KAM pozývať ženu/muža vonku? Všetky možné nápady..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

brainwirm: ...a myslim, ze aj kvalitne ponizit, ak to jedna osoba vie hrat a ta druha. Ja by som sa citil dost blbo, kedze biliard nehravam a vobec na nebavi, ze by sme mali ist na biliard. Zase s bowlingom problem nemam a myslim, ze tam to dokaze hrat aj amater, len mu to treba vysvetlit ako hadzat a za hodinku sa co to nauci. Ale potom uroven stupa uz pomaly.
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Zdravim vospolok, mam taku prosbu potreboval by som poradit v BA nejaku peknu, dobru, pripadne zaujimavu restiku ... a zas aby nebola nejako extra draha. A poprosim aspon kde sa to nachadza. Budeme mat s priatelkou vyrocie a podla vsetkeho ho budeme travit v BA tak by som chcel nieco taketo vymysliet. Dakujem za rady
north
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa north »

tomPD napísal:Zdravim vospolok, mam taku prosbu potreboval by som poradit v BA nejaku peknu, dobru, pripadne zaujimavu restiku ... a zas aby nebola nejako extra draha. A poprosim aspon kde sa to nachadza. Budeme mat s priatelkou vyrocie a podla vsetkeho ho budeme travit v BA tak by som chcel nieco taketo vymysliet. Dakujem za rady
vo vrakuni mas dve pizzerie: Fantozzi a Coloseum tam sa da slusne najest a maju tam aj ine jedla ako pizzu
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

reštika Prešburg - vrelo odporúčam, skvelá kuchyňa (varia normálne slovenské jedlá: halušky, vepřo knedlo zelo, špíz, sviečková ale aj steak), príjemné prostredie. Ceny a celé menu je na nete, rátaj zhruba 10 eur za hlavné jedlo a niečo cez euro za pitie. Prílohy sú v cene. Ak poznáš čokoládovňu u Michala v centre, tak je to kúsok pod ňou. Odporúčam si rezervovať dopredu stôl.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Mňa momentálne napadol jeden taký možný scenár (v scenári je potrebné auto)

Premýšlal som že by som normálne prišiel po dievčinu ku nej domov s tým že proste pojdeme len tka niekde von.Zobral by som ju na čaj niekde v blízkosti.Potom by sme nasadli do auta s tým že ju zoberiem na takú "udalosť" ktorú má rada.Ak sa koná v BA najvačší autosalón v európe a ona má autosalóny rada tak tam.Potom sa previezť znova iným smerom kde to dobre poznám, trebárs do LM na taký fajn kopček s výhľadom na Liptovskú Maru.Pozrieť si západ slnka poprípade neskôr hviezdy.Potom ju zas niekde zobrať na čajík ako taký "sumarizačný bod výletu" a zaviezť ju domov.Keď už ju budem odprevádzať ku dverám tak žiadne pokusy o "bozkávačky".Jednoducho jej povedať "Ahoj" objať ju a páliť domov.

Čo si o tom myslíte.Len aby ste mali predstavu som v takom štádiu že dievčinu vidím raz za čas a nehrozí že by som jej niečo dával najavo
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

MimKoRn napísal: Ona má pod romantikou pivo a cigó,
fakt mas o taku babu zaujem ?
btw: partia: ak ti chceju prebrat babu tak je problem mu dat na ksicht ? , alebo nie hned rovno do bitky ale ist nanho recami ze ci si nevie najst babu sam a tak podobne :wink:
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Re: KAM pozývať ženu/muža vonku? Všetky možné nápady..

Príspevok od používateľa tarakan »

Zaujimalo by ma ako travite cas v tieto teple dni s polovickami ? Nemam momentalne dovolenku cize spolocna dovolenka neprichadza do uvahy a neviem co robit "spolocne".
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Kúpalisko, aquapark, nejaké prírodné vodné nádrže, prechádzka v chlanom lese, alebo lesoparku, nákupné centrum, etc. je toho dosť.
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

1) je mi neprijemne byt polonahy pred ludmi...proste toto nedokazem vystat a zvykat si bude dlho...za dalsie...kam si das osobne veci ?
2) vid ^
3) este horsie tam tusim na odlozenie tych veci nie je nic ^
4) byt ozobavany miliardami komarov a inym hmyzom...well
5) v nakupnom centre moc casu nestravis resp. my nie...

