5 sekúnd=žiadne baktérie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Rad8)
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rad8) »

Jeremy napísal:Ja to hovorim ked mi nieco padne nazem. Proste je to vtipna vyhovorka ked mi je to jedno .. ofukas od zeme a jes dalej .ô Predsa nevyhodim dobre jablko lebo mi drblo nazem nie?
nevyhodíš umyješ!
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

D4vid napísal:Niekedy sa s tym ludia tak nekaslali a ziju doteraz... Niekedy sa podla mna az prehana s tou hygienou...
Deti pojedia piesok a ine somariny ked su male a aj tak ziju dalej a mnohokrat sa nic nedeje
preto, ze niekedy sa zilo v spinavejsom prostredi, tak nebolo mnoho alergii a autoimunitnych ochoreni. Preto, ze dnesne deti skoro ani nevychadzaju z domu a nespinia sa su na vsetko alergicke... A k teme, to pravidlo je hlupost. Ale jasne ze je hlopost ak mi doma na zem spadne kusok cokalady, ze ho vyhodim, jednoducho ho zodvihnem pofukam a zjem :D
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

profik napísal:preto, ze niekedy sa zilo v spinavejsom prostredi, tak nebolo mnoho alergii a autoimunitnych ochoreni.
j bol iba mor :D
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

[hawkeye] napísal:j bol iba mor :D
nemyslim 100rokov dozadu :roll: co tak 30-50rokov spät? a aj dnesny doktory neodporucaju, aby deti boli ucene az prilisnej cistote.
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

profik napísal:nemyslim 100rokov dozadu :roll: co tak 30-50rokov spät? a aj dnesny doktory neodporucaju, aby deti boli ucene az prilisnej cistote.
Tak samozrejme :) nemeli by zadnou imunitu.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

Gepid: Vies tu moc ides do extremov.
Ide o to ze neznasam takych ludi co si nevazia jedlo proste im padne chleba na zem na dlazku v byte a uz to d.bu do smetneho kosa

Taky ludia si nevedia zarobit na jedlo ked si ho nevedia vazit
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mne nepríde nechutné keď mi jablko padne na zem, ja ho očistím a zjem /snáď nemusím písať že na zemi nebolo hovno alebo niečo podobné/. Samozrejme keď mi padne na zem vždy s poviem "Joooooj" a priźmúrim oči :D ale inak pohoda. Proste keď vidím že je to jedlé, neriešim baktérie. Popravde nikdy som nad tým nepremýšľal. čo sa mi hnusí na pohľad, často krát nejem, ale inak prečo nie.
Dnes nás už zabíja samotný kyslík plný "sračiek", ale my sa budeme báť baktérií na jablku :lol:
Ako fakt preháňať s tou čistotou to netreba. Umyťtelo, zuby, ruky, tvár a spať :P
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mne keď niečo padne na zem a nepadne to do nejakej vody, alebo nejakej vyslovenej sračky, tak to zdvihnem, ofúknem, utriem (prach a väčšie nečistoty) a kľudne zjem. Dnešné "predezinfikované" a sterilné maniere sú na smiech. Imunita nulová.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Ako je jasne ze je to hovadina, bakterie su proste na zemi a hned sa prenesu kontaktom..

Tak ale dajme tomu ze mi padne rohlik ktory si idem akurat rozrezat na zem, tak ho nejdem s placom vyhodit ale spravim si ho a zjem.. Tiez som nebol rok a pol chory ;)
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Áno. Išiel som do extrému...
Bolo to myslené viac-menej zo srandy.
Ale keď som videl týpka ktorému vypadla žuvačka na stanici, zdvihol ju a dal si ju naspäť do huby mal som dosť..
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

tak toto akoze dost OT fujj ze zuvacku :D to si mohol dat vazne novu xD
trend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa trend »

v mythbusters sa mi zdalo ze to uznali ze je to mozne.. resp. realne
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

ja s tým jedlom až tak precitlivelý niesom. Evidentne zašpinený kus nezjem.
Keď som ale niekde na horách, zvyčajne to neriešim.. :wink:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

nemam problem zozrat cokolvek zo zeme pokial to nespadlo do hovna.. mfp vsetky bakterie :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ale aj tak funny, ze tu niektori odsudzuju ked niekto zje jabko, ktore mu padlo na zem. to, ze v supermarketoch a obchodoch valaju pecivo po zemi im je lautr jedno. (tento poznatok vychadza z empirickych skusenosti, casto sa stane, ze ked niekto taha na sebe 10 prepraviek z rozkami tak mu spadnu na zem, pozbieraju a su jako nove 8) )
a okrem toho na jablkach co sa daju kupit v obchode je nastriekanach tolko chemickych straciek, ze tie 4 bakterie, ktore aj tak zdochnu v zaludocnej stave uz nejako ozeliem
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

axXis napísal:ale aj tak funny, ze tu niektori odsudzuju ked niekto zje jabko, ktore mu padlo na zem. to, ze v supermarketoch a obchodoch valaju pecivo po zemi im je lautr jedno. (tento poznatok vychadza z empirickych skusenosti, casto sa stane, ze ked niekto taha na sebe 10 prepraviek z rozkami tak mu spadnu na zem, pozbieraju a su jako nove 8) )
a okrem toho na jablkach co sa daju kupit v obchode je nastriekanach tolko chemickych straciek, ze tie 4 bakterie, ktore aj tak zdochnu v zaludocnej stave uz nejako ozeliem
Presne tak, tie veci v obchodoch, čo sa s tým robí. Každý to má potrebuje poriadne obchytať a vrátiť spať a tí zamestnanci sa s tým tiež dvakrát neserú. Padne na zem, no a čo ?
To nikomu nevadí, ale keď niečo padne na zem, koniec. :idea:
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

minule ked som bol v obchode siel som ku ovociu a v strede bola paradajka na zemi a skladnicka tu paradajku zdvihla a dala na miesto :D takze ziadne pravidla nepomozu xDD
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

ono to ma fungovat tych 5 sekund tak, ze ti nieco padne na zem. bakterie sa zlaknu a rychlo uskocia, potom sa pomalicky priblizuju, aby zistili, co to bolo. ked zistia, ze to je jedle, tak sa hned do toho pustia.
true story
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

Ale presne. Proste to je podla mna iba cista rozmaznanost ludi ze fuuj. A zahodim nieco lebo to padne na zem.

Myslim ze tie bakterie co sa tam popripaade daju sa aj tak rozlozia.

A btw pekny prikald ako sa je prakticky zo zeme su rozne chatovacky a stanovacky a vylety v prirode. Opeka sa tam a nikomu nevadi ze si hodis chleba na zem a td tak v com je rozdiel_?

//GothaR: rozdiel je v tom, ze na opekacke si naj*bany :D
Aren
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Aren »

Ono taký chleba na špinavej podlahe, a chleba na prírodnej tráve je rozdiel.
Napísať odpoveď