Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
a robis ten bench technicky dobre? nejdes s cinkou prilis "hlboko" ? ked ides az do velmi neprirodzenych poloh ramien, tz ze ich tlacis moc za chrbat, tak sa vacsina vahy cinky pri pociatocnom pohybe samotneho tlaku sustreduje takmer vyhradne na rameno, co moze sposobovat tebou spomenute bolesti, nemal by si ramenami ist do vyssieho uhlu ako je 90°
Vyrysuješ jedine tým, že upravíš stravu. A do toho samozrejme tréning.kimo185 napísal:caute potreboval by som poradit ... mam 16 , meriam 186cm a vazim 85kg .cvicim pol roka a na bruchu mam este sadlo ale chcel by som to vyrysovat mat tehly atd proste cele telo vyrysovat atdrozmyslal som ze si zakupim rox 68 ,.. alebo poradte mi niaky na vyrysovanie dakujem
tak skoc na chirurgiu a mas pokoj, poistku si platis tak treba vyuzit, nic zato nedas, lepsie ako sa stym serkat pol roka alebo to este zhorsitmulatt napísal:kali520 no rozcvicku mam s tou 50kou a pri nej ma to neboli..nejaky strecing si pred treningom nedavam.tiez som nad tym rozmyslal ci nemam slabsie rameno ale to sa mi nezda..proste cvicim si a pri takom 8-9 opakovani prave rameno KO.zacne ma v nom pichat a uz dotlacam nakloneny.
čekuj toto :
Želatína poskytuje štyri aminokyseliny potrebné pre tvorbu kolagénu. Pokiaľ je množstvo týchto aminokyselín v organizme dostačujúce, kolagén sa dobre obnovuje, a tým zabezpečuje dobrý stav kože, vlasov, kĺbových chrupaviek, šliach, všetkých väzivových tkanív a ciev. Nakoľko je však v našom jedálničku zdrojov kolagénnych aminokyselín stále menej, vyplatí sa hľadať ich ďalšie zdroje v rôznych potravinách a náš jedálniček tak nimi doplniť.
Kolagén je nevyhnutný predovšetkým v detstve a dospievaní na tvorbu kostí, pretože vytvára sieť pre ukladanie vápnika. V dospelosti chráni naše kĺby pred artrózou.
Prečo je pre nás kolagén taký dôležitý?
Kolagén sa vyskytuje vo všetkých typoch spojivových tkanív. Je prítomný v pokožke, šľachách, kostiach a zuboch, v chrupavkách a dokonca aj v stenách krvných ciev.
Viete, že kolagén ovplyvňuje...
...pružnosť pokožky
...pevnosť a pružnosť vlasov a nechtov
...zmiernenie vzniku celulitídy
...stav našich chrupaviek
...pružnosť šliach
...pružnosť cievnych stien
len doplnim hlavne pre cenovu orintaciu: http://www.mojalekaren.sk/natures-bount ... g-100-tbl/