Homosexualita

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DeGothique
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DeGothique »

Plasmon, čítaj, čo som písal a potom hovor!!! Nemám nič proti homosexuálom, ale proti nemu! je to jasné?? Nikdy nemôžem vedieť, kto je akej orientácie, takže...

A díki ľudia, dúfam, že už bude pokoj :D
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Plasmon napísal:Preco sudis ludi podla sex. orientacie? Ved aj gay je len taky isty clovek ako ty. :) Skus sa nad tym zamysliet a pozeraj sa nato z ineho pohladu.
keby sa tvoj znamy na teba pozeral pohladom "hmm, toho by som dal" a verejne by po tebe išiel (snad si pochopil ako som to myslel..) tak by som bol zvedavy, čo by si robil ty.. a gay nie je taky isty človek ako on.. ako hovoriš "z ineho pohladu" presne tak to všetko ten gay berie (cely svet), lenže on ten jeho iny pohlad ako vidiš nezdiela.. je orientovany normalne a ma priatelku. Z toho čo pišeš Plasmon som usudil, že tebe by nevadila pozornosť gayov, ktori by po tebe kludne išli pred tvojimi priatelmi, teda by ti to dvihalo ego? alebo si taky "mamvpažista"?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Dovolím si sem citovať, aký krásny komentár mi dal Pinhead k mínusovej karme k tejto téme :

Tak okrem iného aj bojovník za práva buze****..... trockista ako vyšitý..... Pinhead

Som trockista, priznávam sa... :oops:
DeGothique
Amateur
Amateur

Kašlite na karmu... Nepovedal som mu nič zvláštne, len nech si hľadá seberovného partnera a také omáčky okolo toho :lol:
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No ja poznám len jedného homosexuála, ale je to skvelý človek s obdivuhodným charakterom. Nevidím žiaden dôvod, prečo ho prečo ho odsudzovať. ľudí netreba súdiť podľa ich orientácie, ale podľa toho, aký sú.
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

DeGothique napísal:No, že ako som dopadol?? Dnes som ho stretol u mamy v cukrárni. A bolo to to najtrápnejšie stretnutie môjho života. Mama obsluhovala, ja kecal s kamoškou a on si k nám prisadol. Poriadne ma pred ňou strápnil :evil:

Ale potom som mu povedal, že nie som slepý, že vidím, o čo sa pokúša. Jasne a BEZ vulgarizmov som mu povedal, že nie som gay. Myslím, že to pochopil, lebo odišiel bez pozdravu ani neviem kam. Ale už dá asi pokoj.
Možno si spravil osudnú chybu, keď pôjdeš večer domov tak ta zdrapí zo svojou partou (homosexuálov) a poriadne ti natrhnú riť. :D
DeGothique
Amateur
Amateur

Zas také zlé to s ním nie je :D Jemu prajem nech si nájde lásku svojho života a ja si prajem, aby som tou láskou nebol ja
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

it_novice napísal:nenos tak tesne oblecenie......

Sakra mas cosi proti gayom ze ti to je neprijemne ??? Veed su to ludia..... niektorych ludi nepochopim
Toto nie je o averzii k homosexuálom, ale o určitej hranici, ktorú by k heterosexuálom nemali prekročiť.

Autor témy : Ak ti je jeho počínanie nepríjemné, vezmi si ho bokom a vysvetli mu, že ty nie si takto orientovaný a jeho správanie ti je nepríjemné. Ak to nepochopí, tak ho nechaj tak a nevšímaj si ho. Inteligentný človek pochopí, idiot nie, takže ho potom aj tak ber.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ja proti homosexualom nemam nic viac ako ku heterakom. Dokonca co som par homos. poznal, tak to boli vecsinou uplne pohodovi ludia :)
paimai
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paimai »

Osobne nie som gay, ale mam plno kamaratov co su, nic proti nim nemam, dokonca mozem povedat, ze je s nimi velmi casto vacsia zabava ako s heterakmi. Rad by som vedel ako si mu dal najavo, ze nie si gay. Ja som to vzdy vyriesil komunikaciou, teraz sa tym prihodam uz len smejeme :D .
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

paimai napísal:Osobne nie som gay, ale mam plno kamaratov co su, nic proti nim nemam, dokonca mozem povedat, ze je s nimi velmi casto vacsia zabava ako s heterakmi.
Ty si nejaky prirodny magnet na gayov, alebo chodis do ich klubov? Ked clovek pozna dvoch osobne, to uz je vela.
websterko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa websterko »

ako gay vam chalani viem povedat :D ze na teple disco chodia tie najlepsie zenske a vobec nesu lezby len su rady ze ich nik neobtazuje ;) a kto je kamarat gaya... tak ma u bab vyhrate ;) mi ich v nasej komunite volame kazimrdky :D lebo sa nas snazia preorientovat
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

niektori tu beru "normalitu" ako nieco vopred stanovene a nemenne.. ked citam ako je nieco nenormalne a nezdrave, obracia sa mi zaludok.. hranicu normality si tvori kazdy sam, normalne by malo byt vsetko co sa paci tomu ktoremu cloveku a nezasahuje do sukromia ineho cloveka..
a to ze sa dvaja chalani bozkavaju v parku, tak to urcite zasah do sukromia inych nie je, beru to tak iba zakomplexovane egoisticke hovada.
mne osobne tiez nie su po chuti gayovia (lesbicky to je ina rec :D ) ale ak su konkretni dvaja jedinci stastni, tak im to z celeho srdca doprajem, a aj ich trocha obdivujem, taky clovek musi byt velmi silny ket svoje city neskryva a da ich najavo aj napriek vsetkym tym zakomplexovanym chudakom ktori to odsudzuju.. a nech mi nikto nehovori ze homosexualita je vyplodom modernej doby lebo je tu uz od pociatku ludstva, akurat bola stale potlacana spolocnostou, prave to si myslim ze je nezdrave. s homosexualitou sa da stretnut aj v zvieracej risi a neje to nic neobvykle, a zvierata sa za to navzajom nestrielaju, ani neliecia... (napriklad ja mam fenku, ktora da prednost inej fenke pred psom..)
BigSnake353

Príspevok od používateľa BigSnake353 »

a co ked si ty gay a nechces si to priznat a ty si len namyslas ze ta bali alebo co ja viem co ..neuraz sa len moj nazor :D
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

pryja napísal:Ty si nejaky prirodny magnet na gayov, alebo chodis do ich klubov? Ked clovek pozna dvoch osobne, to uz je vela.
hh no super my mame 2 v triede jeden to este pred rokom nevedel a bol v pohode ale ako zistil ze je gay tak koniec kamaratstva
lukasM
Light Expert
Light Expert

Re:

Príspevok od používateľa lukasM »

brainwirm napísal:niektori tu beru "normalitu" ako nieco ... )
Prakticky sa zhodujem na tom co si napisal. Ja to ,ale berem ako urcity druh poruchy ,ako chorobu dajme tomu. Aj ked to znie trosku tvrdo ,ale myslim si ,ze to je to spravne ,pretoze clovek je tu primarne urceny na udrzanie rodu a to sa medzi rovnakymi pohlaviami neda ... Kazdopadne je nespravne niekoho ,kto je homosexual odsudzovat ,len preto ,ze je trosku iny ako my. To rovno mozme odsudzovat a hodit na okraj spolocnosti slepcov ,hluchych ,pretoze nie su taki ako my.
SRneC
Addict
Addict

Re: Homosexualita

Príspevok od používateľa SRneC »

tu ti par individui aj tak napise a prida link ze zena a zena dokazu splodit dieta :) skoda riesit
Napísať odpoveď