vojna 2010

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
S 3097
Light Star
Light Star

vojna 2010

Príspevok od používateľa S 3097 »

Zaujímalo by ma čo si myslíte o "vojne 2010" a predpovediach "baby Vangy" a či by sa mali takéto "overené" informácie vôbec vypúšťať.(bolo to aj v spravách na markíze)
Je to na každom druhom webe a už ma to dosť otravuje.

napr .
http://adam.cas.sk/clanky/5928/desive-p ... o-rok.html

(ak tu už taka téma je tak sorry, nenašiel som)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

nič si z toho nerob . Aj na 2012 su samé hlúposti popísané ...
spojka13
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

nafasuješ dajake pukatko, 4konzervy, buchty od starej mamy a hor sa do boja
S 3097
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S 3097 »

pridávam jednu citaciu :wink:

Ahoj všetci čo sa bojíte. Mám 48 rokov. Keď som mal 14 rokov, teda v 1976 roku mal byť zaručený koniec sveta. Mala byť strašná vojna a do toho všetkého mal pre istotu ešte vletieť meteorit, zem sa mala rozpadnúť. Totálna apokalypsa. Boli toho plné noviny, hlavne na západe, lebo u nás komanči takéto správy tutlali, ani ste nevedeli že vytopilo susednú dedinu, zato všetci vedeli že Imro Pagáč z Lopúchova prekročil plán na traktore o 300%. Ale šuškalo sa len také fukoty. Bolo to strašné. Dátum sa blížil a bola to zaručená tutovka, lebo to povedal nejaký prorok čo predpovedal všetky vojny a všetko čo sa udialo. Mnoho ľudí /nejaké sekty/ spáchalo samovraždu. Ja som sa strašne bál. Bolo to hrozne nespravodlivé, vaď ja mám iba 14, prečo? A----- prt. Nič sa neudialo. Potom sa to zopakovalo tuším ešte 2x. Rok 2000 a podla egyptských pyramid 2002. -Zasa nič. Jedno sa však udialo. Aj toto je žiaľ biznis. Všetko je o peniazoch. Aj stará pani mala okolo seba kopec darmožráčov, ktorí akoby zázrakom akurát teraz vytiahli niečo na čo asi zabudli, keď pani umrela pred 15-timi rokmi. Všetci profitujú za vy sa bojte. Bu-Bu-Bu. Garantujem vám že aj vy sa dožijete staroby a raz to budete rozprávať vašim deťom lebo aj ich raz budú strašiť nejakým ďaľším dátumom o konci sveta. - SVETU MIER -
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Kód: Vybrať všetko

2010 - Tretia svetová vojna (skončí v roku 2014)

2016 - Európa bude skoro bez ľudí

2018 - Vyčerpajú sa zásoby ropy, vlaky začnú lietať

2023 - Zmení sa obežná dráha Zeme

2033 - Polárne oblasti budú bez ľadu

2043 - Moslimovia postupne ovládnu Európu

2111 - Ľudia žijú v spoločnosti s kyborgami (kríženec človeka a robota)

2273 - Vznik novej ľudskej rasy

2371 - Hladomor

3797 - Zem prestáva existovať
Ak je pavda, ze 2012 vsetci umrieme, taksu jej proroctva nepravdive, kedze vojna ma skoncit 2014.
Ak nie:
2016 - Europa bez ludi? Za 6 rokov? Kravina. Aj keby vypukla 3. sv. vojna, Europu by urcite nevyhladili do stavu "skoro bez ludi" Ved jadrova vojna bude o tom, ze zhodia 4, 5 jadrovych bomb na nejake cielene oblasti a bude koniec. Urcite nenastane stav "skoro bez ludi"

2023 - Obezna draha Zeme? To by sa vedelo uz teraz. Myslim, ze astronomia je na dobrej urovni :)

2033 - No tomuto by sa aj dalo verit, ale ja by som to videl skor na 2050-2070 (Ak budeme pokracovat v tomto style zivtoa ako do teraz)

2043 - Moslimovia :D Isteze...
2111 - Mozne to je, ale neverim tomu.
3797 - nahodne vymyslene cislo :roll: Zem si znicime o vela skor (podla mna)
:)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

