Aké pijete pivo?
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aké pijete pivo?
oprašime temu...
1. ŠariŠ Red (flaškovane)
2. ŠariŠ 10° (flaškovane)
3. ŠariŠ 12° (čapovane)
4. Krušovice 12°(asi) (čapovane)
5. Pilsner Urquell (flaškovane)
6. Černa Hora 10° (flaškovane)
7. Heineken (zo súdku)
8. Zlatý Bažant
9. Guinness
10. všetky ostatne a šťanky z festov
1. ŠariŠ Red (flaškovane)
2. ŠariŠ 10° (flaškovane)
3. ŠariŠ 12° (čapovane)
4. Krušovice 12°(asi) (čapovane)
5. Pilsner Urquell (flaškovane)
6. Černa Hora 10° (flaškovane)
7. Heineken (zo súdku)
8. Zlatý Bažant
9. Guinness
10. všetky ostatne a šťanky z festov
O co ide v tom saris Red? nemal som moznost to vyskusat, je to len nieco na psosob John Smiths?
A inac poslednu dobu, ked idem niekde do pubu, tak si davam Australsky Fosters, nejak som mu prisiel na chut.
A inac poslednu dobu, ked idem niekde do pubu, tak si davam Australsky Fosters, nejak som mu prisiel na chut.
kozel šaris a dnes som pil haineken
Uz chcem ist zase domov, ze si dam vecer v dobrej krcme, kde scapem minimalne 10 dobre vychladenych Krusovic za 0.90 eura... LEbo uz ma nebavi si kupovat jedneho capovahe Carlsberga za 6.5 eura... 
-
typek61
Darca
mne chuti kozel,kelt
a este jedno ale neviem co to bolo ale malo to 13% a kupoval som to v krcme v ziline
ale fakt neviem co to bolo zac
no tak ja určite nepijem tie naše slovenské patoky alebo ich nazvem "vrbová voda" iní názov ani nevidím a ešte ked vidím reklamu na nejaké to "naše" pivo že jak ho tam chvália tak to jako to je moc na mna jedine DOBRE sk pivo bol TOPVAR ale to už je mynulosť
tak jediné čo mi zostáva je piť české
tak jediné čo mi zostáva je piť české
Pravdu mas, slovenske nema na ceske... ale ochutnal si uz aj nejake ine ? Lebo slovenske nie je zdaleka to najhorsie co sa da dnes vo svete pit...
no jedine čo som mal možnosť piť boli z litvy ale tie boli dobré.
alebo potom ešte nejaké holandské ale to už nepamatám ako chutilo
alebo potom ešte nejaké holandské ale to už nepamatám ako chutilo
Tak potom nehovor
Mne tiez chyba Slovenske pivo, tak isto sa neviem dockat kedy si dam v stokarskej krcme Saris desiatku...juuu...
Slovenske piva su podla mojej chute horke...take chlapske
tie kadejake svetove, niesu zle, ale su podla mna jemne...vid. Carlsberg, Fosters, Stella Artois atd. vsetko to chuti tak jemne, ked si da clovek Saris, tak az ma na ksichte vrasky
Ale inac zo svetovych piv nemozem z Hainekenu, uz som to tu spominal asi viack krat, ale ja si nemozme pomoct...ved to je taka lahoda, zeby som to pil na miesto caju.
Mne tiez chyba Slovenske pivo, tak isto sa neviem dockat kedy si dam v stokarskej krcme Saris desiatku...juuu...
Slovenske piva su podla mojej chute horke...take chlapske
Ale inac zo svetovych piv nemozem z Hainekenu, uz som to tu spominal asi viack krat, ale ja si nemozme pomoct...ved to je taka lahoda, zeby som to pil na miesto caju.
dal som si to vcera v podniku, lebo nemali obycajny a nechutilo mi to, taka sladka chut, ale... neviem, ked pivo, tak horke... ten saris red... ee...Lub0$ napísal:O co ide v tom saris Red? nemal som moznost to vyskusat, je to len nieco na psosob John Smiths?
-
Soviet
Darca
Tak tak vacsina slovenskych stoji za dve veci..
Ale taky Urpiner, ten sa asi nikdy neskazi..Asi naj slovenske capovane pivo..Este je na rychlejsie rozobratie kvalitny fajny Bernard 14ka..
Inak na ceskeho Plznika neviem dopustit..Ta cena tam nieje zbytocne taka velka..Za tu kvalitu to stoji..
Ale taky Urpiner, ten sa asi nikdy neskazi..Asi naj slovenske capovane pivo..Este je na rychlejsie rozobratie kvalitny fajny Bernard 14ka..
Inak na ceskeho Plznika neviem dopustit..Ta cena tam nieje zbytocne taka velka..Za tu kvalitu to stoji..