Z tvojho dost je nic :?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tým že Tvoja priateľka je pravdepodobne obyčajná baba, tak si s ňou Teru, či WoWko nezahráš v klimatizovanom byte, ani spoločenské hry, tak isto ju asi neuspokojí sedenie na lavičke v parku a opalovanie sa a pri tom rozprávanie, tak isto jej nevyhovieš keby ste si len ľahli do postele a rozprávali sa, tzn. že ak nesiahneš do vrecka a nespravíš si voľno na dovolenku, máš smolu.

By ma zaujímalo načo takí exoti ako Ty majú babu, keď nevedia čo s ňou. To je ako keby som si kúpil Quadro 6000 a hral na ňom míny. Zbytočná investícia.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

tak chodte niekam neskor, k veceru ked uz nie je tak teplo. Da sa ist na prechadzku do prirody alebo po meste, posedenie na lavicke pri fontane, na zmrzlinu, motokary, jazda na koni, zoo, kupalisko, jazero, turistika do Tatier ci inde, nenarocny sport ako nejaky mierny zjazd bicyklom, kolieskove korcule, bobova draha, bedminton, plazovy volejbal. Tych moznosti je dost, ale ked kazdu druhu ofrfles, tak ti tazko poradit.

A k tym osobnym veciam ... vsak ich budes mat niekde vedla seba v batohu a ked budes chciet ist do vody tak na kupaliskach obvykle su skrinky na kluc na odkladanie veci.

A ku komarom .. existuje repelent. A zas nie vsade ich je tak vela.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

tarakan napísal:1) je mi neprijemne byt polonahy pred ludmi...proste toto nedokazem vystat a zvykat si bude dlho...za dalsie...kam si das osobne veci ?
2) vid ^
3) este horsie tam tusim na odlozenie tych veci nie je nic ^
4) byt ozobavany miliardami komarov a inym hmyzom...well
5) v nakupnom centre moc casu nestravis resp. my nie...

Z tvojho dost je nic :?
Zbožňujem psimistov, ktorí chcú pomôcť/poradiť a keď rady dostanú, tak všetko komplet znegujú, lebo nedobre, lebo on je taký a taký a jemu to nesedí. Tak to najprv napíš, že si inej povahy ako väčšina ľudí. A tiež ma fascinuje čo všetko je ľuďom nepríjemné.

Nechceš ísť na kupaliská, aquaparky, vodné nádrže, lebo ti to je napríjemné. Máš fóbiu z ľudských tiel alebo komplexy zo svojej pstavy? - Nemáš si kam dať osobné veci. Si paranoidný? Všade kam ideš potrebuješ mať zo sebou trezor, pripútaný k ruke? - Do prírody nie, lebo komáre, muchy, včely, náhodou diviaky atď. To akože fakt?? By si mal perfektne zabitý spoločný deň, keby si šiel niekde na menšiu túru na okolité vrchy, prípadne do tatier atď. - V NC sa dá stráviť čas, tak dve tri hodinky v pohode, aj viac. Pobeháte po butikoch, možno si niečo kupite, skočite niekde na kavu, do reštiky sa najesť, prípadne ak to NC má kino, tak už aj do kina môžete zajsť. Aký nudný život musia mať takýto ľudia?

btw, píšeš, že nemáš teraz čas na spoločnú dovolenku. Zaujímalo by ma kam by ste išli, keďže z toho čo ti vadí dovolenka pri mori asi odpadá. Šak pre boha toľko polonahých ľudí a kam si na pláži položíš trezor s osobnými vecami...a ešte aj ten by ti niekto mohol odniesť...
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

No ale mne je to cudzie ...ja som tam nikdy nebol...postavu mam priemernu ale proste je mi to neprijemne tak ako mi je neprijemny kontakt s ludmi v praci. Co sa tyka tych veci...ano som paranoidny a su to veci ktore ja ani priatelka nemozme stratit.