S 3097 napísal:pridávam jednu citaciu :wink:

Ahoj všetci čo sa bojíte. Mám 48 rokov...... - SVETU MIER -
Koniec sveta mal byť už dosť krát a stále sme tu . Toto je len další dátum do zbierky , tak isto aj 2012 a podobné "predpovedané" hlúposti :)

//1111. post
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

„Antropológovia navštevujú chrámy, študujú nápisy, ale nečítajú tieto znaky správne. A potom píšu o Mayoch pútavé historky, ktoré sú však len výplodom ich obrazotvornosti... Iní píšu o proroctvách týchto Indiánov a vravia, že podľa nich skončí svet v roku 2012. Dnešní mayskí starejší sa kvôli tomu hnevajú. Svet neskončí. Iba sa zmení. Domorodé kalendáre vedia presne interpretovať iba oni sami, nik iný!“ zdôrazňuje C. Barrios.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

BX k tomu 2043...normalny fakt, nieze somarina...Islam sa rozsiruje doslova rychlostou svetla, ked trosku pogooglis mediz statistikami, zistis, ze o niekolko desat rokov bude Europa Islamska krajina, a nic z povodnej Europskej kultury tu zrejme nezostane...
citat z wikipedia:
According to the German Central Institute Islam Archive, the total number of Muslims in Europe in 2007 was about 53 million
. Dost nepekne cislo ked mam byt hnusny...ale opat si za to moze Europa sama...zivotny styl je Bohu zial taky, ze malo kto ma priority v rodine...a tym padom sa rodi malo deti...nieje sanca udrzat stav v takom zivotnom style...
Plus si pozri cele videjko: http://www.mojevideo.sk/video/4427/kolo ... sveta.html

Co sa tyka temy konkretne o vojnu...mne sa len paci ako ludia ziju s takou uzasnou naivitou ze ziju v bezpeci :) Ja nehovorim, ze verim babe Vange, ale predsa svet je dnes taky, ze vojna moze vypuknut snad hocikedy nie? Pozri, Irsko tiez mohlo zobrat nedavnu situaciu ako teroristicky utok :P A mohol z toho byt medzinarodny konflikt :D
Cize ja netvrdim, ze vojna bude toho roku, vobec si nedovolim tvrdit, alebo verit urcitemu datumu respektive roku vypuknutia vojny, no vojna podla mna nieje nic nemozne...aky je svet kur*a, tak by som sa necudoval, keby vojna vypukla aj zajtra...moze sa to stat podla mna hoc kto...Amici nahodou najdu Rusku ponorku v ich vodach a hned by tu bol opat medzinarodny konflikt....proste ludia nebudte naivny...moze sa to stat kedykolvek.

A este BX, vies vobec co to je tych 5-6 jadrovych hlavic? Zda sa mi, ze nemas ani potuchy....takych 5-6 hlavic by podla mojho skromneho nazoru dokazalo vyhladit obrovsku rozlohu....a zase domino efekt...jedna strana vystreli 5 rakiet, tak si myslim, ze aj druha strana bude opatovat utok este s vacsim poctom hlavic...a tak by to slo dookola, a neboj aj ta Europa by bola bez ludi v priebehu kratkej doby.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

BX napísal:2043 - Moslimovia :D Isteze...
to sa mi zda ako jej najpravdepodobnejšia predpoved.. asi nesleduješ spravy všeobecne, moslimovia su už všade.. zober si to tak, že relativne len par rokov dozadu bolo v nemecku niekolko desiatok tisic turkov.. v sučasnosti ich je 20 milionov.. to iste sa deje s francuzskom, anglickom atd atd..
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

V Nemecku je ich asi najviac.
Ale nevšimol som si, že by sa schylovalo ku vojne. Veď 2. sv. vojna sa chystala dlhšie. Neviem kolko, ale dlho :) Tak isto aj 1. svetová. Takže milá vanga nech si ďalej predstavuje, že ju zabíjajú choroby a radiácia, ale nech tieto hlúposti nepúšta do sveta!
Btw. nezomrela už?
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Aha tak o tych moslimoch som naozaj nevedel. Tak sa teda ospravedlnujem :oops:

