Parndorf
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Mapku nádeš TUyazoo napísal:Nemas nejaku "mapku" celeho centra? Nech si zvolim nejaku trasu so zastavkami.
Ako tovar tam stále majú, ale akosi ma tam už nič neoslovilo, napríklad v Pume ma zarazilo, že nemali ano prd zo série Ferrari či Ducati, v Adidase ani Reeboku ma nič neoslovilo, brácho si kúpil akurát jedny kraťasy a ja tenisky, aj to len preto, že stáli 32,50€...
-
Bushido
Medium Professional
No oplatí sa tam ísť a ani netreba nejaké velké nákupy, stačí jedno auto 4 ľudia náklady na palivo si rozdelíte. Nohavice Mustang tam idú po 50 eur skoro všetky... Marc O Polo neviem... ja osobne som kúpil nejaké nohavice po 20 eur v predajni Gin tonic, aj nejakú košeľu za 15 eur. Takže sú zľavy, dá sa aj 50 % nájsť... Ale zasa nie sú to nejaké extrémy... aspoň ja som už nevidel, tak detailne som to nepozeral. Čo sa týka Adidas, nike, ecko, tak určite to je lacnejšie, ale na toto som sa moc nezameriaval... Takže nechcem zavádzať.Postaci mi info, ci su tam schopne vypredaje, za ktorymi sa tam oplati ist a ci to nie je vybrakovane a neostali tam len zbytky Smile
Ak sa ti podari zistit nieco blizsie okolo zliav u znaciek Mustang, Marc O'Polo, bude to len plus
Adidas, Nike, Ecko a nejaké kožené bundy Very Happy
Bože čo sa všetci seretie do doho Parndorfu, veď je to tam totálne o ničom. Slabý výber, staré kolekcie oblečenia, bodaj by tam nedávali zľavy, keď im to tam stojí 5 rokov a už nevedia, čo s tým. A ceny - po nástupe Eura u nás, tak máme porovnateľné s nimi. Kamoš tam bol a hovorí, že je to tam už o ničom. Keď sme mali ešte koruny, tak sa to oplatilo. Vykašlite sa na tých buze**** rakúskych, čo nás len okrádajú a nevedia si nás vážiť. Pre nich sme len handráci, ktorí tam nakupujú to, čo už rakúšania nechcú. 
-
chlapec10
Addict
no dobre, a ty si daj facku a drz jazyk za zubaami... ked nemas co k teme povedatKamoš tam bol a hovorí, že je to tam už o ničom. Keď sme mali ešte koruny, tak sa to oplatilo. Vykašlite sa na tých buze**** rakúskych, čo nás len okrádajú a nevedia si nás vážiť. Pre nich sme len handráci, ktorí tam nakupujú to, čo už rakúšania nechcú.![]()
Ja v rakusku tankujem lebo > Lacnejsi Benzin > Kvalitnejsi benzin
takisto tam nakupujem potraviny lebo > Lacnejsie jedlo > Kvalitenjsie jedlo
Neviem, prečo sa všetci bláznia za značkami Nike, Adidas, Puma, Reebok, veď to aj tak všetko vyrába Čína, Malajzia, Thajsko alebo Turecko a vy platíte obrovské palby za štítok a za vyšité logo. Sú oveľa kvalitnejšie veci a stoja oveľa menej. A vyhodiť obrovské peniaze za to, že vám tam nejaký číňan vyštrikuje logo, to môžete isť rovno na tržnicu. Ja nosím značky ako sú Umbro, Lonsdale, Everlast, Fila alebo Diadora. Sú to oveľa kvalitnejšia a krajšie veci ako hore spomenuté a pritom toľko nestoja.
//autoeditácia príspevku ( 05 Jan 2010, 22:28 )
no dobre, a ty si daj facku a drz jazyk za zubaami... ked nemas co k teme povedat
takisto tam nakupujem potraviny lebo > Lacnejsie jedlo > Kvalitenjsie jedlo[/quote]No počúvaj synu, ja hovorím k téme. Až si si nevšimol téma je totižto nákupy v Parndorfe a tak som sa k tomu vyjadril, jasné.
no dobre, a ty si daj facku a drz jazyk za zubaami... ked nemas co k teme povedat
takisto tam nakupujem potraviny lebo > Lacnejsie jedlo > Kvalitenjsie jedlo[/quote]No počúvaj synu, ja hovorím k téme. Až si si nevšimol téma je totižto nákupy v Parndorfe a tak som sa k tomu vyjadril, jasné.
-
chlapec10
Addict
Obsah tejto PMky co si mi poslal hovori o tebe dostatocne:thorus napísal:Neviem, prečo sa všetci bláznia za značkami Nike, Adidas, Puma, Reebok, veď to aj tak všetko vyrába Čína, Malajzia, Thajsko alebo Turecko a vy platíte obrovské palby za štítok a za vyšité logo. Sú oveľa kvalitnejšie veci a stoja oveľa menej. A vyhodiť obrovské peniaze za to, že vám tam nejaký číňan vyštrikuje logo, to môžete isť rovno na tržnicu. Ja nosím značky ako sú Umbro, Lonsdale, Everlast, Fila alebo Diadora. Sú to oveľa kvalitnejšia a krajšie veci ako hore spomenuté a pritom toľko nestoja.
takisto tam nakupujem potraviny lebo > Lacnejsie jedlo > Kvalitenjsie jedlo
Viac nemam co k tebe povedat,To podľa čoho súdiš, že tam majú kvalitnejšie jedlo ako my - podľa svojho hovna. Čo si ty nejaký nácek
PS: na tvrdeni ze maju jedlo kvalitnejsie si trvam, a myslim ze to potvrdia viacery co tam nakupuju
-
Hellboy248
Guru wannabe
Re: Parndorf
chcem sa spytat ci sa oplati kupit slnecne okuliare v parndorfe a ci ich tam vobec maju...dd
-
hojko
Site Admin
Lacike™: Slnecne okuliare tam maju v kazdom sportovom obchode, pripadne modnom obchode, ktory predava slnecne okuliare. Ci sa oplati kupit je na tebe, pretoze zaplatis za znacku a kvalitu, takze rataj s urcitou sumou. Ak mas nieco vyhliadnute, tak si mozes pozriet ceny na internete a potom si to porovnaj s tymi priamo v obchode.
Helou, chcel by som sa spytat ci sa da v pohode dostat vlakom z petrzalky do parndorfu ? Kde najlepsie vystupit, ci to je daleko pesi , alebo ci tam chodia nake special busy a tak ..
Diky.
Diky.
-
chlapec10
Addict
Vitaj na Hojku
Vlakom sa tam dostat, vystup na zastavke PARNDORF ORT, odtial to je tak 15 minut pesi, autobus neviem
Tu mas link ako sa tam dostat z tej stanice vlakovhttp://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 3&t=h&z=16
Vlakom sa tam dostat, vystup na zastavke PARNDORF ORT, odtial to je tak 15 minut pesi, autobus neviem
Tu mas link ako sa tam dostat z tej stanice vlakovhttp://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 3&t=h&z=16