Vypinate wifi na noc?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...

Vypinate wifi na noc?

Ano
15
18%
Nie
54
65%
Obcas
7
8%
Nemam wifi router
7
8%

Celkom hlasov: 83

Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

router je zariadenie ktore je navrhnute tak aby pracovalo neustale takze si osobne myslim ze neustale zap a vyp mu moc neprospieva ... a ked sa niekto boji ze ho to vnoci ozaruje staci kusok alobalu okolo antenky :)
NumBer_One
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NumBer_One »

takisto nonstom ide...aj comp...uz asi 2-3 roky a mysilm ze aj PC to viac prospieva ked v kuse bezi ako keby som ho mal kazdy vecer vypinat a rano zapinat :/ komu by sa chcelo...a ucty za elektriku tiez su v pohode...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nevidim dovod to vypinat, navyse este nie nejakou zasuvkou, ktoru kupis a zapnes casovanie, ze sa ma o polnoci vypnut a rano o osmej zapnut, pretoze tolko co das za zasuvku, tak to mas snad aj na par rokov prevadzky zariadenia.

O skodlivosti sa hovori, ale nejak nebola dokazana, navyse mas wifi vsade okolo seba, mas tu mobily, TV signal, radio atd...
radogr
Amateur
Amateur

wifi

Príspevok od používateľa radogr »

ja tiež stále ON

nevidím dôvod na vypínanie
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

aj ked zapinanie/wipinanie wifi mozem nastavit v menu routera, tiez bezi nonstop. myslim, ze O2 ziaric na baraku je daleko silnejsim zdrojom ziarenia, nez nejake trapne wifi s 5dbi antenkou :) (ktoreho je aj tak vsade mrte)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Juri1990 napísal:Ja tiež nevypínam a nevšiol som si, že by mi to škodilo
sa isto prejavi da noc :D
ja vypinam ...ziareni mam v izbe dost aspon trocha odburam elektrosmog :P
DR8PruBr
Star
Star

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

routre mi idu nonstop, tak ako aj pc
DomCZo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DomCZo »

Nevypínam na noc, ale úplne. Odmontovaná anténa a bežím cez kábel. Žiarenia tu je dosť, nepotrebujem ďalšie :-) A čo sa týka škodlivosti, ževraj pre človeka škodia viac prechody cez územie kde je žiarenie a kde nie je, tak vypínanie možno aj viac škodí ako ho nechať zapnuté na noc, kto vie.
janko5893
Novice
Novice

Re: Vypinate wifi na noc?

Príspevok od používateľa janko5893 »

na nieco umriet musim...lepsie ako na rakovinu pluc....:D a cez noc taham id mi rychlejsie net takze kludne za noc stiahnem aj nejakych 8 GB
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nevypínam notebook a nevypínam router. Všetci sú naň pripojení a stáva sa že si v polospánku na niečo spomeniem tak rýchlo otvorím notebook a hodím do Google a pod. Vypínam len repráky a myš, ale ani myš by som nevypínal keby nerobila discoshow na celú izbu - mám Dicota Chameleon...keď ju nechám v noci zapnutú tak aj ja mám potom ráno oči jak Chameleón...a to že je to škodlivé? Keby som sa mal nad takýmito banalitami zamýšľať tak to by som ani z domu nevyšiel...
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

ja vypinam wifi na noc, nepotrebujem aby to bežalo keď spím. A nie som typ človeka čo je dloho do noci na kompe.
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deafboy »

Nikto nespomenul ake nastavovacky by to rano boli ak by sa cez noc nahodou rozhasilo smerovanie portov a podobne :D
Pre mna nema vyznam. V okoli je asi 7 dalsich sieti (pred rokom ich nebol ani polovica), tkaze co sa skodlivosti tyka, bolo by to marne, a navyse by mi nonstop beziaci server s torrentami, IM a prehravacom bezal tiez v noci zbytocne, nehovoriac o tom ze ak by som ho vypol, trvalo by mi kazde rano minimalne 10 minut kym by som ho uviedol do povodneho stavu. Takze nie, nevypinam.

Ak by mi potencialny sused od ktoreho mam internet (a financne zan prispievam) na noc vypol wifi, tak by som ho vytahal za usi :P
pablo64
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pablo64 »

urcite vypinam , aj koli elektrosmogu :)
Napísať odpoveď