S tymi jadrovimi zbranami. Ak zacne vojna, myslim, ze kto zacne s jadrovimi bombami prvy, ten sa nemusi nicoho bat. Ak naraz vyhladi nepriatela, nebude mat kto opetovat im utoky. Je pravda, ze to moze schytat Europa to ano, ale nech by ma kto presviedcal ako chcel, naozaj si nemyslm, ze nastane stav "skoro bez ludi". Aj ked by to bol "pekny" pribeh, ze Europu vyhladi neviem kto a do Europy sa nastahuju moslimovia. V tom pripade by asi madam mala velku pravdu, ale neviem co vy, mozno som blby, ale ja ludom verim, ze nie su az taki blbi, aby si Zem znicili najblizsich 100 rokov. Verim tomu, ze sa este dozijem svojej smrti zo staroby v normalnom Svete :) (A kludne mi dajte aky som naivny)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Gepid:v 96stom
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

praveže zomrela.. ale toto všetko predom predpovedala ešte pred smrťou.. aj ked o tych poslednych par datumoch v tom slovenskom članku važne pochybujem :) určite by som tie datumy v inom zdroji nenašiel, niekto chcel članok spraviť zaujimavejšim.. ako to už na slovensku byva
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

BX napísal:Aha tak o tych moslimoch som naozaj nevedel. Tak sa teda ospravedlnujem :oops:

S tymi jadrovimi zbranami. Ak zacne vojna, myslim, ze kto zacne s jadrovimi bombami prvy, ten sa nemusi nicoho bat. Ak naraz vyhladi nepriatela, nebude mat kto opetovat im utoky. Je pravda, ze to moze schytat Europa to ano, ale nech by ma kto presviedcal ako chcel, naozaj si nemyslm, ze nastane stav "skoro bez ludi". Aj ked by to bol "pekny" pribeh, ze Europu vyhladi neviem kto a do Europy sa nastahuju moslimovia. V tom pripade by asi madam mala velku pravdu, ale neviem co vy, mozno som blby, ale ja ludom verim, ze nie su az taki blbi, aby si Zem znicili najblizsich 100 rokov. Verim tomu, ze sa este dozijem svojej smrti zo staroby v normalnom Svete :) (A kludne mi dajte aky som naivny)
Zopar faktov:

Účinky výbuchu jadrovej výbušnej zbrane
#tepelný účinok: Na mieste výbuchu je teplota niekoľko miliónov stupňov Celzia. V prípade 1 Mt-ovej bomby sa napríklad v okruhu 14 km (!) od epicentra sám zapáli papier. Samozrejme, že aj ľudia a živočíchy utrpia popáleniny kože a podobne.
# nárazová tlaková vlna: Táto je účinná do niekoľkých kilometrov od epicentra. Sprevádza ju hromovitý tresk. V mieste detonácie je pretlak asi 1 milión barov, ktorý potom klesá nepriamo úmerne k vzdialenosti. Po pretlakovej vlne nasleduje podtlaková vlna, ktorá sa prejavuje ako silný ťah smerom k miestu výbuchu.
# svetelný účinok: Je účinný do niekoľkých kilometrov.
* radiácia : Táto je spôsobená tokom neutrónov (asi z 3%) a gama , alfa a beta žiarenia počas asi 1 minúty (počiatočná radiácia). Pre človeka je smrteľná v okruhu asi 2 km od epicentra. Časť žiarenia, ktorá ostane ešte po 1 minúte sa nazýva zvyšková radiácia. Pozostáva z radioaktívneho spádu a žiarenia indukovaného neutrónmi (alfa, beta, gama žiarenie). Žiarenie asi po týždni od výbuchu klesne na hodnoty bezpečné pre človeka.

Radioaktívny spád sa delí na lokálny (padá 10-20 hodín po výbuchu do vzdialenosti 400 km), kontinentálny (padá do týždňa po výbuchu do vzdialenosti 4000 km) a celosvetový (padá až po mesiacoch či rokoch).
Ano si naivny, ked si myslis ze 5-6 takychto hlavic ti nevyhladi polku kontinentu :wink:
Kedze tu nejde iba o ten efekt pri a tesne po vybuchu, ale cely ten proces trva niekolko rokov...radiacia pretrvava, ludia ktory takyto vybuch preziju su vacsinou tazko chory, su silno oziareny, su neplodny, a ked sa im aj podary splodit dieta, tak dieta je poskodene tak isto od oziarenia.

