//Ok, dakujem ti. Potom ti dam dalsiu karmu.
X-box 360
-
Royalflush
Guru wannabe
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
dosli rozumne argumenty tak si to zahral do outu. Dal som tam odkazy aj z novsich aj zo starsich zrovnavaciek,takze tvoje argumenty opat neobstali. pisem z mt. zvysok ked budem doma. a to ze ti tie tituly nic nevravia? tak naco potom vobec pises do temy? Aby si trolloval? Poznam oboje konzolky a ich vlajkove tituly. Ty vies o ps3 len od druhych tak co sa mi to tu snazis povedat? poznas len jednu stranu a chces nieco zrovnavat? to necham bez komentara,radsej.Filipito napísal:Pilifo: PS3 fanboyovi nevysvetlis,
Uplink:fakt nechcem sa s tebou hadat, mam ine veci dnes na praci ako tu tu argumentovt.
TAKZE:
Som normalny clovek nie manik SONY a PS3 ani Xbox fanboy ! Zaujima MA TO CO KONZOLA DOKAZE DNES NIE o 2 ROKY , co asi tebe NEVYSVETLIM , kedze si vzdy budes hovorit o svojej PS3-ke na ktorej sa da hrat tak 20 titulov a o neakej hrubej sile co ani neviem co to je.
![]()
btw: argument s tymi titulmi je ubohy, kazda konzola ma vlajkove tituly ktore by pc zvladol a aj tie tvoje ps3karske tituly by pc v pohode zvladol
a jediny kto tu navadza ludi na zlu kupu si tu asi ty , kedze ja tu nikoho na zlu kupu nenavadzam . Ukaz mi jedneho cloveka ktory sa stuazuje na xbox a jeho tituly
Royal flush prvy dobre, treti dobre , ale hdmi co ide to tv vyzera takto, ty si dal do prilohy asi dvi.
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... -QaOzuiuCg
ach jaj uplink , no nevadi , ja som to pisal z bezneho pohladu kupujuceho, clovek co sa do toho nevyzna (ako ja) , tak jeho nezaujima tvoja slavna hruba sila ale to ake hry su natom, ako lahko sa to ovlada atd, ked myslis ze o ps3 neviem nic tak mysli , fakt tato debata nema pokracovania , uz tu budeme iba spamovat ak nieco tak ss , tema je XBOX 360 a nie PS3 to len tak mimochodom. btw: osobne si myslim ze vykonny pc by v pohode zvladol ps3 hry v pohode, takze tvoj argument o hrach to bolo fakt slabe ak sa to ideme bavit argumentacii ...
nehrabem si prispevky ak ti ide iba o to ale pisem svoj nazor.
Chill out.
nehrabem si prispevky ak ti ide iba o to ale pisem svoj nazor.
Chill out.
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
Nechápem prečo sa vlastne stále vedú debaty, či je lepšie X-ko alebo PS3.. Každá konzola má svoje pre a proti. Nie som fanboy X-ka, ale aj tak som mu dal prednosť pred PS3-kou. Prečo? Má ho viacero ľudí, čo poznám, takže share-ujeme hry, graficky to vyzerá dobre a dá sa flashovať (aj keď mám už druhú Elitku, ktorú flashovať nemienim). PS3 sa vytiahlo s Uncharted 2, lebo to je zatiaľ prvá hra pri ktorej si vývojári dali tú námahu a vyžili potenciál konzoly. Nie je to však pravidlom, takže PS3 môže byť aj 3x výkonnejšia, pokým nebudú vývojárske štúdia ochotné do PS3 hier investovať čas=peniaze tak nie je o čom.. Samozrejme, že PS3 je dobrá konzola, len sa bohužiaľ nevyužíva jej sila.. ..zatiaľ.. Je to skôr teda o samotnej voľbe spotrebiteľa, pre ktorý systém sa rozhodne 
pojdeee mi na tejto telke xbox alebo ps3 ? a celkovo ide to vsade plazma , lcd?
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_televiz ... 54908.html
Parametre mate vedla
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_televiz ... 54908.html
Parametre mate vedla
nemas jedno ze ci sa pripojis niekde do ameriky alebo na europsky server - neviem ze ako to je v cod - ale co som hral gow tak ma hadzalo na usa servery a bolo to onicom - zas co som hral wrestling tak som servery musel hostovat sam - kedze to zas nikto nejako nehral ale potom mi to uz nevladal routerRoyalflush napísal:Ale napr. pri CoD MW2 je normal ping?
Ved pripojenie na ten internet by mal mat kazdy rovnake, nie?
-
uplink
VIP
myslim že to nie je možné, teda je to možné, ale len v rámci offlinových kônt a len niektorých hier. Písal som dve pripomienky...tri...do Mikrošrotu. Migrácia offlinových a onlinových kônt, ich trofejí a savov. Migrácia 32 bit OS na 64 bit [viem, lamácka požiadavka, ale mohli by to nejako vyriešiť] a tretie bolo povoliť Live pre Slovensko, aby som si mohol ukladať trofeje na server. Povedli že to posunú ďalej...
-
uplink
VIP
Keď máš Live Account, ktorý je slovenský, tak Ťa neprihlási na Live server. Tvoj profil na x-boxe, musíš mať nastavenú inú krajinu, alebo na PC, ináč Ti neukladá trofeje na microsoftácke serveri, tým pádom prichádzaš o body a výhody, ktoré majú iný hráči. Môžem hrať len na offlinových accountoch a to je dosť na nič, vzhľadom na to že sú neprenosné a po formáte sa stratia. Live account sa Ti po formáte nestratí, všetko je uložené na MS serveroch. Savy, dáta, trofeje, všetko.