Aka vysoka skola ?
-
mirak2
Hardcore addict
informa sa DA studovat aj na UPJS v Kosiciach, prvy rocnik je vacsina predmetov o matike, vynimkou su fyziky a programovanie v oboch semestroch..ale dalej uz je to oukej, pomerne siroka volnost volby predmetov uz v druhaku
(nie, nie je to ucitelstvo, to su iba kombinacia Informatika+nieco a nie po skonceni ako Mgr. nebudes o nic horsi ako Ing.)
(nie, nie je to ucitelstvo, to su iba kombinacia Informatika+nieco a nie po skonceni ako Mgr. nebudes o nic horsi ako Ing.)
-
manager666
Star
na informu sa chystam aj ja a u mna vyzera rebricek moznosti zatial takto:M4rek napísal:kam by ste radili ist studovat informatiku ? .. prave koncim gymnazium, brato chodi teraz na FEI TUKE a pozeram ze same somariny sa tam ucia, vela z toho nema nic spolocne s informatikou.
FI MUNI Brno
FIT VUT Brno
FIIT STU BA
FRI Žilina
ale ak ma niekto presvedci o inych(lepsich) moznostiach, rad si moj rebricek upravim....
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ty nadávaš na všetko, nie len na školuMaki napísal:na muni nechodte ak nechcete uz 3. semester nadavat ako ja... ale nie... skola to je fajn, len tie povinne predmety su strasna morda... vacsina ostatnych je uplne vpoho...
o Brne som pocul vela chvaly, ale je to dost daleko a ucit sa vsetko v cestine, no to by bolo asi tazke ...
najblizsie mam Kosice .. chcel som ist na FEI TUKE, ale tak neviem, ci to ma nejaky zmysel tam, aj ked ucitelka informy nam vravi, ze tam je asi najlepsie ist.
A o STU v BA som nepocul moc chvaly.
najblizsie mam Kosice .. chcel som ist na FEI TUKE, ale tak neviem, ci to ma nejaky zmysel tam, aj ked ucitelka informy nam vravi, ze tam je asi najlepsie ist.
A o STU v BA som nepocul moc chvaly.
o prednasky by som sa ani tak nebal, ale ucit sa z ucebnic v cestine .. skor o to ... raz nam dala profesorka tu na strednej citat knihu na povinne citanie v cestine a dost tazko sa to citalo, bolo tam dost slov ktorym som aj nerozumel, o to sa bojim skor, ze ten ucebny text bude narocny sa ucit v cestine.Maki napísal:audio: ale pssst![]()
marek: nie nie, brno ako mesto je super, vyucovanie v cestine problem nieje, o to sa neboj
A Brno ako mesto ? Skola az tak nie ?
-
axxis
Addict
ja studujem IVT druhy rok, ucivo je prakticky totozne s VUT (akurat co do nich hustia C a na VSB sa vsetko toci okolo javy) akurat skusanie je jednoduchsie, ale ak nechces prechadzat ako debil vsetko na minima tak sa naucisratata napísal:ma tu niekto skusenosti s informatikou na VŠB-TU v Ostrave?
ludia pomozte.. ja som asi strateny pripad.. neviem kam na vysku... som z trnavy a chcela by som tu aj chodit.. popripade do ba..
ale ako fakt, ja absolutnenejviem co... hlavne nech je to lahka skola.. lebo nie som velmi ucenliva studentka..
potrebujem proste info o skolach.. a na nete sa mi nechce vobec hrabat...
ale ako fakt, ja absolutnenejviem co... hlavne nech je to lahka skola.. lebo nie som velmi ucenliva studentka..
potrebujem proste info o skolach.. a na nete sa mi nechce vobec hrabat...
-
Jancuk
Professional
Zdravím vás , mam takú dilemu že aká vysoká škola , mam par otázok s ktorými by ste mi mohli pomôcť :
1. Nepoznáte nejakú vysokú kde by sa dali študovať siete pripadne IT ?
2. ako je to z internátmi , vraveli mi viacerý že je to horšie s nimi že ich nechcú dávať moc ako je to teda ?
3. Je lepšie isť do zahraničia napríklad Brno a tak alebo sú dobre školy aj na SK
4. Nemá tu niekto bezlepkovú diétu ako je to s varením na internáte ?
Zatiaľ mam vybrane tieto : FEI KE , FEI ZA ... ďakujem vopred
1. Nepoznáte nejakú vysokú kde by sa dali študovať siete pripadne IT ?
2. ako je to z internátmi , vraveli mi viacerý že je to horšie s nimi že ich nechcú dávať moc ako je to teda ?
