Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Daj ramenu oddych, skús to niečim natierať, masírovať. Ale hlavne oddych.
Buď bench vyraď alebo zníž váhu.
Pri iných cvikoch ti to nerobí ?
mulatt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mulatt »

no robi mi to na benchi a na sikmej pri inych cvikoch nie :? mam teda vyradit len bench a sikmu ci dat celkovo ramenam nachvilu pokoj
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

mulatt napísal:no robi mi to na benchi a na sikmej pri inych cvikoch nie :? mam teda vyradit len bench a sikmu ci dat celkovo ramenam nachvilu pokoj
a to si rovno nalozis taku vahu alebo postupne pridavas ?
mulatt
Darca
Darca

najprv si dam s 50kou len tak na rozcvicenie a potom 5x10 s 80..v tomto by som problem envidel
hughito
Redeemer
Redeemer

V tom nebude problém, ja si tiež naložím na bech rovno pracovnú sériu 100 kg.
Ak je všetko v poriadku, nemá čo bolieť.

Skús teda tieto cviky na hruď vyradiť a vyskúšaj niečo iné, napr. tlaky jednoručkami, alebo strihy kladkami.
Ak by boli stále nejaké problémy, daj tým ramenám oddych úplne.
mulatt
Darca
Darca

no fajn skusim dam vediet potom co a ako zatial dik :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

a robis ten bench technicky dobre? nejdes s cinkou prilis "hlboko" ? ked ides az do velmi neprirodzenych poloh ramien, tz ze ich tlacis moc za chrbat, tak sa vacsina vahy cinky pri pociatocnom pohybe samotneho tlaku sustreduje takmer vyhradne na rameno, co moze sposobovat tebou spomenute bolesti, nemal by si ramenami ist do vyssieho uhlu ako je 90°
mulatt
Darca
Darca

no idem laktami zarovno lavicky takze to bude cca tych 90 stupnov..a cvicim uz dlho rovnako takze by ma to bolelo od zaciatku a ne az teraz.dam tomu pokoj na par dni uvidime potom
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

mullat, moze to byt zle rozcvicenie alebo celkovo slabe rameno. Otazka je ci to boli pri nizsich vahach a pri cvikoch kde zatazujes primarne ramena ako je napr militari press, tlak za hlavou alebo predpazovania?
kimo185
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kimo185 »

caute potreboval by som poradit ... mam 16 , meriam 186cm a vazim 85kg .cvicim pol roka a na bruchu mam este sadlo ale chcel by som to vyrysovat mat tehly atd proste cele telo vyrysovat atd :D rozmyslal som ze si zakupim rox 68 ,.. alebo poradte mi niaky na vyrysovanie dakujem
hughito
Redeemer
Redeemer

kimo185 napísal:caute potreboval by som poradit ... mam 16 , meriam 186cm a vazim 85kg .cvicim pol roka a na bruchu mam este sadlo ale chcel by som to vyrysovat mat tehly atd proste cele telo vyrysovat atd :D rozmyslal som ze si zakupim rox 68 ,.. alebo poradte mi niaky na vyrysovanie dakujem
Vyrysuješ jedine tým, že upravíš stravu. A do toho samozrejme tréning.
mulatt
Darca
Darca

kali520 no rozcvicku mam s tou 50kou a pri nej ma to neboli..nejaky strecing si pred treningom nedavam.tiez som nad tym rozmyslal ci nemam slabsie rameno ale to sa mi nezda..proste cvicim si a pri takom 8-9 opakovani prave rameno KO.zacne ma v nom pichat a uz dotlacam nakloneny.
hughito
Redeemer
Redeemer

Neprirodzené pichanie nebude znakom slabého ramena. To by si jednoducho nevládal, nič by ťa nepichalo.
ColdRain
Addict
Addict

mulatt napísal:kali520 no rozcvicku mam s tou 50kou a pri nej ma to neboli..nejaky strecing si pred treningom nedavam.tiez som nad tym rozmyslal ci nemam slabsie rameno ale to sa mi nezda..proste cvicim si a pri takom 8-9 opakovani prave rameno KO.zacne ma v nom pichat a uz dotlacam nakloneny.
tak skoc na chirurgiu a mas pokoj, poistku si platis tak treba vyuzit, nic zato nedas, lepsie ako sa stym serkat pol roka alebo to este zhorsit
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

dáku kĺbovú výživu bereš ? ... alebo aspoň želatínu na to rameno (želatínu jesť, nie prikladať ... istota je guloment radšej to sem napíšem :D:D:D). Skús. Ja som mal tiež dačo raz s ramenom, ale bohužiaľ ja som nedokázal ani ruku dať nad hlavu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja som mal takto dodrbané zápästie, pomohli len mastičky a kľud.
K doktorom nechodím, to nemá žiadnu cenu ani zmysel.
A ako spomenul súdruh nado mnou, pre človeka, ktorý cvičí, nie je na škodu zhruba raz až dvakrát do roka vybrať nejakú tú kĺbovú výživu. :wink:
COTHW
Medium Star
Medium Star

doktor by ti aj tak naordinoval kľud a dáku mastičku tak to máš jedno :D ...
mulatt
Darca
Darca

vdaka za rady ale lekar je u mna uplne posledna moznost..octan a klud si predpisem aj sam :) skusim najprv mastit a dat tomu pokoj ak to do 1-2 tyzdnov neprejde vratim sa spat k mensim vaham kym si rameno nezvykne
btw: kolega cothw tu zelatinu neviem co si myslel
COTHW
Medium Star
Medium Star

čekuj toto :
Želatína poskytuje štyri aminokyseliny potrebné pre tvorbu kolagénu. Pokiaľ je množstvo týchto aminokyselín v organizme dostačujúce, kolagén sa dobre obnovuje, a tým zabezpečuje dobrý stav kože, vlasov, kĺbových chrupaviek, šliach, všetkých väzivových tkanív a ciev. Nakoľko je však v našom jedálničku zdrojov kolagénnych aminokyselín stále menej, vyplatí sa hľadať ich ďalšie zdroje v rôznych potravinách a náš jedálniček tak nimi doplniť.

Kolagén je nevyhnutný predovšetkým v detstve a dospievaní na tvorbu kostí, pretože vytvára sieť pre ukladanie vápnika. V dospelosti chráni naše kĺby pred artrózou.

Prečo je pre nás kolagén taký dôležitý?
Kolagén sa vyskytuje vo všetkých typoch spojivových tkanív. Je prítomný v pokožke, šľachách, kostiach a zuboch, v chrupavkách a dokonca aj v stenách krvných ciev.

Viete, že kolagén ovplyvňuje...

...pružnosť pokožky
...pevnosť a pružnosť vlasov a nechtov
...zmiernenie vzniku celulitídy
...stav našich chrupaviek
...pružnosť šliach
...pružnosť cievnych stien
ColdRain
Addict
Addict

len doplnim hlavne pre cenovu orintaciu: http://www.mojalekaren.sk/natures-bount ... g-100-tbl/
Napísať odpoveď