The Saboteur
pri kolajniciach je znazornene kde to mas ulozit, len sa treba spravne postavitbellrock napísal:neviete mi poradiť
Já som práve na tej misi kde to mám zničiť most ibaže mi nejde dať tá spúšť na kolajnice vylezem tam presne na to miesto a nič tam nieje nemám to tam ako dať.
-
vladko3007
Medium Expert
-
brendnpeto
Medium Expert
Re: The Saboteur
Stalo sa niekomu, že to mal v Ruštine? Kde to možem zmeniť, šak to nemožem nikde nájsť a z ruštiny som samozrejme blbec, takže možem len hádať čo mačkám... A pri inštalácii to už bolo tiež po Rusky a nikde sa ma to neopýtalo na výber jazýka... A hru som včera stiahol, tak pochybujem, že to je práve len Ruská verzia
Za radu sa odvďačím karmou
Za radu sa odvďačím karmou
Re: pomoc...
Mne spravilo to isté... išiel som pozerať film, zabudol som na to, a po 5 min. tam skočilo menu.. teraz mi to už načítava vpohodke, len prvé spustenie bolo také záhadné.. ak nepojde ani po 5 min. tak neviem.JeffHardyy napísal:Prosim vás čo mám robit ked po uvodnej obrazovke mi ostane čierna obrazovka a počujem iba taky alarm nemecky či aky...mám Ati Radeon 2600 pro
// Moja otázka: čo mám spraviť keď mi nechce ukladať hru?? teda.. hru mi normalne uloží, ale keď vypnem a zapnem, dám Load Game, dám načítať, tak zakaždým začínam v miestnom bare
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ono ťa to vždy hodí do baru ak napr. niečo odpališ alebo niečo spravíš ono tu uloží ale vždy ťa to dá do baru resp. neskôr o do inych lokácii ako centrum odboja a tak.
// a teras moja otázka: zabil som dierkera a aj sec. misie mám splnene, bude este nejako príbeh pokračovať? nejake video ked napr. zničím všetky nemecky opevnenia, veže atď?
// a teras moja otázka: zabil som dierkera a aj sec. misie mám splnene, bude este nejako príbeh pokračovať? nejake video ked napr. zničím všetky nemecky opevnenia, veže atď?
-
Space5800
Medium Professional
No práve som prešiel hlavné misie
Free play mam zatiaľ na 2 %. Musím povedať že táto hra ma strašne bavila
- P8700 2,53GHz, 4 GB RAM, Ati radeon mobility 4650HD 1GB, ide to obstojne... Jediný problem že pri jazde autom sa niekedy stane že nestohne načitať texturu tak ma na cvhíľu zamrazi (cca 1s) ešte že sa to stáva málokedy a vyhradne v čiernobielej časti pariža 
Teraz sa zabávam skakanim po celom Pariži
dosť haluz aku ďialku dokáže uletieť
Teraz sa zabávam skakanim po celom Pariži
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
j to aj mne niekedy sekne. A hra ma naozaj bavila akurát by sa to mohlo lepšie končit
neskusal ste niekto cestinu co vysla? lebo ja ked ju tam dam a v hre dam Esc aby som vosiel do menu tak mi hru vypne,skusal som reinstal bez cestiny a islo a dal som cestinu a neslo
-
JeffHardyy
Light Professional
ahojte...prosim poradte mi nejake dobre miesta na skakanie...bo poznám iba Eiffel Tower a Ferris Wheel....mate nejake fajn miesta?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Skákanie? ako to myslíš nejako som to nepochopil
MAM PROBLEM hned na zaciatku ked hra nacitava login a blika tam ten zalud mi hra stale nacitava a nejde dalej ani na menu mam asus EAH5850 NEVIETE MI POMOCT ??
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
uz vysla cestina najdete ju na abcgames trebars je dobra vsetko pekne prelozene aj s diakritikou parada su tam niekde zopar chyb ale to si autor nevsimol ale jako good job