Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Este ma napadla STU v Bratislave...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

informa sa DA studovat aj na UPJS v Kosiciach, prvy rocnik je vacsina predmetov o matike, vynimkou su fyziky a programovanie v oboch semestroch..ale dalej uz je to oukej, pomerne siroka volnost volby predmetov uz v druhaku
(nie, nie je to ucitelstvo, to su iba kombinacia Informatika+nieco a nie po skonceni ako Mgr. nebudes o nic horsi ako Ing.)
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

M4rek napísal:kam by ste radili ist studovat informatiku ? .. prave koncim gymnazium, brato chodi teraz na FEI TUKE a pozeram ze same somariny sa tam ucia, vela z toho nema nic spolocne s informatikou.
na informu sa chystam aj ja a u mna vyzera rebricek moznosti zatial takto:
FI MUNI Brno
FIT VUT Brno
FIIT STU BA
FRI Žilina
:)
ale ak ma niekto presvedci o inych(lepsich) moznostiach, rad si moj rebricek upravim.... :idea:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

na muni nechodte ak nechcete uz 3. semester nadavat ako ja :D ... ale nie... skola to je fajn, len tie povinne predmety su strasna morda... vacsina ostatnych je uplne vpoho...
ratata
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ratata »

ma tu niekto skusenosti s informatikou na VŠB-TU v Ostrave?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Maki napísal:na muni nechodte ak nechcete uz 3. semester nadavat ako ja :D ... ale nie... skola to je fajn, len tie povinne predmety su strasna morda... vacsina ostatnych je uplne vpoho...
ty nadávaš na všetko, nie len na školu
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

o Brne som pocul vela chvaly, ale je to dost daleko a ucit sa vsetko v cestine, no to by bolo asi tazke ...

najblizsie mam Kosice .. chcel som ist na FEI TUKE, ale tak neviem, ci to ma nejaky zmysel tam, aj ked ucitelka informy nam vravi, ze tam je asi najlepsie ist.

A o STU v BA som nepocul moc chvaly.
Maki
Darca
Darca

audio: ale pssst :D

marek: nie nie, brno ako mesto je super, vyucovanie v cestine problem nieje, o to sa neboj
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

Maki napísal:audio: ale pssst :D

marek: nie nie, brno ako mesto je super, vyucovanie v cestine problem nieje, o to sa neboj
o prednasky by som sa ani tak nebal, ale ucit sa z ucebnic v cestine .. skor o to ... raz nam dala profesorka tu na strednej citat knihu na povinne citanie v cestine a dost tazko sa to citalo, bolo tam dost slov ktorym som aj nerozumel, o to sa bojim skor, ze ten ucebny text bude narocny sa ucit v cestine.

A Brno ako mesto ? Skola az tak nie ? :D .. ake predmety tam mate na informe, alebo na aky odbor chodis ?
Maki
Darca
Darca

pozri si par filmov v cestine a bude - ucebne materialy su ku vacsine predmetov spracovane velmi dobre a porozumitelne..

skola je fajn tiez, len som ocakaval asi nieco ine.. chodim na aplikovanu...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ratata napísal:ma tu niekto skusenosti s informatikou na VŠB-TU v Ostrave?
ja studujem IVT druhy rok, ucivo je prakticky totozne s VUT (akurat co do nich hustia C a na VSB sa vsetko toci okolo javy) akurat skusanie je jednoduchsie, ale ak nechces prechadzat ako debil vsetko na minima tak sa naucis
ratata
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ratata »

to axXis: hmm a ako su na tom elektrotechnicke predmety, zvladne to aj clovek co neni z elektropriemyslovky? kolko dni mas skolu,ako ju hodnotis a ako sa ti studuje? díky za info
Andyka1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Andyka1 »

ludia pomozte.. ja som asi strateny pripad.. neviem kam na vysku... som z trnavy a chcela by som tu aj chodit.. popripade do ba..
ale ako fakt, ja absolutnenejviem co... hlavne nech je to lahka skola.. lebo nie som velmi ucenliva studentka..
potrebujem proste info o skolach.. a na nete sa mi nechce vobec hrabat...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No tak to je fajnové, nechce sa Ti hrabať na internete :lol: Tak Ti odporúčam EUBA, o nej sa hovorí ako o najľahšej škole v Bratislave. To je asi tá najprímárnejšia vec, ktorá Ťa zaujíma. Bohužiaľ prihlášku za Teba už vyplniť nemôžeme, budeš si ju musieť nájsť na stránkach školy sama :wink:
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Zdravím vás , mam takú dilemu že aká vysoká škola , mam par otázok s ktorými by ste mi mohli pomôcť :

1. Nepoznáte nejakú vysokú kde by sa dali študovať siete pripadne IT ?
2. ako je to z internátmi , vraveli mi viacerý že je to horšie s nimi že ich nechcú dávať moc ako je to teda ?
3. Je lepšie isť do zahraničia napríklad Brno a tak alebo sú dobre školy aj na SK
4. Nemá tu niekto bezlepkovú diétu ako je to s varením na internáte ?

