povedal ze ten chlapec ma velky talent a potencial ved ked si ho vsimol aj babcock tak musi mat nejaku kvalitu (rec bola o tatarovi) :)
jasne je talentovany patri k najlepsim slovenskym mladym hracom, ale v mediach ho vlemi precenuju a zabudaju aj napr. na Panika, ktory je minimalne rovnako dobry ako on alebo Viedenskeho, ktory je tiez talentovany a aj na minulych MS hral velmy dobre, ale nedaval tolko golov ako Tatar.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

playerSC napísal:Satan mal byt v prvej formaci s crosbym a malkinom minuly rok ale tusim sa tam zmenil nejaky manazer ci trener teraz neviem a hodil ho naschval na farmu nuz ale posledny polrok nehral to je fakt.

A este jedna zaujimavost kanadsky tim boze len nech nedostaneme 15:0 http://www.slovaknhl.sk/5943-kanadania- ... esami.html
Šatan bol poslaný na farmu pretože sa v tom čase nedarilo Crosbymu a Šatanovi sa darilo a údajne sa práve Crosby prihovoril, aby ho poslali na farmu + do mužstva zavítal Bill Guerin......Šatan hral po boku iba s Crosbym a rotovali sa pri nich asi všetci útočnici v mužstve a kedže Sid nemal formu minulú sezonu a mužstvo ťahal iba Malkin tak si to zlízol práve Šatan, s Malkinom tak mohli hrať akurát počas presiloviek :wink:

Neviem prečo ťa tak prekvapuje zostava Kanady...podľa mňa mená nikdy nič nevyhrali ale iba výkon na ľade a preto ja favorizujem skôr Rusov ako Kanadanov, ked ich už Rusi porazil na MS na ich vlastnom ľade tak verím, že sa tak stane aj na olympiáde, kde sa od Kanady nebude nič ine očakávať iba zlato....a tento tlak ich bude stať zlaté medaily ale očakávam práve finále týchto dvoch gigantov Rusko vs Kanada a zároveň najkrajší hokejovi zážitok desaťročia :)
sportblog
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sportblog »

Ja by som zobral Janusa nech zbiera skúsenosti. Veď je tam Halák, ktorý sa stal prvou hviezdou NHL za celý minulý týždeň plus Budaj, ktorému sa rovnako darí. Takže brankárska trojka sa nemá šancu dostať do brány. Ale keby tam bol Janus, tak by zbieral skúsenosti aspoň v kabíne, a možno by sa naskytol aj taký zápas, ktorý by už nemohol zmeniť našu pozíciu, tak by to bola skúsenosť na nezaplatenie. A navyše sa mu dosť darí teraz, ale to je len OHL
Napísať odpoveď