Ake auto na zaciatky

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
tonek
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

presne ako povedal RATZINGER rýchle auto nejde samé od seba rýchlo, ak má nejaká AUDI 175 koní, tak je to úplne v pohode, ale keď už má 176 koní, tak to už dobre nieje... :wink:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

tonek, to s tým výkonom AUDI som nejako nepochopil...

Ja som začínal na FIAT Uno s výkonom 33kW, takže s tým sa nedalo trhať asfalt za žiadnu cenu. Avšak to, čo som sa s tým autom naučil, mi dosť pomohlo. Viem, čo som si s ním mohol dovoliť, ale nikdy som neskúšal vytiahnuť z neho totálne maximum. Ale myslím, že aj keby som mal nejaký silnejší stroj, tak by som s ním nejazdil úplne bez zmyslov. Presne, ako tu bolo spomínané - pokiaľ má človek rozum, tak vie, čo si môže s autom na ceste dovoliť.
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Ake auto na zaciatky

Príspevok od používateľa Eras »

pisete tu, ze zavisi od HP... staci ist na zlatomoravecku z nitry a tam 1,9tdi, 1,2htp predbiehaju do horizontov auta s minimalne 2-nasobnym vykonom...

ucil som sa na viacerych autach, no najlepsie ma naucilo nieco stare a slabe na dlhej ceste... absolvoval som cestu z tatier do nitry na starucickom audi 100 quattro 1.8 s karburatorom, kde motor ma nabehanych nieco cez 500 tis km (takze motor prinajlepsom moze mat s aktualnou kompresiou hadam 70 koni) a sanujeme ho a dosiel som domov bez problemov... auto, aby doslo domov z takej dialky, musis setrit... to nauci sofera, nie silne auto, kde slapnes na plyn a ono ta vyvezie...
preslo mi rukami aj silne auto, aktualne mi staci polovicny vykon - 140 konove bmw
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Eras napísal:... staci ist na zlatomoravecku z nitry a tam 1,9tdi, 1,2htp predbiehaju do horizontov...
to tam mate nejake geopatogenne zony??
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

no skoro :D.. su tam pekne kopce a do ktorych ked predbiehas a oproti sa ti vynori auto tak nemas sancu sa uhnut.. ale musim suhlasit ides 100km/h a tipek ta zacne predbiehat na felde.. takze niektory to fakt nemaju v hlave pokope a tolko nehod co sa tam stava to nieje ani mozne,, ale uz konecne zacali stavat dialnicu tak by sa to mohlo vylepsit..
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

RATZINGER666 napísal: to tam mate nejake geopatogenne zony??
Tam je tých faktorov viacej. Jednak pomerne rovná (bez zatáčiek) takže týpek si myslí, že nič nejde, ale zrazu sa vynorí auto spoza horizontu, ktorý splýva s ďaľším úsekom o nejaký KM ďalej.
Taktiež sú tam pomerne široké krajnice, takže je bežná prax že sa pomalé auto uhne úplne na kraj, a s dúfaním že to oproti spraví to isté vzniká priestor pre tri autá vedľa seba. Takže sa často predbieha aj keď idú autá oproti, šak čo. :smt006
Napísať odpoveď