gekončík nočný

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

gekončík nočný

Príspevok od používateľa Andr3w »

Ma niekto z vas doma tohoto tvora? viem ze je na nete toho o nich popisaneho vela ale chcem vediet nazor od konkretneho chovatela ako to vlastne snimi je, ci je narocnost o nich jednoducha ako sa vsade pise alebo tomu tak nie je.
proste taka normalna diskusia lebo som nikde nic na fore nenasiel
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

diki moc nabuduce budem lepsie hladat:)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mal som to doma, je to nudny kripel ktory cez den chrape zajeba**** kde sa da a v noci beha po terarku, robi hluk, bordel, smrad, snazi sa vytrepat von z terarka a kedze to zerie aj cvrcky, tak som si uzil aj s cvrlikanim
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ja som zase cital ze ho v noci vobec nepocut, ze vacsi bordel spravi taky skrecok nez hento, no ale asi zalezi aj na podmienkach ci ich tam mal dobre atd. ale dik za odpoved aspon mam o com premyslat
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Jeden môj kamarát to chová v celej grupe, tuším ich mal asi 5, z čoho sa dvaja pozabíjali navzájom. On na ne síce nedá dopustiť, ale mne sa zdajú vcelku nudní. Vždy, keď som tam bol boli všetky niekde v prdeli a ani som ich riadne nevidel. V noci neviem, lebo v noci som tam nikdy nebol. On to kŕmil nejakými húsenicami a nie cvrčkami, ale ktovie, čo všetko to žerie :woa:
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

Muffi to neboli husenice ale mucne cervy :)
o gekoncikovi nocnom je na nete posisane vela no najlepsie informacie dostanes priamo od chovatela regni sa na to forum co som ti postol vyssie a tam urcite najdes o gekoncikovi vsetko od zaobstarania cez chov rozmnozovanie a odchov mladat
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

dik moc za link, uz som tam napisal uvidim co mi odpisu:)
mne sa prave to na nich paci ze to nelieta ako splasene ale ze to ma rado klud:)
Qwido
Novice
Novice

Re: gekončík nočný

Príspevok od používateľa Qwido »

Ahojte, potrebujem pár rád...Mám 4 gekončíki nočné s jedným mám však aktualny problém...má jeden rok všetko je v poriadku, až na to že odmala mal problém so zvliekaním prstou na nohách......pred troma mesiacmi si na zadnej nohe kvôli tomu odhryzol prst..vtedy som to bral ako miernu vadu s ktorou sa dá žiť bez problémou dalej....ale dnes som si všimol, že na prednej nohe si musel v najbližších dňoch odhryzol 4 prsty zostalo mu maximalne 1/3 celeho prsta bez nechtu, vyzerá to zahojené, labku cíti aj tie pozostatky s prstou ma citlivé..ale aj tak ma to vydesilo....skúste mi nejako poradiť..ako by som mu pomohol....a ešte jedna vec mám podozrenie že mi mohli gekončíki prechladnúť...pretože posledné dni sa v noci vetralo v izbe....a teplota klesla aj pod 20 stupnou C na par hodin.......a dnes som si všimol jedného staršieho gekončíka ako keby lapal po dychu otváral a zatváral ústa asi 20 sekund a neprastalo to až kým so sebou cely nestriasol.....a potom klud, pripada mi to ako keby kýchal.....nwm Dakujem za každú radu....chovám ich už vyše dvoch rokou a iné problémy som zatial snimy neriesil....Dik ešte raz za všetky rady
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

gratulujem k registracii na fore. prv si si ale mohol precitat tuto nekonecne obsiahlu temu o 10 prispevkoch, v ktorych mas 2 linky na stranky, kde sa tomu ludia aktivne venuju a skor ti budu vediet povedat nieco k veci. pripadne aj nejaky veterinar by ti povedal, nakolko je to normalne
Qwido
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Qwido »

Tie stránky mám už dávno naštudované....
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

http://www.teraristika.sk/forum/50-gekonciky pisal by som sem a cakal na odpoved. je tam ovela vyssia sanca pri tolkych chovateloch, ze budu vediet, co s tym.
Napísať odpoveď