mam vztah priatelka sa hanbi

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

mam vztah priatelka sa hanbi

Príspevok od používateľa DeLay »

mam priatelku chodime spolu uz 7 mesiacov moj vek 17 ona 18 a ma potiaze mi ukazat brucho neviem co je snou pomaly sa ho nemozem ani dotknut proste jej to vadi aj ked na to idem pomaly hocijako...nechapem viete mi poradit
Jake
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jake »

Skús sa jej na to spytat :wink:
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

pytal som sa tisickrat ona akoo keby sa vyhla odpovedi...ju to ani nevzrusuje ale co viem to skoro kazdu babu vzrusuje je to napisane aj v statistikach ako bod vzrusujuci dost podstatny
Jake
Light Professional
Light Professional

Existuju klamstva, prahsproste klamstva a štatistika...
To len tak btw, ser na statistiku... sak ked sa to pytas 1000x tak sa nemoze 1000x vyhnut odpovedi... mne to vychadza tak ze sa o tom moc bavit nechete... tak si ale potom zvaz ze ako si na tom, ked sa s babou nevies ani porozpravat a ocivine jej nieco vadi...
Fakt normalne sa jej opytaj o co jej ide... povedz jej to co si sem napisal... a budes vediet na com si...
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

nie v tom to neni ::( o inych veciach sa vieme porozprravat ale toto je akesi divne myslim ze uz sme spolu dost dlho a by sa uz nemusela hanbit :(
Jake
Light Professional
Light Professional

Jak akesi divne... boze rozpravat sa musite o vsetkom ak vam to ma fungovat... a to ze to je akesi divne, tak to musis prezit... ale tunak nic veru nezistis od nas ze co mas robit iba to ze si s nou o tom MUSIS pokecat inak to nejde... my ti nepovieme ze co jej vadi alebo aky ma problem... mozno mala len kramy :D ja neviem... to vie ona a ked sa o tom normalne porozpravate tak ti to povie... tak jej daj nejake ultimatum alebo nieco... proste to neni normalne aby sa o tom ani bavit nechela... a ak sa o tom nechces bavit ty, tak ti niet pomoci ...
Aren
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Aren »

Nemá tam trebárs nejakú jazvu?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

OPYTAJ-SA-JEJ-NA-TO
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Ak ti plne nedoveruje a riesis taketo banality moze to mat svoju pricinu.
Mozno len potrebuje viac casu, mozno pred tebou nieco taji, mozno ma nejaku problem s tym co sa jej v minulosti stalo, niecoho sa boji alebo sa len hanbi a mozno ma pocit ze niesi ten pravy s ktorym by chcela riesit nieco viac ako len kamaratstvo. Zamysli sa sma nad sebou nad vasim vztahom a skus si to zrekapitulovat a polozte si zasadnu otazku ty aj ona navzajom.
To nieco medzi vami je len vztah alebo kamaratsvo..
Pootm sa jej skus opytat co od toho ockava ked ste spolu, ci hlada kamarata priatela alebo milenca.
Najlepsie pre teba by bolo keby na vsetky tri odpovedala prilizne v zmysle ze chce teba a si pre nu tym vsetkym co si vymenoval.
Ak sa dockas niecoho v zmysle ze si len kamarat tak sa na to vykasli, nikdy to nebude to co si asi chcel a po com tuzis. Skor ci neskor sa tak ci tak rozidete.
Najdes si inu s ktoru si sadnete lepsie :wink:

Vzal som to trosku obsirnejsie, najdi si tam to co potrebujes a napis ako to dopadlo :)
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

ehm ja som mal ináč presne tento istý problém s mojou ex-priateľkou. Tiež proste nemohol som jej ani rukou po bruchu prejsť. Nakoniec som mi povedala že jej to je nepríjemné lebo si pripadá tučná a že jej vadí keĎ jej idem rukou po "sadle" (pritom mala kráásne bruško, žiaľ škoda že to ona si nemyslela to isté :cry: ) no takže tým som chcel povedať že možno tu pôjde o podobný problém ako som riešil ja.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ani ja to nemam rad. je mi maximalne neprijemne ak sa ma priatelka dotyka na pupku. takze to ma zakazane.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

zelovoc napísal:ani ja to nemam rad. je mi maximalne neprijemne ak sa ma priatelka dotyka na pupku. takze to ma zakazane.
Nemas rad ked sa ta zeny dotykaju na miestach kam nedovidis? :lol:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Nie je stekliva?
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Možno má zo svojho bruška nejaký komplex, niečo ako spomínal TeXnoFile. Aj ja mám občas so sobou problémy, to by som zmenila, tamto by mohlo byť iné... Čo už? Ženy... :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

