Gigabyte 8800GTS 512 - čo by s ňou mohlo byť?
Gigabyte 8800GTS 512 - čo by s ňou mohlo byť?
mám možnosť kúpiť vyššie spomenutú grafickú kartu. na len má problém. predávajúci mi tvrdil, že je nefunkčná. vraj večer vypol PC, ráno ho zapol a grafika nenabehla. pýtal som sa ho na pár otázok, na ktoré som dostal aj odpoveď.
1 - bola taktovaná? -----> vraj nie.
2 - prepaloval v nej bios? -----> vraj nie.
3 - rozbehol sa pri spustení vetrák? -----> áno rozbehol sa na maximálne otáčky a potom spomalil.
4 - skúšal ju v druhom PC? -----> áno skúšal, ale tiež iba rozbehol vetrák.
5 - pípne grafika pri spustení? -----> nie nepípne. (toto som sa pýtal pre to, lebo si nie som istý, či moja ASUS EN9800GTX+ pri spustení pípne, teda neviem či to je grafika ale ide to z tej časti skrinky, neviem presne odkiaľ)
dal som Vám otázky, na ktoré mi aj ten dotyčný odpovedal. takže ak sa vetrák rozbehne, znamená to, že grafika nie je "odpálená" a dala by sa ešte možno spustiť. vedeli by ste mi prosím poradiť, čo by s tou grafikou mohlo byť? kde by mohla byť chyba? ďakujem za každú dobrú radu. sprosté poznámky si odpustite.
1 - bola taktovaná? -----> vraj nie.
2 - prepaloval v nej bios? -----> vraj nie.
3 - rozbehol sa pri spustení vetrák? -----> áno rozbehol sa na maximálne otáčky a potom spomalil.
4 - skúšal ju v druhom PC? -----> áno skúšal, ale tiež iba rozbehol vetrák.
5 - pípne grafika pri spustení? -----> nie nepípne. (toto som sa pýtal pre to, lebo si nie som istý, či moja ASUS EN9800GTX+ pri spustení pípne, teda neviem či to je grafika ale ide to z tej časti skrinky, neviem presne odkiaľ)
dal som Vám otázky, na ktoré mi aj ten dotyčný odpovedal. takže ak sa vetrák rozbehne, znamená to, že grafika nie je "odpálená" a dala by sa ešte možno spustiť. vedeli by ste mi prosím poradiť, čo by s tou grafikou mohlo byť? kde by mohla byť chyba? ďakujem za každú dobrú radu. sprosté poznámky si odpustite.