Vypinate wifi na noc?
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
Nevidim dovod to vypinat, navyse este nie nejakou zasuvkou, ktoru kupis a zapnes casovanie, ze sa ma o polnoci vypnut a rano o osmej zapnut, pretoze tolko co das za zasuvku, tak to mas snad aj na par rokov prevadzky zariadenia.
O skodlivosti sa hovori, ale nejak nebola dokazana, navyse mas wifi vsade okolo seba, mas tu mobily, TV signal, radio atd...
O skodlivosti sa hovori, ale nejak nebola dokazana, navyse mas wifi vsade okolo seba, mas tu mobily, TV signal, radio atd...
Re: Vypinate wifi na noc?
na nieco umriet musim...lepsie ako na rakovinu pluc....
a cez noc taham id mi rychlejsie net takze kludne za noc stiahnem aj nejakych 8 GB
-
Grim
Darca
...nevypínam notebook a nevypínam router. Všetci sú naň pripojení a stáva sa že si v polospánku na niečo spomeniem tak rýchlo otvorím notebook a hodím do Google a pod. Vypínam len repráky a myš, ale ani myš by som nevypínal keby nerobila discoshow na celú izbu - mám Dicota Chameleon...keď ju nechám v noci zapnutú tak aj ja mám potom ráno oči jak Chameleón...a to že je to škodlivé? Keby som sa mal nad takýmito banalitami zamýšľať tak to by som ani z domu nevyšiel...
ja vypinam wifi na noc, nepotrebujem aby to bežalo keď spím. A nie som typ človeka čo je dloho do noci na kompe.
-
Deafboy
Darca
Nikto nespomenul ake nastavovacky by to rano boli ak by sa cez noc nahodou rozhasilo smerovanie portov a podobne 
Pre mna nema vyznam. V okoli je asi 7 dalsich sieti (pred rokom ich nebol ani polovica), tkaze co sa skodlivosti tyka, bolo by to marne, a navyse by mi nonstop beziaci server s torrentami, IM a prehravacom bezal tiez v noci zbytocne, nehovoriac o tom ze ak by som ho vypol, trvalo by mi kazde rano minimalne 10 minut kym by som ho uviedol do povodneho stavu. Takze nie, nevypinam.
Ak by mi potencialny sused od ktoreho mam internet (a financne zan prispievam) na noc vypol wifi, tak by som ho vytahal za usi
Pre mna nema vyznam. V okoli je asi 7 dalsich sieti (pred rokom ich nebol ani polovica), tkaze co sa skodlivosti tyka, bolo by to marne, a navyse by mi nonstop beziaci server s torrentami, IM a prehravacom bezal tiez v noci zbytocne, nehovoriac o tom ze ak by som ho vypol, trvalo by mi kazde rano minimalne 10 minut kym by som ho uviedol do povodneho stavu. Takze nie, nevypinam.
Ak by mi potencialny sused od ktoreho mam internet (a financne zan prispievam) na noc vypol wifi, tak by som ho vytahal za usi
-
pablo64
Medium Star
urcite vypinam , aj koli elektrosmogu