TORX T6 šrobovak daš dole štyri šroby, potom ešte dva čo držia UI dosku a MB to dostaneš v podstate dva kusy na MB budeš mať nasunutý ten konektor, vysuneš vymeníš zmontuješ, nič zložité, zvládneš to. V prípade ak chceš ti nafotím(iba MT bohužiaľ) fotonávod(rsp. video a to by som mohol aj kamerou)
ak si ho mal skutočne rozobraty, a maš IQ viac ako 40, tak to musíš preboha vytiahnuť, ten konektor nič nedrži, len šasi z dola(a z bokov) a UI doska z hora to je všetko. Nič neodlomíš ak si mal len dosku s konektorom tak to vytiahneš a nič neurveš, teda za prepokladu, že si to mal tak rozobrate...Lebo ak si mal len kryt alebo čo tak to je na nič.
tak potom dobre.. to zvladnem lavou zadnou, ja som nechcel vytahovat radsej ten konektor pokym neviem co ma tam caka, bo telefon nie je moj a nechcel som riskovat zbytocne, oka idem na to dki za radu mas
Je to ta oxidacia Pokial nosis telefon vo vacku v lete furt a este ktomu v rifliach rychla sa mu stane taka vec Odporucam ti to ist do nejakeho ericsson servisu dat vymenit je to len malinkata suciastka
no konektor novy stoji 8-10e co som nasiel v mobil shopoch, skusal som ho vybrat sam odtial ale nepodarilo sa mi to zatial, nie je to taka lahka vec zasa ako tu tvrdite, posobil som nan uz znacnou silou, pomahal som si uz aj tak ze som ho v smere od plosneho spoja pacil malym srobovacikom tak, ze som sa opieral aj o spoj a ani to nepomohlo, drzi tam stale ako prikovany... mozno by pomohlo keby viem ako vyzera vybraty konektor resp akym sposobom sa uchyti na dosku plosaku... keby dakto hodil foto detailu vybrateho konektoru resp miesta kam sa nasuva na plosak, bol by som vdacny.. dakujem
mam taky pocit že si dal dole len kryty a snažíš sa to páčiť o sto šesť
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2010, 22:41)
a neviem kde si pozeral tu cenu za ten konektor ale už aj v drahom gsm ho maju za 6€ http://bit.ly/4DYh0T