Aké pijete pivo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Najlepsie pivo?

Kozel
156
20%
Saris
96
12%
Bazant
132
17%
Stein
5
1%
Mnich
14
2%
Corgon
43
5%
Staropramen
91
12%
Nepijem pivo
112
14%
Kelt
48
6%
Heineken
92
12%

Celkom hlasov: 789

dragolis
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dragolis »

jasne ze kozel. to slovenske pivo je na prd. sak som bol v budvare na prehliadke a vraveli ze pouzity slad dovazaju na Slovensko ( Corgoň,šariš,..)
Budvar je najlepsi
spojka13
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Aké pijete pivo?

Príspevok od používateľa spojka13 »

oprašime temu...

1. ŠariŠ Red (flaškovane)
2. ŠariŠ 10° (flaškovane)
3. ŠariŠ 12° (čapovane)
4. Krušovice 12°(asi) (čapovane)
5. Pilsner Urquell (flaškovane)
6. Černa Hora 10° (flaškovane)
7. Heineken (zo súdku)
8. Zlatý Bažant
9. Guinness
10. všetky ostatne a šťanky z festov
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

O co ide v tom saris Red? nemal som moznost to vyskusat, je to len nieco na psosob John Smiths?
A inac poslednu dobu, ked idem niekde do pubu, tak si davam Australsky Fosters, nejak som mu prisiel na chut.
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

kozel šaris a dnes som pil haineken
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Uz chcem ist zase domov, ze si dam vecer v dobrej krcme, kde scapem minimalne 10 dobre vychladenych Krusovic za 0.90 eura... LEbo uz ma nebavi si kupovat jedneho capovahe Carlsberga za 6.5 eura... :smt001
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

mne chuti kozel,kelt :D a este jedno ale neviem co to bolo ale malo to 13% a kupoval som to v krcme v ziline 8) ale fakt neviem co to bolo zac
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

no tak ja určite nepijem tie naše slovenské patoky alebo ich nazvem "vrbová voda" iní názov ani nevidím a ešte ked vidím reklamu na nejaké to "naše" pivo že jak ho tam chvália tak to jako to je moc na mna jedine DOBRE sk pivo bol TOPVAR ale to už je mynulosť :(
tak jediné čo mi zostáva je piť české
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Pravdu mas, slovenske nema na ceske... ale ochutnal si uz aj nejake ine ? Lebo slovenske nie je zdaleka to najhorsie co sa da dnes vo svete pit...
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

no jedine čo som mal možnosť piť boli z litvy ale tie boli dobré.
alebo potom ešte nejaké holandské ale to už nepamatám ako chutilo
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak potom nehovor :)
Mne tiez chyba Slovenske pivo, tak isto sa neviem dockat kedy si dam v stokarskej krcme Saris desiatku...juuu... :smt007
Slovenske piva su podla mojej chute horke...take chlapske :D tie kadejake svetove, niesu zle, ale su podla mna jemne...vid. Carlsberg, Fosters, Stella Artois atd. vsetko to chuti tak jemne, ked si da clovek Saris, tak az ma na ksichte vrasky :P
Ale inac zo svetovych piv nemozem z Hainekenu, uz som to tu spominal asi viack krat, ale ja si nemozme pomoct...ved to je taka lahoda, zeby som to pil na miesto caju.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Lub0$ napísal:O co ide v tom saris Red? nemal som moznost to vyskusat, je to len nieco na psosob John Smiths?
A inac poslednu dobu, ked idem niekde do pubu, tak si davam Australsky Fosters, nejak som mu prisiel na chut.
dal som si to vcera v podniku, lebo nemali obycajny a nechutilo mi to, taka sladka chut, ale... neviem, ked pivo, tak horke... ten saris red... ee...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak tak vacsina slovenskych stoji za dve veci..
Ale taky Urpiner, ten sa asi nikdy neskazi..Asi naj slovenske capovane pivo..Este je na rychlejsie rozobratie kvalitny fajny Bernard 14ka..
Inak na ceskeho Plznika neviem dopustit..Ta cena tam nieje zbytocne taka velka..Za tu kvalitu to stoji..
Bolldar
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bolldar »