-
Bolldar
Medium Expert
Pivo nepiju, ale když už jsem násilně donucen jít do hospody
, tak si dám Stellu Artois 
Urpiner? Ako teraz uplne vazne seriozne? Ved to su stanky....mohli by sme to nazvat Uriner....ved som sa az divil ked na letnom festivale necapuju nic ine iba tuto zbrindu...ved to sa nedalo pit.Soviet napísal:Tak tak vacsina slovenskych stoji za dve veci..
-
Hotwire
Addict
ja mam najradsej Heineken 
-
Soviet
Darca
Tak ale vravim o capovani a nie o festivalovom capovani, kde to v tych ich podmienkach nemaju ako spravit kvalitnym..Neviem o festivale, kde bz capovane pivo malo nejaku kvalitu..Staropramen, Kozel, Bazant a podobne..Vypijem ich tam x, ale nieje to to prave, co clovek dostane v krcme..Lub0$ napísal:
Urpiner? Ako teraz uplne vazne seriozne? Ved to su stanky....mohli by sme to nazvat Uriner....ved som sa az divil ked na letnom festivale necapuju nic ine iba tuto zbrindu...ved to sa nedalo pit.
Musis natrafit na fakt krcmu, ktora to umi..Napriklad v Brezne je jednu krcmu na takom kopci, kde ho capuju..Tam je priam bozsky Upriner a o kopec nizsie ho tiez v druhej capuju a tam je ako voda nepitelny..Na chatu si beravame priamo z obchodu 50l sud Urpineru a nikto este nepovedal, ze co je to za stanku a podobne..Vychliape sa to raz dva..
Ver, ze popil som uz asi kazde capovane slovenske pivo v nemalom mnozstve a na ten urpiner, co capuju u nas sa nechytalo nic..Bazant je umna vodnata kravina, Corgon co capuju na Slovane, to sa takmer neda pit..atd..Nejdem odsudzovat piva, aj tak v krcme vypijem kazde ked ponukaju
Škoda že nieje na výber aj Steiger lebo je výborný...a o čiernom ani nehovorím
. Bažant 12 je tiež super mňam mňam
.
-
Yos
Professional
V podnikoch Krušovice, Kozel, na doma fľaškové Heineken.
-
jason007x
Light Professional
No tých dobrých je naozaj dosť (samozrejme aj zlých).
Tak v skratke:
1.Černá Hora (Kvasar, Granát, 1530) - to sú už ale také špeciálne, aj s vyšším obsahom alkoholu, Kvasar napr. 14%, 1530 je 15.3% stupňové, samozrejme sú aj trochu cenovo drahšie ako klasické pivné moky
2.Plzeň, Topvar, Kelt, Carlsberg a samozrejme Kozel (avšak mám na mysli originál z ČR, nie tie sr**ky zo Šarišu, a plechovky dokonca z Budapešti
ktorými sú precpané naše obchody)
1.naša ,,kvalitná" pivná šťanka z Bratislavy menom Stein (kto to v živote nepil, nech pri tom aj ostane). Popravde ani neviem či sa ešte vôbec vyrába. Ak nie, tak chvalabohu.
2.Corgoň - na môj vkus príliš horkastá chuť (ale poznám ľudí, ktorým chutí)
Tak v skratke:
1.Černá Hora (Kvasar, Granát, 1530) - to sú už ale také špeciálne, aj s vyšším obsahom alkoholu, Kvasar napr. 14%, 1530 je 15.3% stupňové, samozrejme sú aj trochu cenovo drahšie ako klasické pivné moky
2.Plzeň, Topvar, Kelt, Carlsberg a samozrejme Kozel (avšak mám na mysli originál z ČR, nie tie sr**ky zo Šarišu, a plechovky dokonca z Budapešti
1.naša ,,kvalitná" pivná šťanka z Bratislavy menom Stein (kto to v živote nepil, nech pri tom aj ostane). Popravde ani neviem či sa ešte vôbec vyrába. Ak nie, tak chvalabohu.
2.Corgoň - na môj vkus príliš horkastá chuť (ale poznám ľudí, ktorým chutí)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
pozor Kvasar pokial viem je 14° nie 14% ak teda myslis 14% alkoholu ((aj ked teda 14° pivo ma prave 14% vahy tvorenych povodnou mladinou))
... 14 by zodpovedalo nejak 5-6% alkoholu ... najsilnejsie ceske pivo z vacsich serii je Primator Double 24° a 10% samizda
... su samozrejme aj pivne specialy ktore sa varia napriklad v rodinnych pivovaroch ktore maju podiel povodnej mladiny vyssi a su pouzivane rozne kvasinky a sposoby kvasenia takze sa moze dostat podiel alkoholu az ku 20%, ale take pivo das jedno, mozno dve a to nie preto ze by si to neustal, ale preto ze by ti zazivanie dakovalo este tri dni