LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
nezamykaj to furt
chcel som vediet, ci sa tam niekomu podarilo prihlasit, lebo mne uz asi 5 dni nie. zadam mail + heslo a cakam. necham to kludne aj 4 hodiny, a browser stale pracuje. what the hell? a to stale dookola
//add: dost mi to leze na nervy, ze to nejde. bol vobec dajaky redeem, ci zas len oj*bavaju?
chcel som vediet, ci sa tam niekomu podarilo prihlasit, lebo mne uz asi 5 dni nie. zadam mail + heslo a cakam. necham to kludne aj 4 hodiny, a browser stale pracuje. what the hell? a to stale dookola
//add: dost mi to leze na nervy, ze to nejde. bol vobec dajaky redeem, ci zas len oj*bavaju?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
i-cube: Zamknem to opat, ked bude treba. Pretoze taky bordel, ale ostal pred mesiacom ci dvomi pri odovzdavani cien, tak to veru nie. Ak si chcete dopisovat take kraviny, ze tomu sa ide lognut, tomu nie, toho zase uz prihlasilo a nedovolilo mu nic vybrat..., tak s tym chodte na irc, chat alebo si spravte skupinu na Facebooku.
No predstav si, ze je problem zmazat desiatky prispevkov. Pravidla tu su jasne dane, uz ich napisal aj hojko. Povodne sa malo vsetko ohladom lockerz zamykat a mazat, ale ostala aspon tato tema na riesenie problemov a nie na spamovanie o tom, kedy sa komu da prihlasit a ake ceny si stihol vybrat.Dunlop napísal:čo okolo teho robite? jak keby bol problem to potom nakonec cele zmazat![]()
i-cube: všetko ide uplne v poriadku
-
nepoviemnic
Amateur
Takže páni uvidíme čo z toho budeCongrats! Your PTZ Place order has been approved. Your Apple 4GB Shuffle - Pink will be shipped to you from our warehouse later this month.
If you live in the US, please allow one week for delivery AFTER your prize has shipped. If you live outside the US, please allow 14 to 21 days for delivery AFTER your prize has shipped. You will receive a shipping confirmation shortly after your prize leaves our warehouse.
If you ordered a Desktop or redeemed for a electronic gift card or PayPal deposit, you should receive your prize by the middle of January.
Thanks for redeeming Lockerz. Enjoy your prize, feel free to tell your friends about it, and keep earning those PTZ.
Sincerely,
The Lockerz Crew
//sten: screenshot or id didn´t happen
//malyivko: zatiaľ nikto nevie, je pravdepodobné, že bude takisto nečakaný ako ten, ktorý bol teraz
-
nepoviemnic
Amateur
-
miricleboy
Expert
teraz je lockerz down, takze mozno zavadzaju tie zmeny, lebo je down najmenej od polnoci co ja viem tak to uz je dost dlho...nepoviemnic napísal:inak nemalo to byt tak ze teraz sa uz budu zvysovat pocty PTZ potrebne na ziskanie tych veci?? Aj ked malo to byt subezne spustene s tymi dalsimi moznostami nahrabania PTZ ale neviem teda ako to bude lebo uz sa mi zda ze minule to spominali..
Re: LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
Lockerz ma nový Design, ste si to perfektne načasovaly hojko mení skin lockerz mení skin
Zmenili výzor a celkovo ide tá stránka rýchlejšie. Body po prihlásení si musíte odkliknúť vľavo dole - až potom vám ich priráta. Na karte redeem ťa pekne pozdravia
ukážu koľko je tam bodov a konečne je tam link na ptzplace. IMO to bude spustené najneskôr do dvoch mesiacov a už sa riadne teším 
no ta rychlost je uz ovela lepsia
, a hlavne sa tam da v pohode odpovedat na otazku z ipodu