Hľadám sočku, word

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
hughito
Redeemer
Redeemer

Hľadám sočku, word

Príspevok od používateľa hughito »

Hľadám akúkoľvek sočku, čím novšia tým lepšie. Potrebujem si ju stiahnuť a mať ako vzor, nie sú mi jasné niektoré veci.
adameeec
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa adameeec »

tuto som ja robil, niekedy minuly sk. rok.

http://leteckaposta.cz/253641264
tom4s7
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tom4s7 »

http://www.dopravnazv.sk/doc/soc.pdf

adameeec- za takú soč-ku by ma na našej škole akurát tak nakopali do zadku :D Neviem ako je to inde, ale u nás na SPŠ sa soč-ka robí prakticky 2 roky - od 3. roč. kedy sa prihlásiš a uvedieš to, čo budeš robiť (napríklad nf zosilňovač). Keďže sme elektrotechnici, tak musíme robiť niečo z nášho odboru ale napr. nestačí taký zosilňovač postaviť len podľa schémy - musí tam byť aj vlastný prínos podložený nejakými meraniami.

Tam to, čo si poslal ty, tak aj keď sme len priemyslovka, ale mi také niečo robíme ako referáty/slohy na SJL, tj. v jeden deň dostaneš zadanie a napíšeš koncept a na druhý deň už robíš čistopis :roll: . Ale tak neviem veľmi ako to chodí na gymnáziách, hughito mohol napísať na akú školu chodí, pretože pokiaľ vy na gympli robíte soč-ky takouto formou, tak sa líšia od tých našich o 180°.
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

ja som spravil len to, co nam profka povedala na hodine :D Prebiehalo to asi tak, ze si kazdy vyzreboval nejake literarne dielo a o mesiac sme to mali v priblizne takejto forme odovzdat.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

My sme dostali zoznam tém (všetko možné), vedeli sme o tom prakticky už od začiatku škol. roka, čiže času sme mali dosť.
Má to mať cca 30 strán, má to poďakovanie, úvod, obsah, metodiku práce, diskusiu atď, čiže je to má byť niečo diametrálne odlišné, ako to, čo poslal adameec. Také sme robili na ZŠ. :)
Ale aj tak ďakujem.
Napísať odpoveď