MS v ľadovom hokeji do 20 rokov, Kanada 2010

O športe...
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

tretiu tratinu som nepozeral a v druhej sa my pacilo ze ked nasi zacali hrat do tela kanadania zacinali byt z toho troska podrazdeni a zacali faulovat
sportblog
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sportblog »

Švajčiarsko - Lotyšsko skončilo 7:5 , Švajčiari sa trápili po 2 tretine prehrávali 3:4. Myslím, že na tohto súpera jednoznačne máme a navyše budú unavení, keď sa museli takto biť o tie body.
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Tiez dufam, ze dnes budeme bodovat naplno a postupime. :)
sportblog
Novice
Novice

A potom aj tak natrafíme na Rusov, takže šanca tam je, ale to by sa muselo stať to, čo minulý rok
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Pozitívne pre našich hráčov je, že zatiaľ len my sme dali Kanaďanom 2 góly. Dnes to pre mňa budú nervy !!
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Innocence napísal:Najdôležitejší bude silvestrovský zápas so Švajčiarskom, potom by sme vo 1/4 finále mohli vystreliť, napr. proti takým Rusom, tí sú toho roku slabší.
čuduješ sa, že sú Rusi slabší ked im kluby NHL odmietli pustiť niektorých hráčov z nižších súťaži :?:

pokial ide o zápas so Švajčiarskom neviem prečo si každý myslí, že to bude pre nas náročný a vyrovnaný zápas. Ja v tomto zápase cítim vo vzduchu rýchly gol v sieti sui a následnú kanonádu našich chlapcov, pretože rýchly gol alebo dva goly ich pošlu do kolien a kedže nemajú ani 24 hodin oddychu po pre nich náročnom zápase s Lotyšskom tak nebudú klásť velky odpor :wink:
sportblog
Novice
Novice

A keď už sme pri tom, čo hovoríte na zápas Rusko- Česko ?

Česi musia bezpodmienečne vyhrať, ak chcú postúpiť. Majú podľa vás nejakú šancu ? Ja si myslím, že áno s trochou šťastia.

A inak pre tipérov v na bwin.com je na víťazstvo Česka kurz vyše 4, tak možno by sa oplatilo staviť...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

a jak ste im verili a prehrali sme 4:1 :/
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Co som videl vcera 5 min z prvej tretiny, tak tam sme hrali dobre, tlacili sme ich, ale ocividne to podla vysledku nevydrzalo. :?
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Ja mám bratranca čecha a keď ho budem chcieť podpichnúť, že "česi dieru do sveta neurobili", tak mi s iróniou povie "vy ste taki hovno gulové dosáhli".

Oproti Rakúšanom máme navrch, preto sa môžme zachrániť inak to bude veľké sklamanie.
J.O.S.E
King
King

Plasmon napísal:Co som videl vcera 5 min z prvej tretiny, tak tam sme hrali dobre, tlacili sme ich, ale ocividne to podla vysledku nevydrzalo. :?
Videl som celý zápas a nemohol som vlastným očiam uveriť, čo naši dokázali pozahadzovať najmä však duo Pánik a Tatár, Pánik netrafil niekoľkokrát prázdnu bránu, nájazd dvaja na jedneho zbabrali, kde sa ponúkali kto zakončí, Viedenský bol v nájazde na brankara a nedal...a potom to muselo prísť a veru aj prišlo Niederreiter (17 ročný) nám dál dva goly po našich defenzívnych chybách a potom v závere nezmyselný útočný faul Tatára (no ked toto videli v Detroite tak sa chytajú za hlavy ako takeho hrača mohli draftovať) a výlúčenie bolo potrestané...., ale treba vyzdvihnúť najmä švajčiarskeho brankára, ktorý v porovnaní s naším Halaszom chytal isto, pochytal čo sa dalo a ešte aj viac....a samozrejme excelentný Niederreiter, ktorý premenil dve z dvoch šancí :wink:

čo sa týka záchrany tak tam by nemali naši mať problém, kedže Rakúšania nemajú tak prepracovanú defenzívu ako Švajčiari, čo by našich nemalo brzdiť v útočnej fáze hry no a s Čechmi už bude v podstate jedno ako zahráme :)
DotCom
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DotCom »

Hlavne vsetko po lade, nic nezdvihali puky co som ja pozeral.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

pre mna je to sklamanie, vidno ze dneska v hokeji aj s horsim utokom ale perfektnym brankarom sa da dostat dalej.

dufam ze z Tatara Panika Viedenskeho Illa a Gasparovica cochvila budeme vidiet v kvalitnych sutaziach a v acku vytlacia tie nase sucasne hviezdy.

z obrany to vidim tak na Stajnocha a Bakosa
ukazalo sa ze bolo opravnene nedraftovat Lapsanskeho, velka bieda, sklamanie je pre mna hudacek
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

bakos je utocnik...najviac bije oci 17rocny marincin, ktory jednoznacne nema na to hrat v tejto vekovke (rozhodne teda nie na tomto sampionate, chlapec talent ma) a miesto neho kludne mohol ist janosik z qmjhl...kudrna z whl tiez kludne mohol nahradit niektoreho trageda zo stvrtej lajny...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

S Rakúskom výhra aj keď len 3:2 ale Švajčiari prekvapili a zdolali Rusov 3:2 PP a sú v semifinále
J.O.S.E
King
King

DanielDevil napísal:S Rakúskom výhra aj keď len 3:2 ale Švajčiari prekvapili a zdolali Rusov 3:2 PP a sú v semifinále
A opäť mal v tom prsty 17-ročný Nino Niederreiter :wink:
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

neviete preco uz nedavaju v tv hokej?
Napísať odpoveď