Parndorf

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MrGizmof
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Adidas, Nike, Ecko a nejaké kožené bundy :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

yazoo napísal:Nemas nejaku "mapku" celeho centra? Nech si zvolim nejaku trasu so zastavkami. :)
Mapku nádeš TU

Ako tovar tam stále majú, ale akosi ma tam už nič neoslovilo, napríklad v Pume ma zarazilo, že nemali ano prd zo série Ferrari či Ducati, v Adidase ani Reeboku ma nič neoslovilo, brácho si kúpil akurát jedny kraťasy a ja tenisky, aj to len preto, že stáli 32,50€... :? Ešte šťastie, že tam mali na mňa topánky, ktoré sú mi aspoň ako tak dobré, síce úzke, ale na dĺžku OK, ináč by som asi nadával... :)
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

Bol som tam 29.12.2009. Vypredaje max 30% a co horsie ziaden tovar. Nasiel som tam tovar co som si kupil pred rokom. Akoby to vobec neobmienali. Som sklamany. A uz sa moc neoplati.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

no ja som bol 2.1.,
o 13.00 ked sme odchadzali bola rada az do dediny, to som este nezazil..
co sa tyka nakupov, nic nad ocakavania ako vzdy... zlavy ok, tovaru dost, len mi nepadlo vela veci do oka :roll:
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

chodte radsej do scs... a mate vyriesene
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Postaci mi info, ci su tam schopne vypredaje, za ktorymi sa tam oplati ist a ci to nie je vybrakovane a neostali tam len zbytky Smile

Ak sa ti podari zistit nieco blizsie okolo zliav u znaciek Mustang, Marc O'Polo, bude to len plus

Adidas, Nike, Ecko a nejaké kožené bundy Very Happy
No oplatí sa tam ísť a ani netreba nejaké velké nákupy, stačí jedno auto 4 ľudia náklady na palivo si rozdelíte. Nohavice Mustang tam idú po 50 eur skoro všetky... Marc O Polo neviem... ja osobne som kúpil nejaké nohavice po 20 eur v predajni Gin tonic, aj nejakú košeľu za 15 eur. Takže sú zľavy, dá sa aj 50 % nájsť... Ale zasa nie sú to nejaké extrémy... aspoň ja som už nevidel, tak detailne som to nepozeral. Čo sa týka Adidas, nike, ecko, tak určite to je lacnejšie, ale na toto som sa moc nezameriaval... Takže nechcem zavádzať.
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

chlapec10 napísal:chodte radsej do scs... a mate vyriesene
ale tak tam znacky typu adidas nike ecko puma billabong niesu :wink:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Parndorf nieje moc pre ľudí, ktorý za oblečenie nie sú ochotný zaplatiť "veľa". Sú tam aj nákupné centrá, kde sa dá omnoho lacnejšie nakúpiť. CaC, Newyorker, Kik atď... ale musí rátať s nižšou kvalitou.
Blade800
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blade800 »

Da sa dostat do Parndorfu aj autobusom ci vlakom?
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

da sa urcite nasa triedna ma asi 60 rokov a do parndorfu chodi tiez busom ale presne neviem ako :wink:
thorus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa thorus »

Bože čo sa všetci seretie do doho Parndorfu, veď je to tam totálne o ničom. Slabý výber, staré kolekcie oblečenia, bodaj by tam nedávali zľavy, keď im to tam stojí 5 rokov a už nevedia, čo s tým. A ceny - po nástupe Eura u nás, tak máme porovnateľné s nimi. Kamoš tam bol a hovorí, že je to tam už o ničom. Keď sme mali ešte koruny, tak sa to oplatilo. Vykašlite sa na tých buze**** rakúskych, čo nás len okrádajú a nevedia si nás vážiť. Pre nich sme len handráci, ktorí tam nakupujú to, čo už rakúšania nechcú. :aasmile19:
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kamoš tam bol a hovorí, že je to tam už o ničom. Keď sme mali ešte koruny, tak sa to oplatilo. Vykašlite sa na tých buze**** rakúskych, čo nás len okrádajú a nevedia si nás vážiť. Pre nich sme len handráci, ktorí tam nakupujú to, čo už rakúšania nechcú. :aasmile19:
no dobre, a ty si daj facku a drz jazyk za zubaami... ked nemas co k teme povedat
Ja v rakusku tankujem lebo > Lacnejsi Benzin > Kvalitnejsi benzin
takisto tam nakupujem potraviny lebo > Lacnejsie jedlo > Kvalitenjsie jedlo
thorus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa thorus »