Pivo nepiju, ale když už jsem násilně donucen jít do hospody :D , tak si dám Stellu Artois :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Soviet napísal:Tak tak vacsina slovenskych stoji za dve veci..
Ale taky Urpiner, ten sa asi nikdy neskazi..Asi naj slovenske capovane pivo..Este je na rychlejsie rozobratie kvalitny fajny Bernard 14ka..
Inak na ceskeho Plznika neviem dopustit..Ta cena tam nieje zbytocne taka velka..Za tu kvalitu to stoji..
Urpiner? Ako teraz uplne vazne seriozne? Ved to su stanky....mohli by sme to nazvat Uriner....ved som sa az divil ked na letnom festivale necapuju nic ine iba tuto zbrindu...ved to sa nedalo pit. :nono:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ja mam najradsej Heineken :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Lub0$ napísal:
Urpiner? Ako teraz uplne vazne seriozne? Ved to su stanky....mohli by sme to nazvat Uriner....ved som sa az divil ked na letnom festivale necapuju nic ine iba tuto zbrindu...ved to sa nedalo pit. :nono:
Tak ale vravim o capovani a nie o festivalovom capovani, kde to v tych ich podmienkach nemaju ako spravit kvalitnym..Neviem o festivale, kde bz capovane pivo malo nejaku kvalitu..Staropramen, Kozel, Bazant a podobne..Vypijem ich tam x, ale nieje to to prave, co clovek dostane v krcme..
Musis natrafit na fakt krcmu, ktora to umi..Napriklad v Brezne je jednu krcmu na takom kopci, kde ho capuju..Tam je priam bozsky Upriner a o kopec nizsie ho tiez v druhej capuju a tam je ako voda nepitelny..Na chatu si beravame priamo z obchodu 50l sud Urpineru a nikto este nepovedal, ze co je to za stanku a podobne..Vychliape sa to raz dva..
Ver, ze popil som uz asi kazde capovane slovenske pivo v nemalom mnozstve a na ten urpiner, co capuju u nas sa nechytalo nic..Bazant je umna vodnata kravina, Corgon co capuju na Slovane, to sa takmer neda pit..atd..Nejdem odsudzovat piva, aj tak v krcme vypijem kazde ked ponukaju :P
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Škoda že nieje na výber aj Steiger lebo je výborný...a o čiernom ani nehovorím :smt003. Bažant 12 je tiež super mňam mňam :) .
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

V podnikoch Krušovice, Kozel, na doma fľaškové Heineken.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

No tých dobrých je naozaj dosť (samozrejme aj zlých).

Tak v skratke:

:plus:
1.Černá Hora (Kvasar, Granát, 1530) - to sú už ale také špeciálne, aj s vyšším obsahom alkoholu, Kvasar napr. 14%, 1530 je 15.3% stupňové, samozrejme sú aj trochu cenovo drahšie ako klasické pivné moky
2.Plzeň, Topvar, Kelt, Carlsberg a samozrejme Kozel (avšak mám na mysli originál z ČR, nie tie sr**ky zo Šarišu, a plechovky dokonca z Budapešti :mrgreen: ktorými sú precpané naše obchody)

:minus:
1.naša ,,kvalitná" pivná šťanka z Bratislavy menom Stein (kto to v živote nepil, nech pri tom aj ostane). Popravde ani neviem či sa ešte vôbec vyrába. Ak nie, tak chvalabohu.
2.Corgoň - na môj vkus príliš horkastá chuť (ale poznám ľudí, ktorým chutí)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

pozor Kvasar pokial viem je 14° nie 14% ak teda myslis 14% alkoholu ((aj ked teda 14° pivo ma prave 14% vahy tvorenych povodnou mladinou)) ;-) ... 14 by zodpovedalo nejak 5-6% alkoholu ... najsilnejsie ceske pivo z vacsich serii je Primator Double 24° a 10% samizda :-) ... su samozrejme aj pivne specialy ktore sa varia napriklad v rodinnych pivovaroch ktore maju podiel povodnej mladiny vyssi a su pouzivane rozne kvasinky a sposoby kvasenia takze sa moze dostat podiel alkoholu az ku 20%, ale take pivo das jedno, mozno dve a to nie preto ze by si to neustal, ale preto ze by ti zazivanie dakovalo este tri dni :-)
Napísať odpoveď