The Saboteur

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
bellrock
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bellrock »

neviete mi poradiť

Já som práve na tej misi kde to mám zničiť most ibaže mi nejde dať tá spúšť na kolajnice vylezem tam presne na to miesto a nič tam nieje nemám to tam ako dať.
prokoppd
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa prokoppd »

bellrock napísal:neviete mi poradiť

Já som práve na tej misi kde to mám zničiť most ibaže mi nejde dať tá spúšť na kolajnice vylezem tam presne na to miesto a nič tam nieje nemám to tam ako dať.
pri kolajniciach je znazornene kde to mas ulozit, len sa treba spravne postavit
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sapo »

Zdravim, ako vam ide tato hra? Mam verziu od reloaded, aj ten 1.0.3 patch. Hra mi nepada ale FPS mam dost nizke. cca 20. Mam Athlon X2 5600 , HD4850, 4GB Ram. Pri najnizsich nastaveniach (800x600 a vsetko na low) mam narast FPS asi 3
mimik007
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mimik007 »

no mne to ide pekne :D neseka ... ale ked prejdem okolo vody ze niekde je voda tak zacne dost velmi sekat ... ale ked som v meste kde neni voda ide perfektne ... hmm chyba hry ??
Sapo
Addict
Addict

Aky mas procesor? Ta hra je vraj dost narocna na cpu
mimik007
Amateur
Amateur

Dual Core E5200 @2.8 Ghz

hmm mozno aj pre toto tak ide neviem ,, uz by mi trebalo nejaky novy quad core .. :D
Sapo
Addict
Addict

Ja mam AMD Athlon X2 5600+ 2.8GHz to je skoro to iste, hmm zas dalsia super optimalizovana hra pre AMD/Ati alebo ja uz potom fakt neviem kde je problem....
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja mam E8400 a Ati 4850..ide mi to pekne..nesťažujem sa...inač sa mi tá hra celkom páči..ale štve ma že sa nedá nastaviť AA
mimik007
Amateur
Amateur

njn .. niekedy ide dobre ale niekedy ma to tak sere ze mam chut taku je*** do pc ze sa rozleti na 5 casti ...
vladko3007
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa vladko3007 »

Caute neviete my poradit presiel som druhe preteky na autach vyhral som a na mape my uz nic neukazuje ze kde mam ist misiie
brendnpeto
Medium Expert
Medium Expert

Re: The Saboteur

Príspevok od používateľa brendnpeto »

Stalo sa niekomu, že to mal v Ruštine? Kde to možem zmeniť, šak to nemožem nikde nájsť a z ruštiny som samozrejme blbec, takže možem len hádať čo mačkám... A pri inštalácii to už bolo tiež po Rusky a nikde sa ma to neopýtalo na výber jazýka... A hru som včera stiahol, tak pochybujem, že to je práve len Ruská verzia :/
Za radu sa odvďačím karmou ;)
MIROsslaW
Amateur
Amateur

Re: pomoc...

Príspevok od používateľa MIROsslaW »

JeffHardyy napísal:Prosim vás čo mám robit ked po uvodnej obrazovke mi ostane čierna obrazovka a počujem iba taky alarm nemecky či aky...mám Ati Radeon 2600 pro
Mne spravilo to isté... išiel som pozerať film, zabudol som na to, a po 5 min. tam skočilo menu.. teraz mi to už načítava vpohodke, len prvé spustenie bolo také záhadné.. ak nepojde ani po 5 min. tak neviem.

// Moja otázka: čo mám spraviť keď mi nechce ukladať hru?? teda.. hru mi normalne uloží, ale keď vypnem a zapnem, dám Load Game, dám načítať, tak zakaždým začínam v miestnom bare :(
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Ono ťa to vždy hodí do baru ak napr. niečo odpališ alebo niečo spravíš ono tu uloží ale vždy ťa to dá do baru resp. neskôr o do inych lokácii ako centrum odboja a tak.
// a teras moja otázka: zabil som dierkera a aj sec. misie mám splnene, bude este nejako príbeh pokračovať? nejake video ked napr. zničím všetky nemecky opevnenia, veže atď?
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

No práve som prešiel hlavné misie :) Free play mam zatiaľ na 2 %. Musím povedať že táto hra ma strašne bavila :D - P8700 2,53GHz, 4 GB RAM, Ati radeon mobility 4650HD 1GB, ide to obstojne... Jediný problem že pri jazde autom sa niekedy stane že nestohne načitať texturu tak ma na cvhíľu zamrazi (cca 1s) ešte že sa to stáva málokedy a vyhradne v čiernobielej časti pariža :D
Teraz sa zabávam skakanim po celom Pariži :D dosť haluz aku ďialku dokáže uletieť
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

j to aj mne niekedy sekne. A hra ma naozaj bavila akurát by sa to mohlo lepšie končit
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

neskusal ste niekto cestinu co vysla? lebo ja ked ju tam dam a v hre dam Esc aby som vosiel do menu tak mi hru vypne,skusal som reinstal bez cestiny a islo a dal som cestinu a neslo
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

ahojte...prosim poradte mi nejake dobre miesta na skakanie...bo poznám iba Eiffel Tower a Ferris Wheel....mate nejake fajn miesta?
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Skákanie? ako to myslíš nejako som to nepochopil
M1No
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M1No »

MAM PROBLEM hned na zaciatku ked hra nacitava login a blika tam ten zalud mi hra stale nacitava a nejde dalej ani na menu mam asus EAH5850 NEVIETE MI POMOCT ??
Thief211
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thief211 »

uz vysla cestina najdete ju na abcgames trebars je dobra vsetko pekne prelozene aj s diakritikou parada su tam niekde zopar chyb ale to si autor nevsimol ale jako good job
Napísať odpoveď