A skusal si ju chytat aj za nieco ine?
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

Texnofile si to vystihool som sa jej na to pytal ano henten problem to je...skodaa ze baby maju v hlavach koomplexy alebo zafixovane ze by chceli mat postavy ako tie anorekticke modelky....no moj nazor je na tie baby ktorym trcia rebra..HNUSNE ...ja milujem ked ma baba trochu aj nohy sirsie ..take ako by som to povedal masivne:D alebo celkovo sa hovori aj cici aj rici ..a nie hentake kostnatinky to v dnesnej dobe si myslim ze muzov pritahuju viac baby ktore su trosku sirsie od modeliek
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

DeLay napísal:Texnofile si to vystihool som sa jej na to pytal ano henten problem to je...skodaa ze baby maju v hlavach koomplexy alebo zafixovane ze by chceli mat postavy ako tie anorekticke modelky....no moj nazor je na tie baby ktorym trcia rebra..HNUSNE ...ja milujem ked ma baba trochu aj nohy sirsie ..take ako by som to povedal masivne:D alebo celkovo sa hovori aj cici aj rici ..a nie hentake kostnatinky to v dnesnej dobe si myslim ze muzov pritahuju viac baby ktore su trosku sirsie od modeliek
Žiaľ, už je to raz tak. My máme občas v hlave "bordel". :) Ale za to môžete tak trošku aj vy, česť výnimkám. Čumíte na sexi cicky-micky v telke s dokonalou postavou, slinky vám tečú a potom pravdaže máme zo seba komplexy. :) Nič v zlom, ale tak z časti je to tak.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

luculiiik napísal:Žiaľ, už je to raz tak. My máme občas v hlave "bordel". :) Ale za to môžete tak trošku aj vy, česť výnimkám. Čumíte na sexi cicky-micky v telke s dokonalou postavou, slinky vám tečú a potom pravdaže máme zo seba komplexy. :) Nič v zlom, ale tak z časti je to tak.
A ja som tu pre Vas damy, aby som Vas uistile ste krasne.. kontakt na mna je [email protected] alebo volajte na 0902 155 263
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

luculiiik napísal:Žiaľ, už je to raz tak. My máme občas v hlave "bordel". :) Ale za to môžete tak trošku aj vy, česť výnimkám. Čumíte na sexi cicky-micky v telke s dokonalou postavou, slinky vám tečú a potom pravdaže máme zo seba komplexy. :) Nič v zlom, ale tak z časti je to tak.
No to ma vytáča, keď sa mi priateľka sťažuje, aké má "tučné stehná", pritom je tenká ako prútik a má perfektnú postavu. :)
Neviem, prečo sa niekedy "dávate" do takýchto pozícií a pripisujete si niečo, čo je zjavne nepravdivé.

DeLay : Skús priateľke polichotiť, povedať jej, akú má dobrú postavu, ako ťa vzrušuje, že sa ti moc páči, atď. Možno ju to vnútorne upokojí a dodá jej to sebavedomie.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

kazda zena ma asi v sebe nejaky vnutorny komplex, ale zeby to zaslo az tak, ze by sa nechcela nechat chytit, ved my muzi tiez nie sme ako z casopisov muscle n fitness alebo ako z hilfigerovych prehliadok panskeho pradla...obzvlast teraz po vianociach :D postupne ked ju uistis o tom, ze sa ti paci taka aka je, aj ked si myslim, ze na 90% urcite nie je tucna, len si mysli, ze je, tak sa dopracujete aj ktomu brusku a nesetri komplimentom v ziadnom smere, tie potesia vzdy :)
Napísať odpoveď