Ake auto - poradte

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

problem je ze, ci to bola dobra kupa zistis tak po roku pouzivania zatial co pri novom aute je statisticky omnoho menej pravdepodobne ze sa nieco pokazi
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Chcce to zobrat so sebou chlapa ktorý sa do toho konkretneh auta vyzná :) Ináč je to mačka vo vreci. Áno u noveho auta je to jasne ze by sa nemalo nic pokazit...občas sa niečo nájde...Tu je dilema kto na čo má.....
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

to neni dilema kto na co ma ... podla mna clovek co si kupi novu fabku v sociale musi byt bohatsi ako ten co si kupi 5 rokov jazdene bavo (aj keby stalo tri krat viac) ... ved len tym ze podpises zmluvu na nove auto klesa jeho cena o peknych par percent ... a to si v nom nutne este ani nemusel sedet :-) :-) ... a navyse taky clovek dava na pomyselnu jednotku "vyspelosti" auta omoc viac prachov ako pri hociakej luxusnej a nakladnej jazdenke :-) ...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Francek napísal:Je to auto, ktoré na SR nie je, je v inej krajine odkial ho chcú doviesť. Väčšinou sa pri prevoze cez hranice "stratí" servisná knižka, záhadne sa stočia kilometre...
A boh vie za akú cenu to kúpia a za koľko to predajú. Väčšinou to funguje tak, že kupca dá zálohu, a tá "firma" mu auto dovezie, ale nemôze si ho sám pozrieť atď., podľa mna to je hovadina, triedny takto kúpil auto (cena v nebesiach, dal zaň o cca 30% viac ako by kúpil tu, také isté). A keď pohľadáš poriadne na zahraničných autobazárových stránkah, tak je veľká prevdepodobnosť, že tam to auto nájdeš.
Súhlasím s tebou, že stať sa to môže. Ale nie je to pravidlo. Mnoho firiem je serióznych, poznám aj mnoho serióznych súkromných dovozcov, ktorým sa veriť dá. Takže to nezovšeobecňuj na pravidlo.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Noo ako som písal jazdím už od 18tky :) ale nie tak často, kedže nemám auto. A chúťky by boli, ale nemalo by to byt až tak športové auto. Niečo medzi. Beirem všetko okrem typov aut ako mini, či Peugeot. Páčia sa mi typy ako som písal napr. Audi A3,4, VW golf V, a dobre by bodol aj ten dzip. Niečo s vysokým podvozkom, ako mne sa to páči a vravia, že mne sa hodia nie malé krpate a nízke autá. Potrebujem sedieť trosku "hore". Ako na dzipe. Ale ak nie tak tieto autá sú peke. No aj Honda accord, Mazda 3,6 ... A ešte priestor - tak som z dediny, ale jazdím hlavne v meste a mimo mesta. Žiadne diaľnice. Možno neskôr. Ale diaľnice teraz nie. :)
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

teraz ma neukamenujte :)

chces nieco novsie...nerozmyslal si nad Toyotou Auris?

///lenze Auris je o triedu vyssie ako P206. A popravde, P206 neznesie porovnanie s Aurisom.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Nie neboj nikto ta neukamenuje :) Noo nevyzera zle a aj rocniky su super. Len mi to auto pripada trosku ako peugeot 206 a ten ma az tak neoslovil. Inak rozmyslal som nad tym mitshibushi outlander 2 co ste tu dali linky niekto, ako je pekne, len to je uz velmi velke :) Najlepsie by som chcel asi toyotu RAV-4, aspon rocnik 2004-5 v cene 240-300 000 Sk. Nenajde sa? To je inak taka ta prava velkost dzipa pre mna.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Na 2 strane je postnutých asi šesť RAV-ov, ani jedna sa nepozdáva? Exteriér RAV-ka je vydarený, páči sa mi, ale interiér na mňa osobne pôsobí dosť zle. Tá palubovka, hmm a k tomu ešte páka ako z Karosy. :)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak urcite ta toyota je lepsia ako 206 :) to je jasne. Inak tie Rav-ky su velmi pekne niektore, ale zial dost drahe na ten rocnik, teda ak by bol aspon 2004 by som bral. Ale tieto auticka si dobre drzia stale cenu hore.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

