Gigabyte 8800GTS 512 - čo by s ňou mohlo byť?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Gigabyte 8800GTS 512 - čo by s ňou mohlo byť?

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

mám možnosť kúpiť vyššie spomenutú grafickú kartu. na len má problém. predávajúci mi tvrdil, že je nefunkčná. vraj večer vypol PC, ráno ho zapol a grafika nenabehla. pýtal som sa ho na pár otázok, na ktoré som dostal aj odpoveď.

1 - bola taktovaná? -----> vraj nie.
2 - prepaloval v nej bios? -----> vraj nie.
3 - rozbehol sa pri spustení vetrák? -----> áno rozbehol sa na maximálne otáčky a potom spomalil.
4 - skúšal ju v druhom PC? -----> áno skúšal, ale tiež iba rozbehol vetrák.
5 - pípne grafika pri spustení? -----> nie nepípne. (toto som sa pýtal pre to, lebo si nie som istý, či moja ASUS EN9800GTX+ pri spustení pípne, teda neviem či to je grafika ale ide to z tej časti skrinky, neviem presne odkiaľ)

dal som Vám otázky, na ktoré mi aj ten dotyčný odpovedal. takže ak sa vetrák rozbehne, znamená to, že grafika nie je "odpálená" a dala by sa ešte možno spustiť. vedeli by ste mi prosím poradiť, čo by s tou grafikou mohlo byť? kde by mohla byť chyba? ďakujem za každú dobrú radu. sprosté poznámky si odpustite.
Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

to ze sa rozbehne vetrak znamena ze ide donho napatie a to ej tak vsetko asi ... ventilator moze vklude fungovat a grafika moze byt odpalena ...
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IceHammer »

To co tvrdia ludia nemusi byt vzdy pravda mohol skusat novy bios a vga je off a mozne je zdroj nevydral kedze nenapisal si jeho zostavu moznosti je vela treba reklamovat ak sa da
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

skúšal ju v druhom pc, tak zdrojom to asi nebude....Tiež si myslím, že skúšal flash biosu a nepodarilo sa mu to...
vindy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vindy »

tak v tom pripade by bola oprava jednoducha :)
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

v podstate ano....ale nikto ti nezaručí,že to je tym biosom..... :wink: o.k.?
Noobsz DJ
Guru
Guru

díki moc chalani. neviem ani ja, čo sa mohlo s tou grafikou stať. ale radšej ju nevezmem, nakoľko môže byť pravda aj to, že skúšal prepalovať bios ale sa mu to nepodarilo.
vindy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vindy »

Noobsz DJ napísal:môže byť pravda aj to, že skúšal prepalovať bios ale sa mu to nepodarilo.
praveze to by bola vyhra, staci pouzit druhu grafiku na nabootovanie a preflashovat tu chybnu, ale pravdepodobnejsie je, ze ta grafika je odpalena
Noobsz DJ
Guru
Guru

ak bol na tej grafike prepalovaný bios, tak by sa to dalo teda nejako spraviť. ale ak bola odpálená, tak by to taká výhra nebola. zbytočne by som vyhodil za ňu peniaze (síce málo ale aj tak).
Napísať odpoveď