Hral tu niekto SIBERIU ???

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
skener
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Hral tu niekto SIBERIU ???

Príspevok od používateľa skener »

Toto bola podla mna uplne super adventura

Neviete niekto o nejakej podobnej ale sakramnesky kde aj priheh aj grafika na urovni ale

musi to byt tak ako siberia nie trapne adventuri kde schovaju veci za všeliake rohy a travu a roste všetko a celé je to o tom že to nemože človek prejsť lebo to nemože najsť tak to nie to bolo ny siberii super že mal človek 5 vecí čo našiel a nemohol sa dostať dalej a pritom to bolo vždycky jednoduché a človek si mlatil hlavu o mur že na to neprišiel hned

a nepišťe poldu lebo to som hral tiež a tam tie veci sice neboli nejako schovane ale tie príehy nemali takú uroven a aj ta logika niekedy stala za nič

Ale ak mate niekto nejký napad tak dakujem alebo ste hrali niečo že človek sadne a hra celi den a ked nehrá tak aj tak celí den rozmýšla ako to prejsť lebo mu to stale vrta v hlave
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Ja som hrával Syberiu II,celkom zaujímavé to bolo...doporučujem Fahrenheit,naj hra akú som kedy hral.Ale grafika nie je moc plusom,ale to si ani nevšimneš,má fakt super príbeh,....
skener
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skener »

diky idem si to zohnať.

Ty si hral len dvojku tak to si prišiel ovela ved jednotka bola vlastne ta šlaha a taka vymakana a ten koniec no som nemohol ked som ju dohral tak som nemohol ani spavať a len som čakal kým vynde dvojka ta dvojka to už bolo len také ukončenie. nebola zla ale bez jednotky by nebola ničím.

Ale aj tak dik ak mate ešťe nejaké napady tak prosim pišťe
viem že vela ludi hralo aj ATLANTIS 1-4 či 5 ale neviem no neviem.
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Tak nápad ešte..neviem,teraz hrávam aj Dreamfall The Loungest Journey, (neviem presne ako sa to volá)celkom sranda,skús a uvidíš.Hneď ťa to chytí.
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

Dreamfall jednozacne, skus este Still Life ta ma taktiez dostala alebo Runaway s krasnou kreslenou grafikou
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

sa ti ako podarilo vysturat pomaly 3 roky staru temu :D
Nakolko posledna jeho navsteva bola v juli 2008, neviem ci si tvoju radu zoberie k srdcu :D
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

a fakt 2007:) ja som si nejako na tuto hru spomenul tak som hladal ze co najdem:)
Napísať odpoveď