nevyhodíš umyješ!Jeremy napísal:Ja to hovorim ked mi nieco padne nazem. Proste je to vtipna vyhovorka ked mi je to jedno .. ofukas od zeme a jes dalej .ô Predsa nevyhodim dobre jablko lebo mi drblo nazem nie?
5 sekúnd=žiadne baktérie
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
preto, ze niekedy sa zilo v spinavejsom prostredi, tak nebolo mnoho alergii a autoimunitnych ochoreni. Preto, ze dnesne deti skoro ani nevychadzaju z domu a nespinia sa su na vsetko alergicke... A k teme, to pravidlo je hlupost. Ale jasne ze je hlopost ak mi doma na zem spadne kusok cokalady, ze ho vyhodim, jednoducho ho zodvihnem pofukam a zjemD4vid napísal:Niekedy sa s tym ludia tak nekaslali a ziju doteraz... Niekedy sa podla mna az prehana s tou hygienou...
Deti pojedia piesok a ine somariny ked su male a aj tak ziju dalej a mnohokrat sa nic nedeje
-
MisguidedAngel
Star
j bol iba morprofik napísal:preto, ze niekedy sa zilo v spinavejsom prostredi, tak nebolo mnoho alergii a autoimunitnych ochoreni.
-
lekoklatik
VIP
Mne nepríde nechutné keď mi jablko padne na zem, ja ho očistím a zjem /snáď nemusím písať že na zemi nebolo hovno alebo niečo podobné/. Samozrejme keď mi padne na zem vždy s poviem "Joooooj" a priźmúrim oči
ale inak pohoda. Proste keď vidím že je to jedlé, neriešim baktérie. Popravde nikdy som nad tým nepremýšľal. čo sa mi hnusí na pohľad, často krát nejem, ale inak prečo nie.
Dnes nás už zabíja samotný kyslík plný "sračiek", ale my sa budeme báť baktérií na jablku
Ako fakt preháňať s tou čistotou to netreba. Umyťtelo, zuby, ruky, tvár a spať
Dnes nás už zabíja samotný kyslík plný "sračiek", ale my sa budeme báť baktérií na jablku
Ako fakt preháňať s tou čistotou to netreba. Umyťtelo, zuby, ruky, tvár a spať
-
axxis
Addict
ale aj tak funny, ze tu niektori odsudzuju ked niekto zje jabko, ktore mu padlo na zem. to, ze v supermarketoch a obchodoch valaju pecivo po zemi im je lautr jedno. (tento poznatok vychadza z empirickych skusenosti, casto sa stane, ze ked niekto taha na sebe 10 prepraviek z rozkami tak mu spadnu na zem, pozbieraju a su jako nove
)
a okrem toho na jablkach co sa daju kupit v obchode je nastriekanach tolko chemickych straciek, ze tie 4 bakterie, ktore aj tak zdochnu v zaludocnej stave uz nejako ozeliem
a okrem toho na jablkach co sa daju kupit v obchode je nastriekanach tolko chemickych straciek, ze tie 4 bakterie, ktore aj tak zdochnu v zaludocnej stave uz nejako ozeliem
Presne tak, tie veci v obchodoch, čo sa s tým robí. Každý to má potrebuje poriadne obchytať a vrátiť spať a tí zamestnanci sa s tým tiež dvakrát neserú. Padne na zem, no a čo ?axXis napísal:ale aj tak funny, ze tu niektori odsudzuju ked niekto zje jabko, ktore mu padlo na zem. to, ze v supermarketoch a obchodoch valaju pecivo po zemi im je lautr jedno. (tento poznatok vychadza z empirickych skusenosti, casto sa stane, ze ked niekto taha na sebe 10 prepraviek z rozkami tak mu spadnu na zem, pozbieraju a su jako nove)
To nikomu nevadí, ale keď niečo padne na zem, koniec.
-
Jeremy
Medium Professional
Ale presne. Proste to je podla mna iba cista rozmaznanost ludi ze fuuj. A zahodim nieco lebo to padne na zem.
Myslim ze tie bakterie co sa tam popripaade daju sa aj tak rozlozia.
A btw pekny prikald ako sa je prakticky zo zeme su rozne chatovacky a stanovacky a vylety v prirode. Opeka sa tam a nikomu nevadi ze si hodis chleba na zem a td tak v com je rozdiel_?
//GothaR: rozdiel je v tom, ze na opekacke si naj*bany
Myslim ze tie bakterie co sa tam popripaade daju sa aj tak rozlozia.
A btw pekny prikald ako sa je prakticky zo zeme su rozne chatovacky a stanovacky a vylety v prirode. Opeka sa tam a nikomu nevadi ze si hodis chleba na zem a td tak v com je rozdiel_?
//GothaR: rozdiel je v tom, ze na opekacke si naj*bany