Steroidy

O športe...
marcus-16
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa marcus-16 »

proste ma viac svalov a menej tuku ako ten co nesype(ten ma viac tuku a menej svalov ako sypac :) )..preto vyzera vacsi..
a z AS su normalne svaly..
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Jebaky su jeden z vedlajsich ucinkov, ktore nemusis mat a pravdepodobne by ich mal aj keby nesypal.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

no neviem ci by ich mal aj tak ked doteraz mal plet ako "detsku rit" :)
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

tak to uz su jeho sracky, bud to prehnal s davkovanim alebo ma proste smolu, ze jeho telo na to tak reaguje
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ak niekto žerie steroidy po aspoň 5 rokoch aktívneho cvičenia, má vyše 21 rokov a danú problematiku naštudovanú, môže negatívne účinky steroidov takmer úplne minimalizovať.
male pivo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa male pivo »

ja som jeden mesiac pouzival fat burner ale nejak som neuspel. Zistil som ze pri steroidoch musim mat aj nejaku tu telesnu aktivitu

A inac nieje dobre ked berete steroidy viac ako mesiac.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

anonym1234 napísal:ja som jeden mesiac pouzival fat burner ale nejak som neuspel. Zistil som ze pri steroidoch musim mat aj nejaku tu telesnu aktivitu

A inac nieje dobre ked berete steroidy viac ako mesiac.
ty si bral AS a nič si nerobil ?
male pivo
Medium Star
Medium Star

Tak robil som ale ne tak jak treba. Nemal som ani vela casu na posilovnu preto neboli vidno ziadne vysledky
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

fat burner nieje steroid :wink: ..AS sa beru dlhsie ako mesiac..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Kamarat uzival naposim nieco cez 2 tyzdne, pocas tych dvoch tyzdnov zral skoro kazdu hodinu, podarilo sa mu pribrat nieco cez 8 kilo. Kedze necvicil to bol povacsinou tuk.

Inak mozno mimo temy ale na biomagu bol uvedeny zaujimavi clanok, Svinstvo v doplnkoch - viete, čo vlastne konzumujete?.

Co je na tom pravdy neviem viac som to uz nestudoval, kazdopadne by som sa radsej vyrobkom muscle tech vyhybal, viackrat som uz na nich pocul negativnu odozvu.
male pivo
Medium Star
Medium Star

Burnery niesu steroidy...a ked uz tak tak by som ich bral s prestavkou

//autoeditácia príspevku ( 28 Sep 2009, 23:41 )
Ale ajtak najlepsie je ist prirodzenou cestou. Je to zdlhave ale neni to nemozne. Ajked mozno tak najmenej po mesiaci budu vidno nejake tie zmeny. Jedine co nato treba je neprezierat sa, pravidelne cvicit a pevna vôla. Ja sa tiez snazim ist touto cestou a nebudem si nicit zdravie steroidmi

Ja som bral mesiac fat burner a jedine ma ztoho bolelo brucho a mal som sracky :D
kali520
Darca
Darca

anonym1234 napísal: Jedine co nato treba je neprezierat sa, pravidelne cvicit a pevna vôla.
Praveze ked nastane stagnacia a chcem naberat objemy tak sa prezierat musim ( otom je to naturalne cvicenie). Stale jest rovnako bude znamenat ze budes stale vazit rovnako.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Kazdy ma nato svoj nazor a ja mam tiez. Do huby by som to nedal! :)
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Ja by som tiez s teroidy nebral.Jedine zeby som o nich mal uz dost nastudovane a vedel by som zminimalizovat vedlajsie ucinky,ale aj tak to skodi srdcu a dalsim zivotu potrebnym organom a to nepotrebujem.stacia mi nejake klasicke vyzivove doplnky.
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Keď som začínal cvičiť mal som cca 98-100kg, teraz po 9tich mesiacoch mám 83, nikdy som steroidy nebral a aj napriek velkému úbytku tukovej hmoty vyzerám mohutnejší, hlavne hrudník. Nabral som dosť do chrbta, prs a paží.

Myslím si že keď je vôla, dá sa všetko aj bez AS. Toť môj názor...
male pivo
Medium Star
Medium Star

Steroidy sposobuju impotenciu a problemy zo srdcom. Podla mna su to len do vzduchu vyhodene peniaze
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

presne tak sposobuje impotenciu a mnoho ineho steroidy su hnus, doping
fúúúj :nono1:
An00bis
Novice
Novice

steroidy

Príspevok od používateľa An00bis »

Laikům to možná přijde nemyslitelné, ale lidi co se tomu věnují, natož ti co to dělají profesionálně, jsou k používání steroidů dohnaný okolnostmi. Stačí se podívat kolik lidí něco bere v normálním fitku a to to dělají pro zábavu. Ale na té nejtvrdší úrovni je to odsouzeníhodný i od profesionálů.

Tohohle týpka možná znáte. Už se několikrát objevil v různých publicistických pořadech. Člověk se až diví, že to to tělo vydrží...

http://www.loupak.cz/video/sport/103-st ... ef=An00bis
kali520
Darca
Darca

To video uz sluzi cisto ako antisteroidna propaganda. Ako nie ze by som bol proti ale aj pri steroidoch platia urcite zasady a to pokial sa to uziva rozumne tak tam niesu velke problemy.

K sypackam a trochu iny pohlad na jej uzivanie odporucam toto http://new.biomag.sk/show_article.php?id=115
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

anonym1234 napísal:Steroidy sposobuju impotenciu a problemy zo srdcom. Podla mna su to len do vzduchu vyhodene peniaze
Kto chce užívať steroidy nech si pekne nájde slovíčko GYNEKOMASTIA. Myslím, že žiadny chlap nechce mať kozu ako jeho staršia sestra. Kto má rozum viem rozumne aj s AS.

Nehovorím o blbcoch, ktorý si do svalu pichajú SYNTHOL. Ale zabúdajú na to, že synthol podľa článkov, čo som čítal telo neopúšťa vôbec.
Napísať odpoveď