Zatiaľ mam vybrane tieto : FEI KE , FEI ZA ... ďakujem vopred
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

O štúdiu IT na vysokej škole bolo dosť popísané tu.

Napíšem Ti ešte k internátom : Pokiaľ si z Bardejova, tak v Žiline a Bratislave by si ho dostať mal, v Košiciach najskôr nie, ale v Čechách (napr. v Brne) by si ho mal na 99,9% istý.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja sa chcem opytat na Univerzitu Konštantína Filozofa v Nitre Fakulta sociálnych vied a zdravotníctva (FSVaZ) odbory psychologia pripadne socialna praca(pracovisko SNV) ake su tam prijimacky ?? ci mi mozete tu skolu odporucit alebo sa jej mam vyhnut ake mate s nou skusenosti atd piste info pls :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ratata napísal:to axXis: hmm a ako su na tom elektrotechnicke predmety, zvladne to aj clovek co neni z elektropriemyslovky? kolko dni mas skolu,ako ju hodnotis a ako sa ti studuje? díky za info
rydzo elektrotechnicky predmet je len v prvom semestri, ale ten sa da celkom dobre prejst ked si vypracujes vsetky protokoly (da sa na tom nahrabat dost bodov). ja som byvaly gymnazista a nemal som problem. ostatne dalsia elektrotechnika sa uz tyka len pocitacov (logicke obvody, architektury pocitaciv - to su celkom tazke predmety) pripadne telekomunikacnych vedeni (vypocty na vedeniach, telegrafne rovnice, hladanie prerusenia na dvojitom vedeni...)
ale ako hovorim, aj ked si elektrotechniku doteraz vobec nemal nemal by si mat problem prejst, zvlast ked mnoho vypracovanych otazok ci projektov sa nachada na internete (aj ked ja osobne tuto cestu velmi nepreferujem, vlastne ma dost seru ludia co prechadzaju na minima len vdaka tomu, ze vsetko odpisuju)
vacsie vyhadzovaky su matematika a programovacie predmety, ak ovladas tieto dva zvysok sa zvezie

kolko dni sa ucime? it depends, rozvrh si vytvaras sam tak ako chces, ale velmi tomu never, pretoze aj ked si pripravis idealny rozvrh tak sa vzdy stane, ze cviko, na ktore chces ist je plne obsadene a budes si musiet najst nieco nahradne tak aby sa Ti neprekryvali hodiny...to je vzdy kamen urazu. nastastie sa vsak prve dva tyzden semestru da rozvrh este lubovolne menit takze nakoniec si najdes nieco co Ti vyhovuje

a ako sa paci mne? velmi velmi moc (: skola je pekna, vela budov je novo postavenych a modernych. ak sa vyhnes najdebilnejsim ucitelom (napr. Lyko na telekomunikachnych technologiach, k nemu nechod ani keby Ta mucili) tak budes mat aj celkom zabavu. cela FEIka je postavena v jednom areali blizko koleji takze nebudes musiet ani dochadzat (iba na cudzie jazyky a spolocenske vedy). na kolejich mame aj 2 krcmy :D (jedna taka rockova a ta druha diskobar) ja som celkovo spokojny.
popcorn
Light Star
Light Star

Re: Aka vysoka skola ?

Príspevok od používateľa popcorn »

chodí niekto na Cestovný ruch do BB? som v 3. ročníku na gympli a chcem ísť niekde kde nieje veľa matiky, fyziky a chémie
je na tej škole moc učenia? z čoho sa robia prijímačky? je ťažké sa tam dostať?
prosím o serióznu radu tých, ktorý tam chodia

ďakujem
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Aka vysoka skola ?

Príspevok od používateľa easton »

no nechodim konkretne na cestovny ruch ale na ekonomicku ano..skusky tazsie ako v KE v BA som nebol, matika prvy rok, da sa zvladnut v pohode ked sa povenujes...biola ani fyzika tam nieje...vyborna skola, perfktny system skusok, neorypuju ta profesory, opravuju vsetky pisomky nie jak v BA...
Napísať odpoveď