MS v ľadovom hokeji do 20 rokov, Kanada 2010
čuduješ sa, že sú Rusi slabší ked im kluby NHL odmietli pustiť niektorých hráčov z nižších súťažiInnocence napísal:Najdôležitejší bude silvestrovský zápas so Švajčiarskom, potom by sme vo 1/4 finále mohli vystreliť, napr. proti takým Rusom, tí sú toho roku slabší.
pokial ide o zápas so Švajčiarskom neviem prečo si každý myslí, že to bude pre nas náročný a vyrovnaný zápas. Ja v tomto zápase cítim vo vzduchu rýchly gol v sieti sui a následnú kanonádu našich chlapcov, pretože rýchly gol alebo dva goly ich pošlu do kolien a kedže nemajú ani 24 hodin oddychu po pre nich náročnom zápase s Lotyšskom tak nebudú klásť velky odpor
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Videl som celý zápas a nemohol som vlastným očiam uveriť, čo naši dokázali pozahadzovať najmä však duo Pánik a Tatár, Pánik netrafil niekoľkokrát prázdnu bránu, nájazd dvaja na jedneho zbabrali, kde sa ponúkali kto zakončí, Viedenský bol v nájazde na brankara a nedal...a potom to muselo prísť a veru aj prišlo Niederreiter (17 ročný) nám dál dva goly po našich defenzívnych chybách a potom v závere nezmyselný útočný faul Tatára (no ked toto videli v Detroite tak sa chytajú za hlavy ako takeho hrača mohli draftovať) a výlúčenie bolo potrestané...., ale treba vyzdvihnúť najmä švajčiarskeho brankára, ktorý v porovnaní s naším Halaszom chytal isto, pochytal čo sa dalo a ešte aj viac....a samozrejme excelentný Niederreiter, ktorý premenil dve z dvoch šancíPlasmon napísal:Co som videl vcera 5 min z prvej tretiny, tak tam sme hrali dobre, tlacili sme ich, ale ocividne to podla vysledku nevydrzalo.
čo sa týka záchrany tak tam by nemali naši mať problém, kedže Rakúšania nemajú tak prepracovanú defenzívu ako Švajčiari, čo by našich nemalo brzdiť v útočnej fáze hry no a s Čechmi už bude v podstate jedno ako zahráme
-
Hossa1881
Medium Professional
pre mna je to sklamanie, vidno ze dneska v hokeji aj s horsim utokom ale perfektnym brankarom sa da dostat dalej.
dufam ze z Tatara Panika Viedenskeho Illa a Gasparovica cochvila budeme vidiet v kvalitnych sutaziach a v acku vytlacia tie nase sucasne hviezdy.
z obrany to vidim tak na Stajnocha a Bakosa
ukazalo sa ze bolo opravnene nedraftovat Lapsanskeho, velka bieda, sklamanie je pre mna hudacek
dufam ze z Tatara Panika Viedenskeho Illa a Gasparovica cochvila budeme vidiet v kvalitnych sutaziach a v acku vytlacia tie nase sucasne hviezdy.
z obrany to vidim tak na Stajnocha a Bakosa
ukazalo sa ze bolo opravnene nedraftovat Lapsanskeho, velka bieda, sklamanie je pre mna hudacek
-
DanielDevil
Addict
A opäť mal v tom prsty 17-ročný Nino NiederreiterDanielDevil napísal:S Rakúskom výhra aj keď len 3:2 ale Švajčiari prekvapili a zdolali Rusov 3:2 PP a sú v semifinále