Portál Azet.sk bol údajne hacknutý

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

j a ked si ceknes tlacovu spravu z pred par dni tak tam pise ze md5 je absolutne bezpecny a nikto sa nema coho bat. Taktiez sa pri jeho nicku docitas ze heslo ko*otsom uz nemal 2 mesiace, ale ono zahadne ostalo ulozene v databaze.
btw: uz to niekto spomenul stranu dozadu..
l3p1dl0 napísal:heh...zaujímave, že moje heslo, o ktorom som si myslel, že primitívnejšie byť ani nemože, tam nieje :D má sice len tri písmenka a na klavesnici idu postupne :D a meniť si ho nemienim pretože tam nič doležite nemám a take heslo mam len na takom blbom portáli ako je pokec :D ale asi si ho aj zmenim kedže odklikávať pri každom prihlaseny "zmením neskôr" ma prestava baviť :D
igigi nezverejnil vsetky hesla ktore rozkodoval. Pise ze ich rozkodoval 92% a nvm teda kolko uzivatelov ma pokec ale urcite to nieje len tych 100 hesiel co zverejnil. On to povodne ani nezverejnil, ale kedze azetaci kazdeho zacali ubezpecovat ze hesla su v bezpeci tak chlapec sa zrejme nasral a ukazal im v akom velkom. Stavil by som sa o co chces ze tvoje heslo je rozlustene.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

zvonenie33 napísal:j a ked si ceknes tlacovu spravu z pred par dni tak tam pise ze md5 je absolutne bezpecny a nikto sa nema coho bat.
Vsetci vidime vysledok. Statistiky hovoria tiez o niecom. Videl niekto dnes TV noviny? Je chore, ze viac ako 50 000 userov ma heslo "000000"...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

FreeMan si len s*rie do tej huby a s*rie.. ako sorry, ale tomu už take veľke kulové uverim, nech je to k čomukoľvek.. zahovara ako sa len da.. ubezpečuje ludi o tom, že všetky data su v poriadku, pričom to tak nie je a v druhom prehlaseni po zverejneni hesiel "zrazu" pripušťa možnosť, že by mohol dotyčneho hackera žalovať.. prekvapivo za zneužitie osobnych udajov ludi, wow.. to jeho turboheslo si zmenil pred 2 mesiacmi a stale bolo v databaze? možno to vysvetli tym, že azet je taky veľký/mocný, že si uchovavaju pravidelne každy napr. polrok kompletnu zalohu databazy na inych strojoch (možno zo sentimentalnych dôvodov) :lol: a taktiež vo svojom profile odpoveda len na to, čo sa mu hodi a aj to takym štylom, že pome na jahody.. (aspoň z tych poslednych veci, čo sa hacku tyka, asi je dosť rozrušeny :D)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Filipito napísal:gangy, cekni si freemenov nick a tam ma napisane ze pohlavie nebolo v string :)
Ak si si z tejto kauzy neodniesol nic ineho, aspon to ze jeho vyroky su uplne sracky si si vsimnut mohol.

A vlastne ma ich string ani nijak nezaujima, len som to vysvetloval Imimu, ktory sa na to priamo pytal.
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

mohli by ste niekto vysvetlit jeho odpoved lebo ja tomu nechapem :oops:
Prílohy
aaaa.JPG
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Podľa mňa to myslel tak že igigi ma dvoj mesačné databázy :)
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

cumilko uz ti odpovedal ale moju otazku ani nezobrazil srac :lol: to co igigi hackoval pred dvoma mesiacmi?kravina si tlaci kabel do huby
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

je mozne, ze vytiahol len nejaku zalohovanu databazu. Ale imho kravina :D
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

z3t napísal:mohli by ste niekto vysvetlit jeho odpoved lebo ja tomu nechapem :oops:
Podla mna je odpoved v tom hesle. Kok.t som :) sam si odpoveda
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

yazoo napísal:Vsetci vidime vysledok. Statistiky hovoria tiez o niecom. Videl niekto dnes TV noviny? Je chore, ze viac ako 50 000 userov ma heslo "000000"...
Zase si dovolím poznatok, že ktovie koľko účtov z tých 50 000 je aktívnych, t.j. neboli založené ako druhý účet za účelom poslania jednej RP volákej k*rve, a následne sa tam behom doby, po ktorej sa účet maže, už nikdy nepripojil, napísania "komentíku" do vlastného profilu a etc. V tomto prípade by sa asi z heslom málokto páral.

Ďalšia vec, stačí si uvedomiť aké vekové zloženie na pokeci je, takže ma sila hesiel vôbec neprekvapuje. Heslá dospelých manažérov firmy sú samozrejme o niečom inom :lol:
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

mulatt napísal:cumilko uz ti odpovedal ale moju otazku ani nezobrazil srac :lol: to co igigi hackoval pred dvoma mesiacmi?kravina si tlaci kabel do huby
to neni moja moju ešte stále nezobrazil :D (síce som mu tam písal dosť podobnú vec ale nezobrazil to lebo by stoho vyšlo asi že je odr*ávač ale možno neni no kto vie možno igigi má vážne niekolko mesačnú databázu ale čo pochybujem :D)
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

kde to zverejnil tie hesla? nemam zaujem sa niekomudostat do profilu (davnio by si uz zmenil heslo), ale chcem sa dostat do svojho stareho nicku...
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

tut to mas: http://igigi.baywords.com/azet-sk-passwords-fun/
ale tam niesu hesla vsetkych uzivatelov iba hesla vedenia azetu a najcastejsie pouzivane hesla na azete takze ti to asi nepomoze
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

skoda :(
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

http://blog.nolimit.sk/freeman-c6af677d ... f91-enter/

Kde sa dá také tričko zohnať ? :-D

:-D

Prosím ta aspon sa podpisuj ku karme :lol: - Ale aj tak ďakujem :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Mateq napísal:
Ďalšia vec, stačí si uvedomiť aké vekové zloženie na pokeci je, takže ma sila hesiel vôbec neprekvapuje. Heslá dospelých manažérov firmy sú samozrejme o niečom inom :lol:
Ano, mas pravdu. Dokazom su hesla vedenia spolocnosti :D
Almaironn
Novice
Novice

super hesla

Príspevok od používateľa Almaironn »

Ja nemozem z toho ze admin azetu mal heslo "ko*otsom" (namiesto hviezdicky tam bolo viete co) a nbu mali heslo "nbusr123" jak si moze nekto dat take heslo... :lol: :lol:
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

l3p1dl0 napísal:heh...zaujímave, že moje heslo, o ktorom som si myslel, že primitívnejšie byť ani nemože, tam nieje :D má sice len tri písmenka a na klavesnici idu postupne :D a meniť si ho nemienim pretože tam nič doležite nemám a take heslo mam len na takom blbom portáli ako je pokec :D ale asi si ho aj zmenim kedže odklikávať pri každom prihlaseny "zmením neskôr" ma prestava baviť :D
ako uz bolo povedane nezverejnil vsetky hesla. problem troj znakoveho hesla je v pocte kombinacii. na to netreba ani rainbow tabulky ale staci hruby utok skusanim vsetkych kombinacii a heslo je zlomene do dvoch sekund.
virus64
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa virus64 »

hlavne že na azete musi mat heslo minimalne 7 znakov
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

virus64: Mozno su to nove opatrenia, ktore v poslednych dnoch prijali. Ale este predvcerom tomu tak urcite nebolo.
Napísať odpoveď