3. Je lepšie isť do zahraničia napríklad Brno a tak alebo sú dobre školy aj na SK
4. Nemá tu niekto bezlepkovú diétu ako je to s varením na internáte ?
Zatiaľ mam vybrane tieto : FEI KE , FEI ZA ... ďakujem vopred
O štúdiu IT na vysokej škole bolo dosť popísané tu.
Napíšem Ti ešte k internátom : Pokiaľ si z Bardejova, tak v Žiline a Bratislave by si ho dostať mal, v Košiciach najskôr nie, ale v Čechách (napr. v Brne) by si ho mal na 99,9% istý.
Napíšem Ti ešte k internátom : Pokiaľ si z Bardejova, tak v Žiline a Bratislave by si ho dostať mal, v Košiciach najskôr nie, ale v Čechách (napr. v Brne) by si ho mal na 99,9% istý.
-
axxis
Addict
rydzo elektrotechnicky predmet je len v prvom semestri, ale ten sa da celkom dobre prejst ked si vypracujes vsetky protokoly (da sa na tom nahrabat dost bodov). ja som byvaly gymnazista a nemal som problem. ostatne dalsia elektrotechnika sa uz tyka len pocitacov (logicke obvody, architektury pocitaciv - to su celkom tazke predmety) pripadne telekomunikacnych vedeni (vypocty na vedeniach, telegrafne rovnice, hladanie prerusenia na dvojitom vedeni...)ratata napísal:to axXis: hmm a ako su na tom elektrotechnicke predmety, zvladne to aj clovek co neni z elektropriemyslovky? kolko dni mas skolu,ako ju hodnotis a ako sa ti studuje? díky za info
ale ako hovorim, aj ked si elektrotechniku doteraz vobec nemal nemal by si mat problem prejst, zvlast ked mnoho vypracovanych otazok ci projektov sa nachada na internete (aj ked ja osobne tuto cestu velmi nepreferujem, vlastne ma dost seru ludia co prechadzaju na minima len vdaka tomu, ze vsetko odpisuju)
vacsie vyhadzovaky su matematika a programovacie predmety, ak ovladas tieto dva zvysok sa zvezie
kolko dni sa ucime? it depends, rozvrh si vytvaras sam tak ako chces, ale velmi tomu never, pretoze aj ked si pripravis idealny rozvrh tak sa vzdy stane, ze cviko, na ktore chces ist je plne obsadene a budes si musiet najst nieco nahradne tak aby sa Ti neprekryvali hodiny...to je vzdy kamen urazu. nastastie sa vsak prve dva tyzden semestru da rozvrh este lubovolne menit takze nakoniec si najdes nieco co Ti vyhovuje
a ako sa paci mne? velmi velmi moc (: skola je pekna, vela budov je novo postavenych a modernych. ak sa vyhnes najdebilnejsim ucitelom (napr. Lyko na telekomunikachnych technologiach, k nemu nechod ani keby Ta mucili) tak budes mat aj celkom zabavu. cela FEIka je postavena v jednom areali blizko koleji takze nebudes musiet ani dochadzat (iba na cudzie jazyky a spolocenske vedy). na kolejich mame aj 2 krcmy
Re: Aka vysoka skola ?
chodí niekto na Cestovný ruch do BB? som v 3. ročníku na gympli a chcem ísť niekde kde nieje veľa matiky, fyziky a chémie
je na tej škole moc učenia? z čoho sa robia prijímačky? je ťažké sa tam dostať?
prosím o serióznu radu tých, ktorý tam chodia
ďakujem
je na tej škole moc učenia? z čoho sa robia prijímačky? je ťažké sa tam dostať?
prosím o serióznu radu tých, ktorý tam chodia
ďakujem
-
easton
Professional
Re: Aka vysoka skola ?
no nechodim konkretne na cestovny ruch ale na ekonomicku ano..skusky tazsie ako v KE v BA som nebol, matika prvy rok, da sa zvladnut v pohode ked sa povenujes...biola ani fyzika tam nieje...vyborna skola, perfktny system skusok, neorypuju ta profesory, opravuju vsetky pisomky nie jak v BA...