dado17 napísal:od akej firmy máš net? skúšal si zapojiť net do pc cez sieťový kábel? môže byť výpadok všeobecný výpadok netu, takže chyba by nebola u teba...
chyba bude pravdepodobne ako píšeš u providera...ale skontroloval by som stav linky cez web rozhranie routra pripadne by som si pozrel logy kde by sa malo dat nastavit zobrazenie celeho pripajacieho algorytmu ake porty otvaral ake sluzby pri pripojeni pouzival ake typy packetov posielal a tak..tram sa da krasne zistit ak sa v tom logu vyznas ze preco ti to nepripaja..
Pokial sa pripajas cez DSL tak problem by mohol byť proste ten cez nevie otvorit port aby sa napojil cez PPPoE protokol..kedze PPPoE je bezne pouzivane aj pri DSL..najskor by som začal odtialto a potom ked by sa vylucilo ze chyba nieje u mna ale an strane ISP tak by som sa snazil s ISP nejako skontaktovat a zistit ze kde je rpoblem a kedy to nahodia..
Pokial zistis ze je to chybou PPPoE protokolu ktory vyuziva menoa heslo an pripojenie tak problem bude najskor u tvojho ISP za predpokladu ak si dokladne skontrooval WAN kabel pri DSL to byva väčšinou RJ-11 a je to riešene cez spliter ktory oddeluje telefonnu linku od inetrentoveho pripojenia..
Ale ako písal kolega najviacby pomohlo keby sme vedeli akeho máš ISP teda od koho máš internet aby sa dalo diagnostikovať presne čo máš za pripojenie či je to ADSL (napr.T-com) alebo nejaky iny provider(Chello,fibernet alebo iny)..Lebo takto je to triafanie do przadna..nemame dostatok informacii