zdravím.. kúpil som si dva takmer identické prenosné HDD značky Seagate, model FreeAgent Go - jeden o kapacite 320 GB a jeden 250 GB.. ten väčší som si kúpil už dávnejšie, šlapal ako mal, stále bol pripojedný priamo cez USB port (mám notebook Toshiba). Akonáhle som chcel pripojiť druhý, 250gigový, tak sa len rozsvietil a započul som, ako sa začal točiť.. Nespustilo mi ani Automatické prehrávanie, ak to robí keď pripojím prvý, ani mi ho nezobrazilo v ponuke Počítač. Ak som vymenil pozíciu káblov, tak mi naopak v Počítači zobrazilo menší disk, vačší nie. V Správcovi zariadení mi ale ukazuje obidva disky ako Seagate FreeAgent Go, píše že fungujú správne. No vždy vždy mi v Počítači ukazuje len jeden z nich.. Premenovať som ich skúsil, nepomáha.
Toshiba Satellite P100-106, Windows Seven
Dva rovnaké externé HDD
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Jaccobinho
Medium Star
-
Jaccobinho
Medium Star
v to Správcovi počítača mi ho zobrazuje ako Disk 3, Základný, 232,88 GB, Offline (Disk je v režime offline, pretože došlo ku konfliktu jeho podpisu s iným diskom, ktorý je online.) pravdepodobne to bude problém s tými rovnakými menami.. problém s napájaním som viacmenej vylúčil.. nechal som pripojený jeden externý Seagate a pripojil som externý Samsung 1 TB, ktorý fičal správne, čiže šli obidva zároveň. Pritom aj Samsung je napájaný len z USB, adaptérom nie.. takže, dá sa ten disk nejak premenovať?
-
Jaccobinho
Medium Star