Plus: obrazok hovori sam za seba, tu opat nejde o to, ze jedna krajina zbomarduje druhu a koniec...pri takom pripade by bol celosvetovy konflikt, a ked s apozries na obrazok zistis, ze to nieje iba Rusko a USA kto ma jadorve hlavice....a este k tomu ten zarazajuci pocet....
Prílohy
nuklearny arzenal.jpg
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

BX: no tak neviem.. mne celkom stači fakt, že len Rusko davno vlastni jadrove zbrane v takom množstve, že by nimi bolo možne zničiť celu planetu šesťkrat
a ako si prosim ťa prišiel na to, že vystrelia 5-6 rakiet a bude koniec? :D dedukcia?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Radsej sa veru budem pozerat do svetla vybuchu a premietat si cely zivot ako sa topit v oceane.. niekde pri Trencine..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Behold, the bringer of light...brighter than sun. Hmm, Kto vie kam spejeme, každopádne sa mi osobne moc nechce zdrhať niekde do USA, keby že sa to splnilo, tak svet v ktorom budeme už nikdy nebude ako teraz a potom pred tým...a to by sa mi moc nepáčilo...
it_novice
Expert
Expert

Príspevok od používateľa it_novice »

no nechem parat ale pokial viem tak 2.1.2010 vyhlasili mravce vojnu krtkom.... takze je to realne
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

moj skromny nazor je, ze prorokov by mali vesat na vystrahu ... plodia iba konspiracie, snazia sa v ludoch zakorenit fantazirovanie, pripadne strach a ludia to moc hrotia a nevenuju sa tomu co by mohli zmenit ... :-) :-) ...

... tretiu svetovu vojnu si nikto nemoze teraz dovolit, pretoze by z nej nic nemal ... tiez mi je akoze nezname medzi kym by mala prebehnut, kedze "velmoci" pri sebe drzia ekonomicky a politicky lepsie ako kedykolvek predtym - prisli na to ze spolu ovladnu svet lepsie ako samostatne ... krajiny ktore sa javia ako problemove ( ztitulu ze nam ich mediua vykresluju ako problemove) su urovnou a vlastnymi kapacitami niekde pozadu ... toho sa teda bat netreba si myslim ... vsetci lepsie zarobia bez globalnej vojny :-) ...

... ako bolo stoosemdesiat krat rozoberane aj tu na fore tak ropa, globalne oteplovanie a ine konce sveta spoosbene clovekom su iba neprimerane nafuknute (ano zas mediami a ano zas pre peniaze :-) ) ...

... vestenie z kosti mrtveho tucniaka este nikdy nic dobre nepsinieslo - rozne vestby a proroctva su neni zalozene na nicom, resp. maximalne na mysli ovplyvnenej psychotropnymi latkami ... pripadne su tieto proroctva iba predpovedou ziskanou racionalnym posudenim vyvoja (trebars ti moslimovia - ktori nas s porodnostou niekolko nasobne vyssou na rodinu skutocne chtiac nechtiac prevalcuju, pokial nepristupime radikalne k nim, alebo k svojim pohodlynm zivotom :-) ) ...

... maysky kalendar je dalsia kategoria sama pre seba ... nejde o konec sveta, ale iba o konec "epochy" viazanej na 5216 (alebo tak nejak :-D) rocny cyklus slnka ...

// nepaci sa mi logo - hovori tak nejak o tom ze cele forum zije proroctvom nejakej starej kysne, coz evidentne nieje az taka pravda :-) :-) ...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

mi-chau napísal:Radsej sa veru budem pozerat do svetla vybuchu a premietat si cely zivot ako sa topit v oceane.. niekde pri Trencine..
Veru veru, a ked som sa na to takym pohladom pozrel ja, tak tak isto sa radsej budem sledovat panoramu jadrovych hribov ako by som sa mal poddat islamu. Neviem, ale mna by nikto neprinutil uznavaty Islam, nie nie...radsej ten koniec sveta...
Napísať odpoveď