Ved hras na oficialnej sieti ale ta nemiesa uzivatelov s roznymi patchmi, a kedze cracknuta verzia pouziva starsi, hras len s uzivatelmi ktori maju rovnaky patch. Original verzia bezi cez steam a ten ju aktualizuje automaticky, takze k uzivatelom s origom sa tym padom nedostanes.
tak teknogods hodili updato ohladne dedic serverov.. vizera to velmi nadejne a zujimavo.. v skratke pre tych co nevedia eng. podpora viac hracov ukazane AZ 127!!!! i ked v reale menej.. pojde to na "zaloznych" kopiach, pripajat sa bude cez externy loader.. dedic server bude mat spusteny tento server na co najmenej zatazujucich poziadavkach na stroj ciz enetreba nove servery.. dalej meno sa bude zadavat pomocou loader ID .. a mnoh o dalsieho.
Sphinx napísal:tak teknogods hodili updato ohladne dedic serverov.. vizera to velmi nadejne a zujimavo.. v skratke pre tych co nevedia eng. podpora viac hracov ukazane AZ 127!!!! i ked v reale menej.. pojde to na "zaloznych" kopiach, pripajat sa bude cez externy loader.. dedic server bude mat spusteny tento server na co najmenej zatazujucich poziadavkach na stroj ciz enetreba nove servery.. dalej meno sa bude zadavat pomocou loader ID .. a mnoh o dalsieho.
Je to pekne (upli aj 5 video o dedi serveroch).Problem bude asi len ten,ze to je pre ludi s origo hrou.
Meno bude cez loader,ale podstata tam je,ze nacita lvl aky si uz dosiahol.(alebo nie ??)Cheateri maju smolu,lebo v loaderi bude rozoznavac cheatov = ban.(toto sa mi paci)
"Problem bude asi len ten,ze to je pre ludi s origo hrou" - toto problem nie je.. ak chces hrat, kup si origo, neznasam piratov... Ludia si to platia, tak je to spravodlive..
-1kobe1- napísal:"Problem bude asi len ten,ze to je pre ludi s origo hrou" - toto problem nie je.. ak chces hrat, kup si origo, neznasam piratov... Ludia si to platia, tak je to spravodlive..
Diky za radu,ale takuto hru si nekupim.Ked na origo su sami cheateri a lvl hack.Chcel som si kupit,ale pc verziu pokazili.SP ma len 4 hodiny.A co nemas rad na piratoch ???
A co ty si cely legalny.Kazdu hru,kazdu hudbu,film si kupujes a programy tiez mas legalne ??? To ,ze neznasas piratov to je tvoj osobny psychicky problem.
heh hosi neviete či sa niekto pohral a vytiahol zvuky s MW2 ? lebo niekde v zložke som to nenesie ani google neviete či len zle hľadám alebo sa nik neohral... nechcem link stačí áno/ nie ... čí mám hľadať ďalej alebo kašľať na to... nasiel som len zvkuy so SP ale tie nechcem....
Caute, dneska rano som skusil pustit Multiplayer (btw. mam Zero Gear verziu) a strasne dlho mi hladalo hru a napokon mi to nic nenaslo. Takto som to skusil ale 6 krat a furt to iste. Ma niekto z vas taky isty problem?
Mozem to potvrdit aj ja, nefunkcnost Zero Gearu je pravdiva. Dneska mi to robilo tiez az doteraz + kamaratom, ktorym som robil tiez. Asi nato prisli co uz spravis, dufajme ci sa nenajde dalsi navod ako obist Steam.
DavisJ666 napísal:Diky za radu,ale takuto hru si nekupim.Ked na origo su sami cheateri a lvl hack.Chcel som si kupit,ale pc verziu pokazili.SP ma len 4 hodiny.A co nemas rad na piratoch ???
A co ty si cely legalny.Kazdu hru,kazdu hudbu,film si kupujes a programy tiez mas legalne ??? To ,ze neznasas piratov to je tvoj osobny psychicky problem.
nie pojde to aj s crack hrou.. sam smurf pisal ze je zbytocne robit ochranu ked sa aj tak da obist ze je to strata casu