adulko: idem ti nejaku ravku pozriet... chces dvojdverak alebo stvordverak?
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Super, ak najdes budeem veeelmi vdacny velmi velmi :) Noo rad by som tu 5-dverovu klasiku. To je praktickejsie.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no zatial mi padla do oka tato, ma malo km, kilometre su 100% original, a je to aj 5-dverak :)
http://toyota-rav4.autobazar.eu/20-d-4d-id1295402.html

preferujes nejaku farbu? mne osobne sa paci ta modra s tymi akozeoffroad doplnkami, je ich tu par, ale vsetko su to dovozy a povacsinou rocniky 2002-2003... je uz na tebe, ako si to zvazis... pre mna by to problem nebol, dovoz mi nevadi a ani rocnik, facelift tam nebol, takze je to to iste auto :)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Ja osobne by som šiel radšej do tejto: http://toyota-rav4.autobazar.eu/20-d-4d-id1242563.html s r.v. by som sa nezapodieval. :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tuto som tiez dlho obzeral, ale problemom je ten rok vyroby... pockajme na vyjadrenie zaujemcu k tym rocnikom... inak je tam tych mojich favoritov viac... hlavny tych modrych :)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tieto obe ravky som uz tiez ozeral obe sa mi velmi pacia, zial tolko penazi zatial nemam :( Ale su velmi velmi pekne. Tak ja preferujem novsi rocnik, ale neviem co by nato moja polovicka povedala, ale asi zrejme tiez novsie. Jedine je ta cena vysoka juj. Inak na tej novsej ravke sa mi nepacia potahy.
EDIT: este k tej farbe, tak najviac sa mi paci strieborna a cierna. To su moje farby na autach a este mam rad, ked nie su tie farby take obycajne, ale take trosku lesklejsie, no neviem to poisat, proste nie taka obycajna farba.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

noo pisal si do 300 000, tak sme hladali do 300 000 :) tak to skus este presnejsie definovat, aky mas strop, ale uz pri tejto hranici je problem zhanat rv. 2004... tak sa rozhodni :) bud si priplatis, alebo budes mat starsi rocnik...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Nj tak som vravel do 300 000, len kebyyy bolooo este o trosku lacnejsie :) Ale tak to uz asi nepojde nizsie. No uvidime, mozno sa dohodneme doma s priatelkou ci starsie. ale rozhodne su tieto posledne ravky velmi pekne.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no chapes, ten rocnik je uplne nepodstatny, kedze tam nie je absolutna ziadna zmena... keby tam bol facelift dizajnovy alebo motorovy tak nepoviem, ale takto to naozaj nie je opodstatnene... ja ta nechcem do nicoho ukecavat, toto je moje stanovisko...

btw, mne sa najviac paci tato kombinacia, trojdverak v takejto modrej farbe... este by to chcelo par ciernych offroad doplnkov a bolo by to dokonale :)
http://toyota-rav4.autobazar.eu/20-d-4d-id787793.html
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Nooo tak to je velmi pekny :) Nene sak vpohode, som rad, ze mi poradite. Tak ja by som bol aj za ten starsi rocnik, ale neviem ako budu na tom nasi a moja polovicka. :roll:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pozri sa, ak im to vysvetlis tak, ako ti to ja pisem, myslim, ze nemaju dovod odmietnut... neviem, preco pokladaju rok vyroby za tak podstatny, a este k tomu v tomto pripade, kedy tu ide o jeden - dva roky starsi kus, co nie je absolutne podstatne... co sa boja, ze ti taketo starsie zacne o rok skor hrdzaviet alebo co? :) ked bude mat zacat hrdzaviet, ver tomu, ze to auto uz davno mat nebudes :) skor im natlac do hlavy, ze tu nejde o roky, ale o najazdene kilometre... no ved hadam cosi vymyslis, dufam, ze ti to vyjde :)
Napísať odpoveď