Good Night Drink

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Este jeden link som nasla:
http://zdravie.pravda.sk/energy-drinky- ... -zdusa_p09
A az teraz som to poriadne prestudovala a klobuk dolu. Slovensky vyrobok, zlozenie vyzera velmi dobre, ziadne farbiva a konzervacne latky a napadity obal. Ak to zacneme vyvazat, tak myslim, ze to ma velku sancu na uspech. Na nemeckom alebo rakuskom trhu som zatial nic podobne navidela. :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Našiel som to v Terne, ale 1,45€ je dosť :? Kúpil som to, z mamy spravím pokusného králika, keďže máva problémy so spánkom a napíšem result. A možno si jeden bachnem aj ja, aj keď asi zaspím skôr, ako to dopijem :D
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Kibo napísal:Našiel som to v Terne, ale 1,45€ je dosť :? Kúpil som to, z mamy spravím pokusného králika, keďže máva problémy so spánkom a napíšem result. A možno si jeden bachnem aj ja, aj keď asi zaspím skôr, ako to dopijem :D
a kde si to v tom terne nasiel? :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Čo chceš číslo regálu alebo GPS súradnice? :D Mali to pri nápojoch, ale nie na regáloch, na začiatku uličky naukladané kartóny na sebe. Kúpil som to v Auparu v Terne.
ColdRain
Addict
Addict

Kibo napísal:Čo chceš číslo regálu alebo GPS súradnice? :D Mali to pri nápojoch, ale nie na regáloch, na začiatku uličky naukladané kartóny na sebe. Kúpil som to v Auparu v Terne.
no presne takto mi to napriklad staci, iked tie GPS koordinaty by tiez neboli od veci :P
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Kibo napísal:Mladí ľudia sú už nútení slopať takýto bordel? Veď ľahnem a spím, osobne nepoznám mladého človeka trpiaceho nespavosťou...
Ja zaspavam bezne tak hodinu, niekedy aj dve. :( neviem si rady. Ale este som nic neskusal nato aby som zaspal.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja bývam za celý deň tak zlikvidovaný, že večer len padnem a spím. Ale keď som nemal čo s voľným časom a nudil som sa ako kapor vo vani, zaspával som dlhšie, ale 2 hodiny je dosť. Skúsil by som dáke prírodné čaje, ak nechceš ísť doktorovi, tým nič nepokazíš. určite to bude lacnejšie ako ten drink. Ešte ho asi ani nikto neskúšal. Mama sa bojí, že ráno zaspí do roboty, tak si to vraj nechá až na piatok... :)
ColdRain
Addict
Addict

zajtra nemam skolu, tak si to dnes dam a podelim sa so skusenostami :P

edit: tak som to skusil, celkom zaujimave, ked som si to dal citil som sa trosku otapeny, zaspal som bez problemov, aj ked som mal prehodeny spankovy rezim kedze som cely den spal a spalo sa mi celkom fajn, mozno placebo, mozno nie, moj subjektivny nazor je, ze to zabera ;)
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

Napodobne,terno - 1,45e. Dnes si dam, zajtra poviem ako bolo :-)
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Fungovať by to mohlo, je tam melatonín...pravdepodobne je tam menej chémie než v nejakom stilnoxe alebo zolofte, ale ktohovie...a aké sú účinky v porovnaní s tabletkami na spanie...hm...
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Tak pridavam moj pohlad na drink -

Okolo 11tej vecer som si ho supol, po 15tich minutkach som si lahol, mal som pocit akoby som mal trocha tazsiu hlavu, a aj oci sa mi zatvarali rychlejsie, ale nic extra. Podobny ucinok na mna ma aj obyvacny caj na spanok, ktory kupite za 2 eura a je v nom 10 vrecusok, takze plechovku za 1,45 sa neoplati kupovat, ak setrite....

Par si ich kupim, ale len kvoli tomu ze sa mi nechce robit vzdy caj, ktory mi neosladeny nechuti, a nikdy netrafim ako ho mam osladit....Inak caj vas vyjde na 20 centov za porciu......
picha
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa picha »

co tak racej rohypnol? :D
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

ake ste z toho mali pocity po zobudeni sa ? chcem si to kupit na dlhe cesty kedze v aute nemozem zaspat..
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Vobec ziadne :D Normalne sa zobudis....
Crank25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Crank25 »

Kolko odborníkov...alkohol a cigarety na spanie,a kto nepije a nefajčí? A má problémy so spánkom,a lieky ktoré ti dá lekár maju viac chéme jak tan drink...
Skúsim ho,skúsim aj nejaké čaje,uvidím či niečo bude účinkovať
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Experimentálne som si to vylogal pred spaním, ešte som bol chvíľu na notebooku a potom išiel spať. V zaspávaní som žiaden rozdiel necítil, v noci som išiel 2x na wc, opäť bez problémov zaspal ako mám vo zvyku a problém nastal ráno, kedy sa mi nechelo vstávať. Ale išiel som spať dosť neskoro, takže to mohlo byť aj tým, ale s tým nemávam problémy, takže to ocapené vnímanie pripisujem tomu drinku, čiže na ňom asi niečo bude :)
cZaR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cZaR »

http://www.goodnightdrink.com/ :) Precitajte si :D

Najviac ma dostal bod antioxidant :)) Ešte som nepočul o drinku po ktorom nesmrdíte :))
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

cZaR napísal:http://www.goodnightdrink.com/ :) Precitajte si :D

Najviac ma dostal bod antioxidant :)) Ešte som nepočul o drinku po ktorom nesmrdíte :))
myslím, že si si pomýlil antioxidant s dezodorantom resp. antiperspirantom...to sú dve dosť nesúvisiace veci :)
cZaR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cZaR »

MIRV napísal:myslím, že si si pomýlil antioxidant s dezodorantom resp. antiperspirantom...to sú dve dosť nesúvisiace veci :)
jj :) až ptm mi to tak došlo...som predsa iba človek..:) ďakujem za opravu
M@jo
Light Star
Light Star

Re: Good Night Drink

Príspevok od používateľa M@jo »

no v lekarniach to nemaju :D dnes som si ho bol pytat a zhodou okolnosti sa Good Night vola aj mlieko na spanie pre kojencov :D takze bacha co kupujete :D :D :D lebo ked som si to pytal sa na mna tak divne ten lekarnik pozeral :D :D
Napísať odpoveď