The Elder of scrolls-Cela seria

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

piton alias nameless one v hlavnych ulohach ako avatar :D?
M0nd0
Expert
Expert

Príspevok od používateľa M0nd0 »

lo ltakže chcete povedat že tieto hry niesu RPG čka ey?pekna debilina samozrejme Levelovanie zvyšovanie skusenosti,ziskavanie lepšej zbroje atd. samozrejme to je asi strategia....a pardon asi plošinovka...
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

M0nd0 napísal:lo ltakže chcete povedat že tieto hry niesu RPG čka ey?pekna debilina samozrejme Levelovanie zvyšovanie skusenosti,ziskavanie lepšej zbroje atd. samozrejme to je asi strategia....a pardon asi plošinovka...
wtf? nauc sa citat a potom pis zlaty moj...
Nameless one rulezzz :D
M0nd0
Expert
Expert

a este k tomu take shity boože Buldurus gate ved to vipada jak daka jedna velka chyba a je to totalna nuda a aj to prve vypada jak nejaky pekne stary shit
KoCi
Darca
Darca

normalne mi je luto ze som sa ti snazil na nieco odpovedat - to som este netusil ze sem chodia aj deti trpiace komplexami. RPG nie je o grafike RPG je o pribehu. Navyse v tom case bola ta grafika daleko pred hrami ako napr. Diablo.. a nielen grafika ale aj dej a originalita...

V tom case ked tie hry boli hitom, ty si este tahal zrejme kacera za sebou. Napis ale pravdivo - mas uz obciansky?
M0nd0
Expert
Expert

za pol roka budde občak ale to e jedno a chceš my teda povedat že OB nema pribeh? :lol:
KoCi
Darca
Darca

ty si spominal ze BG je shit.. o oblivione rec nebola a uz spomal lebo uz to hranici so spamovanim.. len mi neda nezareagovat... takze posledna sprava dalej sa k tomuto nevyjadrujem ;)
piton
King
King

mondo kolko mas rokov? Tipujem tak okolo 11... To prve je najlepsie RPG v historii. A ty asi nehras hry (RPG) kvoli hratelnosti, pribehu ale kvoli peknej grafike. PT, BG boli na svoju dobe velmi kvalitne spracovane, aj graficky. Myslim, ze koniec flamu... je to uplne onicom snazit sa ti nieco vysvetlit, lebo ty mas stale pravdu a si king :roll:
JoDo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JoDo »

Ok, M0nd0, s tebou sa nedá diskutovať. Vidno, že si nehral nijaké RPG-čka (Oblivion je mooc odľahčené RPG). Zakladáš tému o TES, ale o tejto sérii vieš úplný prd.
(príbeh Oblivionu radšej nekomentujem)
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

Mondo dobre perly tu hadzes :lol: no a mate pravdu Morrowind bol viac hardcore a Oblivion je ulachceny ALE zato si myslim ze aj zabavnejsi :) aj ked by som ocenil niektore veci z Morrowindu, napr. svet trochu viac prikloneny k Fantasy (napr. tie velke hriby väcsie ako stromy boli super) a hlavne moznost nosit aj Medium Armor alebo kopie (aj ked sa da na kopie stiahnut par modov) a pod. a okrem toho Pribeh celej serie Elder Scrolls je vyborny. aj ked mam trochu misung z tych vsetkych Aedier a Daedier :) skoro sa da porovnavat z Tolkienom. Ale len skoro.
M0nd0
Expert
Expert

a samozrejme nič neviem o serii TES vôbec tak nič to s asa vamy neda ti vole len ma kritizujete že hento a to je blbost atd to je moj nazor a ja si za nim stojim buldurus gate je totalna kktina a vôbec ma to nebavy tak ja potom neviem čo si vy predstavujete pod žanrom RPG ale to E jedno,najradšej mam aj tak typkov čo kecaju stale o Diable že je to najlepšie RPG :hehe: že Diablo :lol: to je ale blbost a inac aky Fallout? ved to neni RPG to je daka blba tahovka ktoru ked som hral tak som skoro zdochol od nudy..uplne shity vlastne poriadne RPG ani neexistuje :D
JoDo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JoDo »

Ok, tak buď máš divný vkus, alebo... erhm erhm
niečo, čo ťa nebaví, nemusíš označovať za kktinu.
Inak ja ani nepovažujem Diablo za RPG
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Diablo ani RPG nie je to je skor take akcne fantasy. aj ked tam zlepsujete 4 veci do nekonecna... ale zabavne je to sa musi nechat
M0nd0
Expert
Expert

a taky Dungeon Siege?teda myslim 1 lebo som ešte nehral 2 idem stiahnut asi ale 1 bola celkom fajn (teda ak to je RPG :lol: )
piton
King
King

lol... toto je fakt absurdna tema :lol: fallout nie je RPG, diablo nie je RPG... fakt sranda... Myslim, ze nejaky mod by mohol dat lock lebo tu je iba spam...
EDIT: 555. prispevok :D stastne to moje ciselko
M0nd0
Expert
Expert

co zasa lock ak sa ti nepaci tak tu nepis!!! to je jedno ako mam spustit Daggerfall na Xp cez dosbox mi to aj tak nejde...
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Prosím držte sa témy! :)

Ja prijímam názor človeka, ktorý vôbec nemá rád RPG, je to tak... sú aj ľudia ,ktorí nemajú záujem o RPG. Ja osobne by som bez RPG a série Elder Scrolls neprezil :smt048
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Dem0n napísal:Prosím držte sa témy! :)

Ja prijímam názor človeka, ktorý vôbec nemá rád RPG, je to tak... sú aj ľudia ,ktorí nemajú záujem o RPG. Ja osobne by som bez RPG a série Elder Scrolls neprezil :smt048
napodobne :) moj rekord co som nehral ziadny Elder scrolls je 2 tyzdne :lol:
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

potrebujem radu..
mam Morrowind cez steam, ale neviem tam nahodit plugin MGE(morrowind graphic expander), nestretli ste sa s tym niekto??
mam Win7, vsetko podla navodu robim a aj tak mi to vyhodi chybu ked spustim ten `spustaci subor`,,,, :(
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Kúpil som si Oblivion a nejako ma to nebere.Vobec neviem čo mám robiť,kde mám ísť a tak... :D Normálne lutujem že som dal "až" 15€ za nu...
Napísať odpoveď