X-box 360

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Royalflush »

No a to nalavo?

//Ok, dakujem ti. Potom ti dam dalsiu karmu. :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tam ide kabel so zdroja (trafa) , jeden koniec do elektriny druhy tam :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Filipito napísal:Pilifo: PS3 fanboyovi nevysvetlis,
Uplink:fakt nechcem sa s tebou hadat, mam ine veci dnes na praci ako tu tu argumentovt.
TAKZE:
Som normalny clovek nie manik SONY a PS3 ani Xbox fanboy ! Zaujima MA TO CO KONZOLA DOKAZE DNES NIE o 2 ROKY , co asi tebe NEVYSVETLIM , kedze si vzdy budes hovorit o svojej PS3-ke na ktorej sa da hrat tak 20 titulov a o neakej hrubej sile co ani neviem co to je.
:)
btw: argument s tymi titulmi je ubohy, kazda konzola ma vlajkove tituly ktore by pc zvladol a aj tie tvoje ps3karske tituly by pc v pohode zvladol
a jediny kto tu navadza ludi na zlu kupu si tu asi ty , kedze ja tu nikoho na zlu kupu nenavadzam . Ukaz mi jedneho cloveka ktory sa stuazuje na xbox a jeho tituly
Royal flush prvy dobre, treti dobre , ale hdmi co ide to tv vyzera takto, ty si dal do prilohy asi dvi.
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... -QaOzuiuCg
dosli rozumne argumenty tak si to zahral do outu. Dal som tam odkazy aj z novsich aj zo starsich zrovnavaciek,takze tvoje argumenty opat neobstali. pisem z mt. zvysok ked budem doma. a to ze ti tie tituly nic nevravia? tak naco potom vobec pises do temy? Aby si trolloval? Poznam oboje konzolky a ich vlajkove tituly. Ty vies o ps3 len od druhych tak co sa mi to tu snazis povedat? poznas len jednu stranu a chces nieco zrovnavat? to necham bez komentara,radsej.
Filipito
Darca
Darca

ach jaj uplink , no nevadi , ja som to pisal z bezneho pohladu kupujuceho, clovek co sa do toho nevyzna (ako ja) , tak jeho nezaujima tvoja slavna hruba sila ale to ake hry su natom, ako lahko sa to ovlada atd, ked myslis ze o ps3 neviem nic tak mysli , fakt tato debata nema pokracovania , uz tu budeme iba spamovat ak nieco tak ss , tema je XBOX 360 a nie PS3 to len tak mimochodom. btw: osobne si myslim ze vykonny pc by v pohode zvladol ps3 hry v pohode, takze tvoj argument o hrach to bolo fakt slabe ak sa to ideme bavit argumentacii ...
nehrabem si prispevky ak ti ide iba o to ale pisem svoj nazor.
Chill out.
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

ja mozem ktomu povedat tolko mam Xbox360 no skor brat a kamarat ma PS3 a hovori ze Xbox ovela rychlejsie nacitava hry a je ma lepsiu grafiku ako jeho PS3 cize asi tolko pre bezneho uzivatela
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Jedna otazka: Je na xbox-e pri multiplayeri nieco ako ping? a ak ano, tak od coho zavisi jeho hodnota?
Filipito
Darca
Darca

od rychlosti pripojenia :) , napriklad pri cmr dirt , ping nieje kedze sa tam iba porovnavaju casy :)
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Ale napr. pri CoD MW2 je normal ping?
Ved pripojenie na ten internet by mal mat kazdy rovnake, nie?
Filipito
Darca
Darca

cod:MW 2 nemam takze to ti neviem povedat ale ping tam bude urcite :wink:
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Nechápem prečo sa vlastne stále vedú debaty, či je lepšie X-ko alebo PS3.. Každá konzola má svoje pre a proti. Nie som fanboy X-ka, ale aj tak som mu dal prednosť pred PS3-kou. Prečo? Má ho viacero ľudí, čo poznám, takže share-ujeme hry, graficky to vyzerá dobre a dá sa flashovať (aj keď mám už druhú Elitku, ktorú flashovať nemienim). PS3 sa vytiahlo s Uncharted 2, lebo to je zatiaľ prvá hra pri ktorej si vývojári dali tú námahu a vyžili potenciál konzoly. Nie je to však pravidlom, takže PS3 môže byť aj 3x výkonnejšia, pokým nebudú vývojárske štúdia ochotné do PS3 hier investovať čas=peniaze tak nie je o čom.. Samozrejme, že PS3 je dobrá konzola, len sa bohužiaľ nevyužíva jej sila.. ..zatiaľ.. Je to skôr teda o samotnej voľbe spotrebiteľa, pre ktorý systém sa rozhodne :smt025
bando2121
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bando2121 »

pojdeee mi na tejto telke xbox alebo ps3 ? a celkovo ide to vsade plazma , lcd?

http://www.najnakup.sk/Porovnaj_televiz ... 54908.html

Parametre mate vedla
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Pôjde :) Aj jedna, aj druhá.
bando2121
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bando2121 »

okejjjj

//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2010, 20:32 )
a treba mi potom nieco dokupit ci kable k tejto plazme su v baleni
Filipito
Darca
Darca

len HDMI kabel :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Royalflush napísal:Ale napr. pri CoD MW2 je normal ping?
Ved pripojenie na ten internet by mal mat kazdy rovnake, nie?
nemas jedno ze ci sa pripojis niekde do ameriky alebo na europsky server - neviem ze ako to je v cod - ale co som hral gow tak ma hadzalo na usa servery a bolo to onicom - zas co som hral wrestling tak som servery musel hostovat sam - kedze to zas nikto nejako nehral ale potom mi to uz nevladal router
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Môžem nejako preniesť sejvy z jedného profilu do druheho ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

myslim že to nie je možné, teda je to možné, ale len v rámci offlinových kônt a len niektorých hier. Písal som dve pripomienky...tri...do Mikrošrotu. Migrácia offlinových a onlinových kônt, ich trofejí a savov. Migrácia 32 bit OS na 64 bit [viem, lamácka požiadavka, ale mohli by to nejako vyriešiť] a tretie bolo povoliť Live pre Slovensko, aby som si mohol ukladať trofeje na server. Povedli že to posunú ďalej...
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

uplink napísal:....a tretie bolo povoliť Live pre Slovensko, aby som si mohol ukladať trofeje na server. Povedli že to posunú ďalej...
Kde a na čo ich chceš ukladať ? Nejako som nepochopil :oops:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Keď máš Live Account, ktorý je slovenský, tak Ťa neprihlási na Live server. Tvoj profil na x-boxe, musíš mať nastavenú inú krajinu, alebo na PC, ináč Ti neukladá trofeje na microsoftácke serveri, tým pádom prichádzaš o body a výhody, ktoré majú iný hráči. Môžem hrať len na offlinových accountoch a to je dosť na nič, vzhľadom na to že sú neprenosné a po formáte sa stratia. Live account sa Ti po formáte nestratí, všetko je uložené na MS serveroch. Savy, dáta, trofeje, všetko.
Filipito
Darca
Darca

Jj, a najhorsie je to ze ked si clovek zvoli Uk/USA tak polovicu vyhod nemozes pouzivat, kedze su kontrolovane na ip adresu
Napísať odpoveď