Toto bola podla mna uplne super adventura
Neviete niekto o nejakej podobnej ale sakramnesky kde aj priheh aj grafika na urovni ale
musi to byt tak ako siberia nie trapne adventuri kde schovaju veci za všeliake rohy a travu a roste všetko a celé je to o tom že to nemože človek prejsť lebo to nemože najsť tak to nie to bolo ny siberii super že mal človek 5 vecí čo našiel a nemohol sa dostať dalej a pritom to bolo vždycky jednoduché a človek si mlatil hlavu o mur že na to neprišiel hned
a nepišťe poldu lebo to som hral tiež a tam tie veci sice neboli nejako schovane ale tie príehy nemali takú uroven a aj ta logika niekedy stala za nič
Ale ak mate niekto nejký napad tak dakujem alebo ste hrali niečo že človek sadne a hra celi den a ked nehrá tak aj tak celí den rozmýšla ako to prejsť lebo mu to stale vrta v hlave
Hral tu niekto SIBERIU ???
diky idem si to zohnať.
Ty si hral len dvojku tak to si prišiel ovela ved jednotka bola vlastne ta šlaha a taka vymakana a ten koniec no som nemohol ked som ju dohral tak som nemohol ani spavať a len som čakal kým vynde dvojka ta dvojka to už bolo len také ukončenie. nebola zla ale bez jednotky by nebola ničím.
Ale aj tak dik ak mate ešťe nejaké napady tak prosim pišťe
viem že vela ludi hralo aj ATLANTIS 1-4 či 5 ale neviem no neviem.
Ty si hral len dvojku tak to si prišiel ovela ved jednotka bola vlastne ta šlaha a taka vymakana a ten koniec no som nemohol ked som ju dohral tak som nemohol ani spavať a len som čakal kým vynde dvojka ta dvojka to už bolo len také ukončenie. nebola zla ale bez jednotky by nebola ničím.
Ale aj tak dik ak mate ešťe nejaké napady tak prosim pišťe
viem že vela ludi hralo aj ATLANTIS 1-4 či 5 ale neviem no neviem.