Dobry den, zhanam informacie a prosim o pomoc i Vas.
Neviete nahodou o nejakej spolocnosti, ktora zhana schopnych ludi v oblasti organizovania roznych podujati, oslav a pod.? Mam na mysli ludi, ktori robia vyzdoby, menovky, carving (vyrezavanie z ovocia a zeleniny) a veci cateringoveho charakteru (nie hostesky). Ake su predpokady pre prijatie? Treba mat nejake specialne kurzy, alebo staci fotodokumentacia vlastnych prac?
Fakt velka vdaka za kazdu info.
Praca
No neviem ti poradit odborne, ale isto by som si zhotovil nejake portfolio, ako vravis, foto prac a vyrobkov...to by som robil ako prve, potom by som si nasiel nejaku spolocnost co sa tym zaobera, a rozoslal by som im moje portfolio.
Ale ako vravim, je to len moj nazor na danu problematiku, nikdy som v takom odbore nepracoval a ani sa tomj nevenoval, vychadzam cisto iba z logickeho pohladu mojho nazoru
Ale ako vravim, je to len moj nazor na danu problematiku, nikdy som v takom odbore nepracoval a ani sa tomj nevenoval, vychadzam cisto iba z logickeho pohladu mojho nazoru
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Presne ako hovorí kolega nadomnou. Spracuj si výsledky svojej práce do jedného foldra - teda pár fotografií s popisom kedy a kde sa akcia konala + doplň aj referencie od "klientov" - teda ak ich ešte nemáš, určite si ich vyžiadaj. V dnešnej dobe je tiež samozrejmosťou, že máš celý materiál v elektronickej podobe a tiež nejaký ten web.
No a s takouto "výbavou" môžeš nakontaktovať cateringové agentúry so svojou ponukou, alebo napr. aj full servisové svadobné a eventové agentúry alebo hotely a reštaurácie - jednoducho sa treba zamyslieť, kde všade by tvoje služby mohli byť využité.
Myslím, že špeciálne vzdelanie nepotrebuješ. Teda, určite je to plus, ale ak si šikovný v tom, čo robíš, tak vzdelanie k tomu nepotrebuješ.
No a s takouto "výbavou" môžeš nakontaktovať cateringové agentúry so svojou ponukou, alebo napr. aj full servisové svadobné a eventové agentúry alebo hotely a reštaurácie - jednoducho sa treba zamyslieť, kde všade by tvoje služby mohli byť využité.
Myslím, že špeciálne vzdelanie nepotrebuješ. Teda, určite je to plus, ale ak si šikovný v tom, čo robíš, tak vzdelanie k tomu nepotrebuješ.