Praca

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Svetluška
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Praca

Príspevok od používateľa Svetluška »

Dobry den, zhanam informacie a prosim o pomoc i Vas.
Neviete nahodou o nejakej spolocnosti, ktora zhana schopnych ludi v oblasti organizovania roznych podujati, oslav a pod.? Mam na mysli ludi, ktori robia vyzdoby, menovky, carving (vyrezavanie z ovocia a zeleniny) a veci cateringoveho charakteru (nie hostesky). Ake su predpokady pre prijatie? Treba mat nejake specialne kurzy, alebo staci fotodokumentacia vlastnych prac?
Fakt velka vdaka za kazdu info.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No neviem ti poradit odborne, ale isto by som si zhotovil nejake portfolio, ako vravis, foto prac a vyrobkov...to by som robil ako prve, potom by som si nasiel nejaku spolocnost co sa tym zaobera, a rozoslal by som im moje portfolio.
Ale ako vravim, je to len moj nazor na danu problematiku, nikdy som v takom odbore nepracoval a ani sa tomj nevenoval, vychadzam cisto iba z logickeho pohladu mojho nazoru :P
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Presne ako hovorí kolega nadomnou. Spracuj si výsledky svojej práce do jedného foldra - teda pár fotografií s popisom kedy a kde sa akcia konala + doplň aj referencie od "klientov" - teda ak ich ešte nemáš, určite si ich vyžiadaj. V dnešnej dobe je tiež samozrejmosťou, že máš celý materiál v elektronickej podobe a tiež nejaký ten web.
No a s takouto "výbavou" môžeš nakontaktovať cateringové agentúry so svojou ponukou, alebo napr. aj full servisové svadobné a eventové agentúry alebo hotely a reštaurácie - jednoducho sa treba zamyslieť, kde všade by tvoje služby mohli byť využité.
Myslím, že špeciálne vzdelanie nepotrebuješ. Teda, určite je to plus, ale ak si šikovný v tom, čo robíš, tak vzdelanie k tomu nepotrebuješ.
Svetluška
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Svetluška »

Moc Vam dakujem. Nad takym niecim som uz rozmyslala davno, ale je to komplikovanejsie... ale tak snad este nieco vymyslim . Kazdopadne este raz vdaka!
Pekny den :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Re: Praca

Príspevok od používateľa zelovoc »

a na tych fotkach si daj zalezat.
Napísať odpoveď