Co sa tyka prechadzok a podobne to robime bezne...preto som sa pytal na take tie netradicne veci :-)
Balvorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Balvorn »

Tak ak chceš robiť niečo netradičné, tak je to niečo čo zvyčajne nerobíš, lebo ti to nieje príjemné. Takže nechápem čo od tejto témy čakáš. Npísali ti tu hádam všetky nápady v rámci možností.
Ale kedže nemáš rád ľudí, čo takto prechádzka dakde preč do lesa alebo niekde k vode kde nebude nikto. A tam potom môžete robiť čo vás napadne (nemyslím len dirty mind)..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Neexistujú netradičné veci, pokiaľ ste klasickí tuctoví ľudia "eat, sleep, work, sex, alcohol, slave." Netradičné veci sú extrémne športy, spoznávacie zájazdy, hranie MMORPG v dvojici, robiť výskum na vl. päsť vo vlastnom labáku a iné. Avšak to tuctoví ľudia nerobia. Tuctoví ľudia chodia na rande - do reštiky, na diskotéku, do podniku, do kina, do nákupných centier, divadla, na dovolenku, do kaviarne, posilky a to je tak všetko. Potom tí menej mainstreamoví robia hiking, chodia do hôr, hrávajú basketbal, futbal, volejbal s partiou ľudí, idú na korčule, bicykel a pod.

Choď sa s ňou bicyklovať/korčulovať, je to super vec, spálite pri tom 2x toľko kcal ako pri sexe a budete vyzerať a cítiť sa lepšie.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

Tak ty si fakt dobrý. Chceš robiť niečo netradičné, čo nerobíš inokedy, lenže to čo je pre teba netradičné ti je nepríjemné. Tak sa rozhodni čo chceš, alebo prekonaj sa a rob aj to čo ti doteraz nebolo príjemné alebo čo si nerobil.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

tarakan napísal:No ale mne je to cudzie ...ja som tam nikdy nebol...postavu mam priemernu ale proste je mi to neprijemne tak ako mi je neprijemny kontakt s ludmi v praci. Co sa tyka tych veci...ano som paranoidny a su to veci ktore ja ani priatelka nemozme stratit.

Co sa tyka prechadzok a podobne to robime bezne...preto som sa pytal na take tie netradicne veci :-)
Čo čaká introvertný typ človeka, že mu ľudia poradia aby robil so svojou priateľkou vo voľnom čase, počas leta?
K veciam...chceš mi povedať, že na kupko by si si zobral so sebou celoživotné uspory, ktoré nemôžeš stratiť? Čo nemôžeš stratiť? Mobil? menšiu hotovosť? op? kartu poistenca? prip. vodičak? ...lebo nič iné ti k vode netreba... všetko sú to veci, ktoré nahradíš inými, samozrejme, že to mrzí ak by ťa niekto okradol a musíš investovať čas a peniaze do nových vecí, ale bať sa kvôli tomu isť k vode...choré.
Čo myslíš, tie tisíce ľudí pri vode po celom slovensku kde majú osobné veci, zatiaľ čo sú vo vode? ...prip. si kup vodotesné vrecká (kupiš v outdoor-ových obchodoch) a priviažeš si vrecko ku nohe a môžeš isť aj do vody s osobnými vecami...keď už sa tak bojíš o osobné veci.

A ešte stale ma zaujíma, kam by si zobral priateľku na dovolenku, so svojou povahou.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

tipol by som ze este niekam zadarmo by chcel ...
mna napadli muzea,kino,vystavy podujatia(vobec nemusia byt zamerane na tvoje zaujmy-rozsir si obzory) a podobne.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Plavarne mavaju na osobne veci skrinky, kluc sa dava na ruku ako hodinky
Brambor
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Brambor »

Zober ju na vyhliadku, ak v tvojom meste nejaka je. V BA je dobre na priklad UFO ked ste dostatocne trpezlivy, zoberte si tam fotak a mozete trenovat a vyrobit nejake vlastne zaujimave fotky, budes tam mat zapad slnka, ked sa zotmie budu tam vsetky tie svetielka, auticka a tak dalej.. Podla mna je to ok, pre babu romantika a pre chalana trosku techniky :-)
Napísať odpoveď