Neviem, prečo sa všetci bláznia za značkami Nike, Adidas, Puma, Reebok, veď to aj tak všetko vyrába Čína, Malajzia, Thajsko alebo Turecko a vy platíte obrovské palby za štítok a za vyšité logo. Sú oveľa kvalitnejšie veci a stoja oveľa menej. A vyhodiť obrovské peniaze za to, že vám tam nejaký číňan vyštrikuje logo, to môžete isť rovno na tržnicu. Ja nosím značky ako sú Umbro, Lonsdale, Everlast, Fila alebo Diadora. Sú to oveľa kvalitnejšia a krajšie veci ako hore spomenuté a pritom toľko nestoja.

//autoeditácia príspevku ( 05 Jan 2010, 22:28 )
no dobre, a ty si daj facku a drz jazyk za zubaami... ked nemas co k teme povedat
takisto tam nakupujem potraviny lebo > Lacnejsie jedlo > Kvalitenjsie jedlo[/quote]No počúvaj synu, ja hovorím k téme. Až si si nevšimol téma je totižto nákupy v Parndorfe a tak som sa k tomu vyjadril, jasné.
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

A preco by si tam znacky ako adidas a nike neurobili tovarne ked je tam lacna pracovna sila? Mysim ze tam nesiju ludia z ulice ale kvalifikovany.

A k teme si sa vyjadril asi tak ze jedna babka povedala.. "Kamoš tam bol a hovorí..."
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

thorus napísal:Neviem, prečo sa všetci bláznia za značkami Nike, Adidas, Puma, Reebok, veď to aj tak všetko vyrába Čína, Malajzia, Thajsko alebo Turecko a vy platíte obrovské palby za štítok a za vyšité logo. Sú oveľa kvalitnejšie veci a stoja oveľa menej. A vyhodiť obrovské peniaze za to, že vám tam nejaký číňan vyštrikuje logo, to môžete isť rovno na tržnicu. Ja nosím značky ako sú Umbro, Lonsdale, Everlast, Fila alebo Diadora. Sú to oveľa kvalitnejšia a krajšie veci ako hore spomenuté a pritom toľko nestoja.

//autoeditácia príspevku ( 05 Jan 2010, 22:28 )
takisto tam nakupujem potraviny lebo > Lacnejsie jedlo > Kvalitenjsie jedlo
Obsah tejto PMky co si mi poslal hovori o tebe dostatocne:
To podľa čoho súdiš, že tam majú kvalitnejšie jedlo ako my - podľa svojho hovna. Čo si ty nejaký nácek
Viac nemam co k tebe povedat,
PS: na tvrdeni ze maju jedlo kvalitnejsie si trvam, a myslim ze to potvrdia viacery co tam nakupuju
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

majooo: mozno tam nesedi dement z podmostu ale clovek co normalne zije ..skor by som povedal ze tie materialy su ine, samozrejme aj inak a kvalitnejsie vsetko usite ..
Lacike_11
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Parndorf

Príspevok od používateľa Lacike_11 »

chcem sa spytat ci sa oplati kupit slnecne okuliare v parndorfe a ci ich tam vobec maju...dd
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Lacike™: Slnecne okuliare tam maju v kazdom sportovom obchode, pripadne modnom obchode, ktory predava slnecne okuliare. Ci sa oplati kupit je na tebe, pretoze zaplatis za znacku a kvalitu, takze rataj s urcitou sumou. Ak mas nieco vyhliadnute, tak si mozes pozriet ceny na internete a potom si to porovnaj s tymi priamo v obchode.
punky66
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa punky66 »

Helou, chcel by som sa spytat ci sa da v pohode dostat vlakom z petrzalky do parndorfu ? Kde najlepsie vystupit, ci to je daleko pesi , alebo ci tam chodia nake special busy a tak ..
Diky.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vitaj na Hojku
Vlakom sa tam dostat, vystup na zastavke PARNDORF ORT, odtial to je tak 15 minut pesi, autobus neviem
Tu mas link ako sa tam dostat z tej stanice vlakovhttp://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 3&t=h&z=16
Napísať odpoveď