Hľadám sočku, word
Hľadám sočku, word
Hľadám akúkoľvek sočku, čím novšia tým lepšie. Potrebujem si ju stiahnuť a mať ako vzor, nie sú mi jasné niektoré veci.
http://www.dopravnazv.sk/doc/soc.pdf
adameeec- za takú soč-ku by ma na našej škole akurát tak nakopali do zadku
Neviem ako je to inde, ale u nás na SPŠ sa soč-ka robí prakticky 2 roky - od 3. roč. kedy sa prihlásiš a uvedieš to, čo budeš robiť (napríklad nf zosilňovač). Keďže sme elektrotechnici, tak musíme robiť niečo z nášho odboru ale napr. nestačí taký zosilňovač postaviť len podľa schémy - musí tam byť aj vlastný prínos podložený nejakými meraniami.
Tam to, čo si poslal ty, tak aj keď sme len priemyslovka, ale mi také niečo robíme ako referáty/slohy na SJL, tj. v jeden deň dostaneš zadanie a napíšeš koncept a na druhý deň už robíš čistopis
. Ale tak neviem veľmi ako to chodí na gymnáziách, hughito mohol napísať na akú školu chodí, pretože pokiaľ vy na gympli robíte soč-ky takouto formou, tak sa líšia od tých našich o 180°.
adameeec- za takú soč-ku by ma na našej škole akurát tak nakopali do zadku
Tam to, čo si poslal ty, tak aj keď sme len priemyslovka, ale mi také niečo robíme ako referáty/slohy na SJL, tj. v jeden deň dostaneš zadanie a napíšeš koncept a na druhý deň už robíš čistopis
My sme dostali zoznam tém (všetko možné), vedeli sme o tom prakticky už od začiatku škol. roka, čiže času sme mali dosť.
Má to mať cca 30 strán, má to poďakovanie, úvod, obsah, metodiku práce, diskusiu atď, čiže je to má byť niečo diametrálne odlišné, ako to, čo poslal adameec. Také sme robili na ZŠ.
Ale aj tak ďakujem.
Má to mať cca 30 strán, má to poďakovanie, úvod, obsah, metodiku práce, diskusiu atď, čiže je to má byť niečo diametrálne odlišné, ako to, čo poslal adameec. Také sme robili na ZŠ.
Ale aj tak ďakujem.